Коледни вълшебства стават - две черти ни подаряват! - 320

• 31 131
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Добър вечер Hug
Днес имам най-прекрасната новина - имах преглед ...
Установи се, че съм бременна в 6г.с., каза че е все още рано, за каквито и да е изследвания, но според прегледа всичко е нормално  Heart Eyes

# 91
Много се радвам Ивет, нека все такива положителни прегледи да имаш  Hug

Понеже с теб май вървим успоредно , ти кога засече Ову? Аз съм в Петък на преглед но се чудя дали няма да е рано  newsm78

# 92
Много се радвам Ивет, нека все такива положителни прегледи да имаш  Hug

Понеже с теб май вървим успоредно , ти кога засече Ову? Аз съм в Петък на преглед но се чудя дали няма да е рано  newsm78

Честно казано не съм, беше си чист късмет. Предишни месеци купувах тестове за О и правих, винаги ми бяха отрицателни и  до ден днешен аз положителен тест за О нямам.
Мислех че има някакъв проблем, но за мое щастие се оказа че не е така, явно просто сметките ми са били криви. Последният месец, след като не можехме да я разберем толкова време,  опитвахме през ден и всичко на късмета оставихме. bouquet
Иначе последният ми МЦ беше на 30.10 и на база него тя ми каза че е 6г.с. , което реално обаче не е точно така..
Пожелавам ти успех, сигурна съм че и твоят преглед ще мине успешно и да се похвалиш с хубави новини  Hug

# 93
Иветче,браво за хубавите новини,сега вече убеди ли се,че си бременна  Heart Eyes Лека и пукхав финал  Hug
Бузанче,аз знам,че след като видиш двете черти се спира всичко освен фолиевата и омега 3  Flutter
Олив,успех на прегледа   bouquet
Гоустче,може и от дуфастона да е,но и от добавките,дано това да ти е последният ц  Hug
Лека вечер на всички от мен  bouquet

# 94
Здравейте момичета. Да се запиша и аз да ви следя в прекрасната тема на Commala.
Пожелавам ви в най-съкоро време всички да се преместите в отчетните.Въпреки, че аз вече съм там вие ми липсвате за това ще си ви следя и ще споделям с вас радостите ви.
По Коледа стават чудеса момичета  Hug

# 95
Ивет,честитооо! Леко бременеене и пухкаво бебоче на финал!  Hug

# 96
Ивет, честито за радостната новина!
Комалче, стискам палци всичко да е наред този път, да е до край и да е леко! Hug Hug
Дея, много мило за молитвата, определено сме си станали една малка сплотена общност.
Емси, точно така, включвай се от време на време да ни разкаваш вълнения! Grinning Пък ние да си помечтаем за дебели коремчета.

Понеже бях на работа цял ден и късно разбрах за голяма загуба. преди малко по бтв даваха репортаж директно от Хитрино. Който не знае - влак с пропан бутан дерейлирал и избухнал, много къщи са разрушени, има починали. Даваха хората плачат, една получила май инфаркт, защото близките и изгорели. Разплаках се....колко болка има по света, колко ненадейно може да ти се случи нещо. В този ред на мисли да сме благодарни, че сме живи и по-здрави, всичко друго ще се нареди.
П.с. Благодаря, Гоуст, редактирах се, просто много ми повлия трагедията...и съм изключила името.

Последна редакция: сб, 10 дек 2016, 21:39 от *Шоколадче*

# 97
Шоколадче селото с трагедията е Хитрино, тук на 20 км от мен. Ужасно е, човек не знае какво го чака в утрешният ден...

# 98
  • Габрово
И аз от сутринта гледам ,даже ще ме помислите за пълно куку  но го сънувах.Сънувах опожарени къщи бях в селце някакво и стъпвах по пепелта на руините и гледах как гори #Crazy и се събудих от трус леглото ми се разклати помислих ,че е земетресение пуснах телевизора и след 5 мин шок директно включване от трагедията .Цял ден не съм в час.Мир на праха им  Cry.Държавата е виновна да измират невинни хора. #Cussing outНепроверени фирми,съоражения в неизправност а парите за тях течат в нечии джоб.Как може да спиш спокойно стъпвайки по надгробни плочи  #Cussing out #2gunfire За линчуване са тез управници и гуляиджии ,всичко се връща и на тях ще се,лошо че почернени са толкова семейства.Светла им памет !Повече няма да спамя ,че възмущението ми е огромно.
П.п аз съм трети ден на М още два дно цапанка и приключвам .Чакм мм да си дойде и да спретнем наше коледно чудо.Пожелавам на всички ни по едно поне  Hug
Честити на мамите ни сърчица и сакчета все така хубаво да се развиват бебчовците до термин  Heart Eyes

# 99
Привет момичета,
аз ви следвам от известно време и реших да се включа Simple Smile
Днес ми е втори ден и по сметки на 23ти трябва да съм в овулация Simple Smile
С Хашимото съм и скоростта на сперматозоидите на мъжа ми е намалена, но смятам за начало да не ползвам тестове за овулация, пък да видим ще стане ли нещо Simple Smile

Успех на всички Simple Smile

# 100
Praskovka желая ти още този месец да видиш двете чертички  Praynig
Тук всички са много мили и ще получиш съвети и разбиране,от които ние всички се нуждаем и често не успяваме да намерим в околните:)

# 101
Praskovka желая ти още този месец да видиш двете чертички  Praynig
Тук всички са много мили и ще получиш съвети и разбиране,от които ние всички се нуждаем и често не успяваме да намерим в околните:)

Благодаря Simple Smile

# 102
Прасковке, здравей, пожелавам ти да се впишеш в отчетни в най-скоро време! За целта дано този мц ти е последен и да изработите едно коледно подаръче! Никът ти ми напомня за любимата ми Ледена епоха  Simple Smile
Вижте  в какъв смахнат час се събудих, много  мразя да ставам от топлите завивки, заради ВЦ.

# 103
Момичета преди 10 дни бях в овулация и бебеппавихме още няколко дни след овулацията започнаха да ме болят гърдите преди 2 дни около 8 ден след о имах боцкане ниско вдясно а вчера на 9 ден получих съвсем малко зацапване и то само като се изтрих върху хартията по бельото нямах нищо. Трябва да ми дойде на 15.12. Но бях много нетърпелива и си направих тест рано сутринта но излезе май е отрицагелен 😕

# 104
Здравейте  Hug
Вили , дай снимка.
Шоколадче, и аз съм по тези часове , но откакто пия чай от лайка  (вечер) не се будя поне до 7:30 (лягам в 23:30)
Дея, благодаря ти за свещичките и молитвите  bouquet Манастира е на интересно място, била съм там два пъти, много е красиво.
  Hug за всички и хубава ден !
Редакция :"Вале, дай да видим бледата чертичка де   newsm78 дали не си е съвсем видима Praynig

Общи условия

Активация на акаунт