Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 101
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
Днес си получих подаръка от Астера - еко чанта, тип пазарска, с доста дълга дръжка.
Имам и две кутии бисквити Мюсли, трябва да регистрирам кодовете вече, че май играта скоро свършва, или греша?!
До 18.12 е. В неделя мисля,че  е последното теглене.  Peace

# 346
  • при късмета
Таня, не знам дали ще го задържим. Мяукаше пред вратата цял час. Отворих да го видя и то буквално влетя и се самонастани. Но си личи, че е домашно коте, може съсед да го е загубил. Може и нарочно да е пуснато, не изключвам и този вариант, при него остава вкъщи. Ето го
Скрит текст:

# 347
Лелее, това истинско ли е или е декорация към дивана! Много е сладичко! Heart Eyes
Не съм по игрите много, ама сега, като ми заизлиза темата, току-виж съм се разиграла! Simple Smile

# 348
Таня, не знам дали ще го задържим. Мяукаше пред вратата цял час. Отворих да го видя и то буквално влетя и се самонастани. Но си личи, че е домашно коте, може съсед да го е загубил. Може и нарочно да е пуснато, не изключвам и този вариант, при него остава вкъщи. Ето го
Скрит текст:

Много е красиво, дано си остане с вас. И аз имам един рошлю, много е доволен от Гурмет продуктите. Може ли линк към темата за котки Simple Smile Благодаря

# 349
  • при късмета
 hahaha Вече имаше и друго предположение, че е подарък с дивана, че и той е нов и още не е разопакован. Надявам се котето да не си остри ноктите точно на него.

# 350
  • София
Разкошно е! И плаче за едно легло и драскалка от играта на Гурме.  Mr. Green

Милена,  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=954808.new#new  Simple Smile

# 351
  • София
Получих имейл от Бондюел да им изпратя телефон за връзка.С куриер ще изпращат наградите.  Grinning

# 352
Пак започвам да участвам в играта на Гурме с бележките. Ненадейно преди малко се сдобих с домашен любимец.
Таня, вече е писала, заповядай в котешката тема. Hug
Разкошна котка, задръжте го. Hug
Милена, заповядайте и Вие, двойно красоти. Heart Eyes

И по темата: Регистрирах още един код на Мюсли и нищо.

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 06:20 от Ивекс

# 353
  • Монтана
За колко време след като ги спечелихте ви пристигнаха наградите от Гурмета. Толкова бисквити купих и нищо не печеля до тука, днеска купувам само още една за нова регистрация за Нутрибулета и край..

# 354
Скрит текст:

Това коте  е мнооого сладко и мисля че е порода сива руска котка Simple Smile

# 355
  • Русе
Ma-ko, рядко харесвам котки, въпреки наличието на две в двора, ама този много ми хареса, за породата и аз мисля същото. newsm78 Погледът му е все едно винаги е било там Hug Момче ли е?
И по темата..и аз имам мейл от Бондюел за телефон за връзка, предполагам са почнали да ги разнасят.
И въпрос, има ли някой спечелил в играта на Активия? В списък аима име като моето, но със сигурност има още една активистка като мен в игрите с това име, та се чудя дали са звънели?? newsm78

# 356
  • при късмета
Котето се оказа не изхвърлено, а загубено. На съседи от входа е, сутринта имаше залепена обява, че се търси. Детето е много разстроено, че няма да го задържим, но и при стопаните доколкото разбрах има деца и на тях им е мъчно.
Нищо де, ако спечеля нещо от играта все ще влезе в употреба и ще послужи на някого. Обещах твърдо на детето да вземем коте, че той от много време иска, а все имам други съображения да не взимаме.
Да измрънкам, че от никъде нищо. Не, че до сега съм печелила от календари, ама все ще дойде времето да счупя каръка. Само календара на Кауфланд бойкотирам, че там вече ми е много съмнителна работата. Нямам време по цял ден само там да регистрирам, а май с по-малко от няколкостотин регистрации не се печели

# 357
Здравейте, вчера ми се обадиха от играта на Активия че печеля ваучер. Прозвъняват всички и предупреждават да предадете касовите бележки Simple Smile

Успех на всички, които играят Simple Smile

# 358
Който има път към Метро тези дни, да има предвид тази игра:

# 359
Милото животинче. Hug
Добре, че сте го прибрали поне да не седи навън.

В играта на Кауфланд и аз не играя.

Общи условия

Активация на акаунт