Yellow, разбирам те и аз бях в подобна позиция като разликата, че моята в същността си е добричка, но има гадни черти и способности като да прекарва налагането на мнение като загриженост и да търси начин да заобикаля моето мнение
Рядко ходим у свекърва ми на гости, но винаги като отидем има приготвено нещо, което някой от нас не обича(аз не съм капризна, но мъжа ми има неща, които не яде изобщо). Чудя се как един път не се постара да попита какво ни се яде или поне да запомни какво не яде той.
Рядко ходим у свекърва ми на гости, но винаги като отидем има приготвено нещо, което някой от нас не обича(аз не съм капризна, но мъжа ми има неща, които не яде изобщо). Чудя се как един път не се постара да попита какво ни се яде или поне да запомни какво не яде той.
Родителите ламтяли да грабят пари, сметкаджийство било, нагло било... Добре де, като е зарината дъщеря ми с дрехи и играчки, какво да кажа на баба й да й купи? Адаптирано мляко ли?
ама бях много недоспала и неадекватна, та жената ми влезе в положение.Препоръчани теми