Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 106
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Може ли линк?

# 556
# 557
Ха и аз печеля книга от Хермес Grinning Забелазах, че няма двама печеливши с една и съща книга! Може би затова аз печеля  Thinking Сигурно само аз съм посочила тази книг Joyа

# 558
Информация за наградите от Гарние:
Скрит текст:
Garnier
Току-що ·
Скъпи приятели,
Моля, да приемете искреното ни извинение за неудобството свързано със закъсняла доставка на спечелените награди в игрите проведени на facebook страницата ни или на уебсайта.
За нас, в Л‘Ореал, най-важното нещо са нашите клиенти. За съжаление не успяхме да задоволим вашите, а и нашите собствени очаквания. След като анализирахме ситуацията, стигнахме до извода, че проблемът се дължи на промени в екипа ни, както и на недостатъчно добра вътрешна комуникация.
За да сме сигурни, че подобна ситуация няма да се повтори, въведохме процедура за организиране на наградни игри, както и такава свързана с доставка на наградите.
За да се извиним за възникналото неудобство, ще изпратим допълнителни продукти, заедно със закъснелите наградите, в следващите няколко дни.
Благодарим Ви още веднъж за това, че сте наши клиенти и поемаме ангажимент да ви предоставим услуги и продукти с най-високо качество, защото нашите клиенти заслужават само най-доброто. Ако имате допълнителни въпроси и коментари, свързани с този проблем, моля да се свържете с нас чрез лично съобщение на facebook страниците ни.
Желаем Ви весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници!

И същото съобщение от Мейбълин:
Скрит текст:
Maybelline New York България
преди 3 мин. ·
Скъпи приятели,
Моля, да приемете искреното ни извинение за неудобството свързано със закъсняла доставка на спечелените награди в игрите проведени на facebook страницата ни или на уебсайта.
За нас, в Л‘Ореал, най-важното нещо са нашите клиенти. За съжаление не успяхме да задоволим вашите, а и нашите собствени очаквания. След като анализирахме ситуацията, стигнахме до извода, че проблемът се дължи на промени в екипа ни, както и на недостатъчно добра вътрешна комуникация.
За да сме сигурни, че подобна ситуация няма да се повтори, въведохме процедура за организиране на наградни игри, както и такава свързана с доставка на наградите.
За да се извиним за възникналото неудобство, ще изпратим допълнителни продукти, заедно със закъснелите наградите, в следващите няколко дни.
Благодарим Ви още веднъж за това, че сте наши клиенти и поемаме ангажимент да ви предоставим услуги и продукти с най-високо качество, защото нашите клиенти заслужават само най-доброто. Ако имате допълнителни въпроси и коментари, свързани с този проблем, моля да се свържете с нас чрез лично съобщение на facebook страниците ни.
Желаем Ви весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници!

На Коледа стават чудеса  Mr. Green
Докато си получа боята си смених цвета на косата  Joy

# 559
  • София
Изтеглили са голямата награда от Нестий

в класацията с най-хубави снимки има няколко от участничка, която очевидно публикуваше крадени снимки

Има много красиви снимки! Коя е въпросната участничка и как разбра, че слага чужди снимки?

# 560

в класацията с най-хубави снимки има няколко от участничка, която очевидно публикуваше крадени снимки

Има много красиви снимки! Коя е въпросната участничка и как разбра, че слага чужди снимки?

Galya Dumanova
имаше снимки от италианските алпи с етикет Пирин

# 561
Днес изумих ММ като купих 6кг брашно, милия се надява на питка и мекички, пък аз заради играта на София мел... Joy
От къде купи брашно по играта, аз не намерих обозначени магазини в Русе?

Aз живея в Мартен, та си имаме магазин КООП и от там го взех  Grinning
Благодаря, ще си купувам явно по 1 кг.  Joy

# 562
  • София

Galya Dumanova
имаше снимки от италианските алпи с етикет Пирин
Доста снимки е качила.  Wink Благодаря, че задоволи любопитството ми!  Laughing

# 563
От Нестий се излагат - в Гугъл може да се търси по изображение - ако е взето от нета ще излязат много резултати/сайтове, ако е оригинална, ще има само един резултат.  Rolling Eyes

# 564
Здравейте, искам да се похваля, че спечелих ръкавици от Милка.Искам да попитам дали знаете какви други награди има в тези карти?

# 565
Здравейте, искам да се похваля, че спечелих ръкавици от Милка.Искам да попитам дали знаете какви други награди има в тези карти?
На мен днес ми се падна"опитай пак",не пише да има други награди-картата е в мен и сега погледнах.

# 566
  • София
http://sweetchristmas.bg/ - игра на НуКрема

# 567

Пием сокове Greno, та там ще се включа. Party
[/quote]

НОва игра ли имат?

# 568
Днес изненадващо получих по пощата поздравителна картичка от Харибо за Коледа и Нова Година!

# 569
  • Телиш/Плевен
Виж предишните страници. Peace

Общи условия

Активация на акаунт