Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 105
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Същото е в коледния календар на Милка, ще видим. Peace

# 331
  • Перник
А в тази на Своге 5 участия за целия период ли имаш право или на ден? Вие как го разбирате.

# 332
За целия период.

# 333
Донесоха ми спечелените бисквитки Мюсли, за 1 седмица. Много са бързи. Ако и Бондюел бяха толкова бързи. Laughing

# 334
Не че някой ще тръгне да играе, но http://m.netinfo.bg/gong/parva-liga/doc/man-terms-new.pdf

# 335
Някой да си спомня игра,която се казва "Коледни герои"? Обадиха ми се да предупредят,че между 17-сти и 20-сти декември ще ми донесат награда.Разговорът беше кратък и не попитах каква е.

Купувах пюрета на Гербер от магазин за детски храни и ми дадоха скреч карта-нищо не спечелих.Наградите бяха лигавници,детски играчки и мисля продукти на Гербер.

# 336
Получих котешкото легло /диван/, много е готино дано котката го хареса. ММ получи ваучера за гурме ресторант остава да го навия да отидем до София догодина  Mr. Green

Вече нищо не чакам  Sad

# 337
Някой да си спомня игра,която се казва "Коледни герои"? Обадиха ми се да предупредят,че между 17-сти и 20-сти декември ще ми донесат награда.Разговорът беше кратък и не попитах каква е.

Купувах пюрета на Гербер от магазин за детски храни и ми дадоха скреч карта-нищо не спечелих.Наградите бяха лигавници,детски играчки и мисля продукти на Гербер.
Аз спечелих две хладилни чанти от тях,от три карти само една не печелеше.

# 338
Вече десет дни водя дискусия с Пюрина, защото има технически проблем с профила ми. Сега се опитах да си направя профил с друга поща, но пак нищо не става. Има ли някой със сходен проблем?  Rolling Eyes

# 339
  • София
Получих си чаканите наградки, а днес спечелих 2 менюта кфс и билети за Star wars.  Simple Smile Twisted Evil

# 340
Тъй като нищо не печеля, от Кауфланд си купих шоколади Милка за 6лв и взех подарък коледна топка  Wink Wink

# 341

Да не е тази: https://directwin.bg/pravila.php ? Не се сещам за друга с подобно име.

# 342
  • при късмета
Пак започвам да участвам в играта на Гурме с бележките. Ненадейно преди малко се сдобих с домашен любимец.

# 343
  • София
Пак започвам да участвам в играта на Гурме с бележките. Ненадейно преди малко се сдобих с домашен любимец.

Честито! Нали знаеш, че има котешка тема?  Wink С удоволствие гледаме снимки на котки.  Laughing

# 344
  • на североизток от Рая
Днес си получих подаръка от Астера - еко чанта, тип пазарска, с доста дълга дръжка.
Имам и две кутии бисквити Мюсли, трябва да регистрирам кодовете вече, че май играта скоро свършва, или греша?!

Общи условия

Активация на акаунт