Браво на Дея за обръщането, а как и се отразява захранването? Май направихте 3-4-5 дена вече с картофчето ако не бъркам?

И само чака да докопа пръста ми и да се набира на него 

Започнхме най-накрая да практикуваме кърменето легнали и се оказа че ни се получи и мисля, че и на двамата е доста удобно,особено на разсънване,когато той огладнява, а на мен ми се спи прекалено много
Моята сега заспа в една артистична поза в скута ми...само за снимка 
Заслужава си жертвите, хубавите гени трябва да се предават
Една приятелка с кафеви очи на моята възраст вече има три синеоки дечица 
Тя по корем лежеше още от мъничка върху мен и на рамо рано започна да се изправя. Бебетата с хипертонус не обичат по корем и затова гледам повече да й правя гимнастика, а вчера голямо плуване падна, че се надявахме да се освободим от пояса и да открием вечеря във ваната 
Ще се заема и аз.
Не се тревожете. А други приложения имат milestones, като се обърне слагаш снимка+описание, много е сладко 

И Виолета сама си хвана една сутрин и с много усилия си я премести 
С него все се караме за покупки, но този път се ентусиазира
Много е практично, ултра топличко, не запарва, помага на бебето да наддава, до 2 години ще се ползва, абе есе за овчата кожа мога да напиша
Само кожи има и в Икеа три вида, и за килимче стават. Ansy81, има надежда значи, следващата зима няма да хвърлям количката, ще пробвам и аз овчи космонавт 
Ако имате как да пиставите огледало наблизо, пробвайте 
или в превод - Роди се красиво ноемврийско бебе (момиче)...(ноември е листопад, а бебе - миминко и миминка
Препоръчани теми