С какво ви дразнят свекървите – 73

• 67 319
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Дано поне Снежанката не е бамната директно в коша, а до него-сигурна съм, че някой човек в нужда или гладно животно ще се зарадват...

# 616
Вие с какво си правите Снежанката?

# 617
Видях, че пак имотите сте обсъждали! Отдавна не ги бяхте разпределяли Wink
За Снежанката разбрах, че е била от готовите, не домашно приготвена, а готовите всички знаем, че ги допълват с какви ли не консерванти и мутанти Mr. Green
Изпращането на колети в днешно време, когато навсякъде има всичко ми се вижда доста безсмислена дейност. Особено ако изпращаш нещо, купено от редови магазин. А да влачиш 22 кг до пощата за колет пък съвсем Simple Smile Както и да си искаш нещо да ти изпратят, което можеш да си направиш сам или купиш отсреща.
Но веднъж изпратено и получено, на мен би ми дожаляло за жената и домиляло заради желанието й да е от полза, макар и по някакви си нейни изкривени разбирания и против моите инструкции. Снежанката може да се изяде от големите, а дивечовото да се връчи на любителя да си го приготвя сам Peace

Честита Коледа и весели празници на всички santa2

# 618
Честита Коледа на всички, да сте живи и здрави!
 Размразено, повторно замразено, пак размразено месо не бих готвила и предлагала никому.

# 619
  • София

B.D.O. уцелих сумата,защото обикновено ако човек има претенции, то има и финансово покритие. И аз не бих налела такава сума на място, което не е мое,а ако мъжът си държи на този и само този имот, ще трябва да си намери и подходящата жена за този дом.
............................
За дарените етажи от К.А.Г. мога да кажа, че е хубаво, че момчетата са попаднали на снахи, които им харесва тази ситуация. Иначе си е предпоставка за проблеми ако се появи снаха, която иска да живее на друго място и има тази възможност.
За теб, това че имаш едни 30% от евентуалната цена на евентуалното жилище, може да е нещо значимо, но реално погледнато, не ти дава кой знае какви възможности ако се фръцнеш, да се оправиш сама.
Ще трябва да търсиш друг със собствено жилище или със 70% от цената на новото+ куп пари за обзавеждане, който да се респектира от твоите 30% и да ги приеме поне като 50+1% Mr. Green

# 620
  • волно калдъръмче
Ако ще са 30% от 120 квадрата, това си е равно на цяла гарсониера. Що да не ѝ стиска да се фръцне, ако ще си говорим за самостоятелни бойни единици? Ама , от друга страна, нали са семейство? Свека няма кого да уплаши с "детето ми ще си седи у нас, а на теб прав ти път, упрай си са с 30-те % жилище Whistling". Най-много да ги отдалечи още повече от себе си.

# 621
Ако ще са 30% от 120 квадрата,...
Хаха, и ти се изказа Laughing Колко купуват апартаменти от 120 квадрата днес, особено пък млади семейства!
На 2 сватби ходихме напоследък, и двете двойки младоженци ще живеят при мама на 60 квадрата. Ни за купуване, ни за ипотеки, ни за под наем говорят. Да са изключение от общото правило, не вярвам.

# 622
  • волно калдъръмче
Защо? Само старите ли имат възможности да купуват такива големи жилища и да предлагат самоотвержено подслон и за младежта Mr. Green

Точно сред пресните свати единици са си купили жилищата сами, повечето са ги получили като наследство от предишното поколение. Най-много ремонт по абитуриентските на децата да са правили сами  Laughing Ама когато става въпрос за надцакване с жилища - нямат равни Sunglasses

# 623
  • София
Ако ще са 30% от 120 квадрата, това си е равно на цяла гарсониера. Що да не ѝ стиска да се фръцне, ако ще си говорим за самостоятелни бойни единици? Ама , от друга страна, нали са семейство? Свека няма кого да уплаши с "детето ми ще си седи у нас, а на теб прав ти път, упрай си са с 30-те % жилище Whistling". Най-много да ги отдалечи още повече от себе си.
Това казвам и аз, де- нали уж са тандем!?
Ама, тия- бакалските сметки, нито мъжът ги прави, нито тези, които дават жилището.
И ако се върнеш да прочетеш- снахата плаши  с фръцкане и самоуправяне, щото имала 30%, а не свеки.

# 624
  • волно калдъръмче
Да, права си, свека винаги е мноОого добра жена с голямо жилище и винаги е готова да ни осигури подслон  Mr. Green

# 625
Съседката е в трепетно очакване на снаха- ама трепери си наистина, плаче, вика, не я иска, щяла лично да и` каже, че не я харесва, а на сина си - да не стъпва у тях, ако се хване с нея. Познайте с какъв дефект е снахата, та такова чудо предизвиква...

# 626
  • волно калдъръмче
Някоя кифла, дето не може да върти къщата, каква да е?

# 627
Цъ, сигур е с дете...

# 628
...Или е дете на разведени родители  newsm78

# 629
  • София
Да, права си, свека винаги е мноОого добра жена с голямо жилище и винаги е готова да ни осигури подслон  Mr. Green
Не, не казвам това, а просто коментирам поста на съфорумка.
И не, никой не е длъжен да осигури на снахата или на зетя нищо.
Които родители могат да подсигурят жилище на младото семейство го правят и не те са по бакалските сметки, както виждам от постовете тук..

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 19:23 от absurT

Общи условия

Активация на акаунт