Отговори
# 690
  • Пловдив
Добро утро!
Пия си прекрасното кафе и чакаме вълчия студ  Mr. Green Всичко било в готовност и тоя път никой нямало да изненада студа и снега Whistling Майка и тя тръгва,че я шубе...

Танзу,лятото май нямаше среща в Пловдив,нали?Уж Фокси и Ината щяха да организират нещо Rolling Eyes

# 691
Добро утро!

Герда, всичко ще е наред  Hug

Мария, дано да мине без проблеми и болести рождения ден на детето  Praynig

Ще чакаме снимки от срещата и рождения ден на Вики  smile3509

При тази прогноза за времето през почивните дни няма да си покажа носа навън  cold

# 692
Танзу, мерси че питаш.
Добре е малката разбойничка. Вече е абсолютно здрава и утре живот и здраве отива при децата.

# 693
  • В градината...
И готова за подвизи  Peace

И ние ще ходим към Сф след 2 седмици, за срещата в клиниката. ММ не му се тръгва на далечен път с И., та ще видим.

# 694
  • Варна
Уанче, тази самолетна компания звучи малко като онези хотели, които са забранени за деца  ooooh!
Аз пък нямам нищо против да има и такива хотели, стига тази подробност от политиката им да е ясно и достатъчно видимо обявена, а не с мрънкане и недомлъвки да се сервира на хората пост фактум.

# 695
  • София
Перу, кога е тази среща в клиниката?

# 696
  • На остров
И аз съм за такива хотели. Там въпроса е на маркетингова ниша и го намирам за добро. Обикновенно това са по луксозни хотели на тихи и спокойни места и ясно е обозначено, каква е концепцията. В фамилно орентираните хотели пък е обратното много анимация и забавления за деца пак за да се наблегне на това какво търси клиента.
Раян са си нискотарифна компания и по странни начини се опитват да печелят и да си запзят името на евтина компания. Както и да е платихме и сме чекирани  Simple Smile . Сега трябва да измисля как ще сгъна количката за да оставя за багаж, ще държа бебе, малък куфар и бебешка чанта и ще се кача по стълбите на самолета  Mr. Green . Имам кенгуру, но съм намислила да купувам ново в БГ и затова няма да нося от тук.

На север тази нощ е било минус 43,7  Crazy .

# 697
  • Пловдив
Уанче,тоя студ не ни го води в БГ,моля Laughing Само ти и Леу!Все ще се намери някой учтив пътник да ти помогне Peace

# 698
Уанче, Rayan предпочитат да вземат багажа в багажното. Поради факта ,че в полетите до БГ основно Ганьовци летят,и влачат какво ли не.
Можеш още на изхода да си дадеш багажа за багажно заедно с количката.
Тоест да вземеш с теб малката чанта и детето. Не искат да се плаща допълнително. А в самия самолет е ужас от багаж. 88% от пътниците пътува с доста по-големи чанти от стандарта.

# 699
  • В градината...
Перу, кога е тази среща в клиниката?

на 21-ви

# 700
Перу, а с покани ли е или всеки може да отиде? Помня, че миналата година беше в някакъв МОЛ.

# 701
  • В градината...
Миналата година ни се обадиха, сега още е рано, но всяка година се организира. Беше в парадайз, сега не знам къде ще е. Може и пак там. Наемат зала, почерпка има. Но не продължава дълго. Мисля, че вече до там има метро. И ако някой иска среща, може да организираме.

# 702
  • На остров
Хоуп на кои изход преди да се кача на самолета мога да оставя заедното количката и малкото ми куфрче ли ?
Аз силно се надявам до тук да не е много популярно и да не фраш. Зима, студ, мрак, скъпо е всичко тук и летището от което оперира Раян е на 100 км от града.

# 703
Две в едно Wink
Незнам как е организирано летището при вас. Но когато проверяват паспорти и бордни карти, питат дали искаш да ти вземат багажа. После трябва да си го чакаш на лентата, когато слезеш от самолета.
Не се заплаща за това.

# 704
За много години,момичета! Да е спорна,плодотворна и благодатна новата 2017 г!
Герда ,Мистик  Hug
Хубава среща днес на софийските мами!
Днес бях на преглед. Бебо е над 3 кг,все още седалищно. Определихме датата за секцио -18-01.

Общи условия

Активация на акаунт