Тест за овулация - въпроси / тема 5 /

• 55 471
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Днес е 13 ден,почнах от 10-ят,защото ми е много непостоянен ,по начало идва около 30 ден ,този месец на 57 ...
И още един въпрос- защо ми се струва,че чертичката на първият тест е по-наситена от днешната ? newsm78

# 91
  • Varna
Според  мен още не е дошла ову, продължи да се тестваш. А и също така е важно да спазваш един и същи час, да не ходиш до  WC поне два часа преди теста и това оказва влияние

# 92
Благодаря ! Стремя се да спазвам горе-долу един и същи час. Предполагам -отклонение от час или по-малко не би било проблем.

# 93
  • Varna
http://i.imgur.com/J50P2Sz.jpg  здравейте  бихте ли ми помогнали,този тест положителен ли е или не?Знам че е празник и се извинявам:)

Последна редакция: нд, 25 дек 2016, 15:51 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 94
  • София
Весела коледа на всички Simple Smile

Valentina Dragancheva-Encheva - линка не зарежда нищо, дава грешка Simple Smile

# 95
# 96
  • София
охх и аз се боря с тази марка тестове този цикъл!
Предвид моите, твоя е бая по-положителен от моите Simple Smile
Една приятелка, която 100% има овулация в един и същ ден на цикъла всеки месец, когато купува овю и са положителни, изглеждат точно така.

Аз днес се надявам вече и моя да е такъв, защооото съм на 2-рата опаковка, правя по 2 на ден иии нищо хаха Simple Smile А всички останали др признаци на О са на лице.

Таа за заключение - твоя е ПОЛОЖИТЕЛЕН Simple Smile

п.п. има шанс утре пак да е положителен, но може и това да е

# 97
  • Varna
Благодаря ти много за отговора Брайда, утре пак ще повторя. Весела Коледа bouquet

# 98
  • София
Моя от току що е абсолютно същия.
И аз съм на изчакване за утре, но има опция и това да е.
При всички случаи О е близо

# 99
Здравейте момичета и Честита Коледа!Имам въпрос не за първи път си  правя тест за овулация,  вчера теста ми беше положителен ,днес реших да си направя отново и беше отрицателен!Не помня как е било преди защото отдавна не съм си правила !Същевременно си меря и температурата вчера беше 36.6 а днес е 37 следователно овулацията е настъпила !Въпроса ми е нормално ли е теста да е отрицателен ?

# 100
  • София
Да, естествено, нали пика е минал

# 101
Да, естествено, нали пика е минал
Благодаря,дано сме улучили момента  Wink

# 102
Значи О ти е била снощи, дано да сте поработили  Simple Smile. Но имай в предвид , че ако снощи си си пийнала някоя чашка по случай празника, то БТ може да е по висока от алкохола. В такъв случай О ти може и да е днеска  Peace

Весела Коледа момичета, пожелавам на всички ни много любов, щастие и много скоро растящи коремчета  preggo

# 103
Значи О ти е била снощи, дано да сте поработили  Simple Smile. Но имай в предвид , че ако снощи си си пийнала някоя чашка по случай празника, то БТ може да е по висока от алкохола. В такъв случай О ти може и да е днеска  Peace

Весела Коледа момичета, пожелавам на всички ни много любов, щастие и много скоро растящи коремчета  preggo
Ами поработихме вчера сутринта и днес отново!Дано на този светъл празник чудото да се случи!Пожелавам го на всички!

# 104
Аз и вчерашният тест пропуснах. От суетене по трапезата  Rolling Eyes 
След малко ще се тествам  и ще поработим  luvbed На бебе ,момичета , пожелавам на всяка една от нас ,чудо заченато на този светъл ден  Peace

Общи условия

Активация на акаунт