Една по-весела тема: какво искате да ви подари партньорът за Коледа?

• 66 725
  • 376
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Искам да ми подари пътуване, но се съмнявам да е това, защото това беше подаръкът ми за рождения ден.
Аз за първи път от 15 години нямамидея какво да му взема. Времето си минава, а аз нищо не мога да измисля Sad

# 212
И аз се оплаквам, че не знам какво да подаря на приятеля ми и майка ми. Много съм зле с подаръците ...
МП обича изкувство, като под изкувство разбирайте картини от скъпи художници. Такова нещо абсурд да купувам ...
Харесва и рицари, ножове - колекционер е. А сега де?!

# 213
  • Между гори и планини
Ние си подарихме общият ни подарък още лятото.
Купихме си къща с голям двор в планината и се пренесохме да живеем там.
Сега подаръците са належащи - гумени ботуши и вълнени чорапи  Laughing

# 214
  • София
Сега подаръците са належащи - гумени ботуши и вълнени чорапи  Laughing
Щом като не е джип, добре сте.

# 215
  • Между гори и планини
Сега подаръците са належащи - гумени ботуши и вълнени чорапи  Laughing
Щом като не е джип, добре сте.

Махаха 😂 сетих се, че мъжът ми иска Лада Нива 😆

# 216
  • София
При повечето "горди" собственици на къщичка в планината идва естественото продължение под формата на джип. Гумените ботуши са само за двора.

# 217
Влязох да пиша, че току що куриера ми донесе подаръка, който съм си избрала да ми е от милото за Коледа, съответно поръчала и доставила...и видях тука някакви къщи в планината, и рязко си смених желанието...ех, за тази Коледа няма да, е ама дано за някоя следваща....Heart Eyes

# 218
  • Между гори и планини
Похвали се какво донесе куриер? 😉

# 219
За къща и аз се нареждам, може и да не е в планината, а покрай морето, примерно гръцкото 😇.

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 16:16 от Анонимен

# 220
Едно парфюмче само, харесвано от мен, дори не е нещо ново, Nero assoluto, много приятно и сладичко
Всичко за под елхата складирам в работата, да е изненада за домашните. И трупайки, бях осенена да изненадам и себе си, поръчах го и воала, ще имам подарък и аз Wink Защото мъжът ми е всеизвестен с потресаващия си вкус за подаръци Joy

# 221
  • Между гори и планини
Браво на теб 😄 Моят ми прави подаръци от типа на този виц :
Две дружки се хвалят една на друга с подаръци и едната казва :
- Виждаш ли онова сребристо Ферари?
- Да! - онемяла в захлас другата.
- Е, моя ми подари същият цвят тиган...

# 222
♥ HAPPY ♥, и аз като теб. Преди малко си получих подаръка, ММ чак на празника ще разбере какво ми е подарил. Извинен е, защото ще се прибере чак в средата на януари. Иначе подаръка е тенис ракета. Ще има и едно пътуване с децата, че иначе ваканцията ми се вижда безкрайна.

Къщичка на гръцкото море не може да ме съблазни вече, искам си обратно в лудницата на големия град! Или поне поравно между двете.

Сега остана въпроса аз какво да му избера, сигурно ще е нещо, заради което ще си заслужава той да се оплаква из някой форум Joy

# 223
  • София
И моят мъж е като вашите. Прилежно си купих подаръци и си ги сложих под елхата.  Laughing Детето е още малко, не пипа и не рови, пък и така не се чудя къде да ги завирам.  Laughing

С 300 зора успях да купя и сваля снимките от маратона. Даже вчера оставих във фотото няколко да ги изкарат на хартия, ще избера една да сложа в рамка, а другите снимки съм ги качила на флашка, която ще мушна в подаръчната торбичка. Мисля, че това е най-якият и неочакван подарък, който съм му правила, дано се зарадва.  Simple Smile

# 224
За къща и аз се нареждам, може и да не е планината, а покрай морето, примерно гръцкото 😇.

Такава къща на гръцкото море или кКнарските острови и аз искам.
Няма да стане тази година, но се надявам в следващите ...

Общи условия

Активация на акаунт