Коледни вълшебства стават - две черти ни подаряват! - 320

• 31 127
  • 735
  •   2
Отговори
# 75
Благодарим за прекрасната тема, Комалче!

Да ни е на късмет и нека донесе много коледни бебчета-чудо  Heart Eyes baby_neutral

# 76
Силве, заради зацапването преди Ц ли си объркана кога е 3-тия ден?
Да , защото първия ден беше розово после два дни кафяво но имаше и съсиреци и се обърках

# 77
Попринцип знам, че за 1-ви се брой денят, в който ти дойде с пълна сила - червено, не само да зацапа. Peace

# 78
Попринцип знам, че за 1-ви се брой денят, в който ти дойде с пълна сила - червено, не само да зацапа. Peace
И аз така съм си го отбелязала в календара , но се чудя на какво се дължи толкова дългия Ц , най -добре в понеделник да звънна на гениколожката хем да я питам дали може сега да си пусна изследванията. Благодаря за отговорите🤗

# 79
Комалче , съжалявам за случилото се, не знаех , но пък се сеща, за Златка Димитрова ,която сега си има живо и здраво детенце, така че  Praynig всичко ще е наред.

Силвия , и на мен по принцип ми зацапваше 2-3 а понякогаи 4 дена преди наиситна да ми дойде. Не съм го смятала за проблем , по-скоро е стара кръв от предишния цикъл.

# 80
Комалче , съжалявам за случилото се, не знаех , но пък се сеща, за Златка Димитрова ,която сега си има живо и здраво детенце, така че  Praynig всичко ще е наред.

Силвия , и на мен по принцип ми зацапваше 2-3 а понякогаи 4 дена преди наиситна да ми дойде. Не съм го смятала за проблем , по-скоро е стара кръв от предишния цикъл.

Да , но като не ми е нормално така , го смятам за вид проблем който е от 3 месеца насам , като този последния е най- дълаг . Кръвотечението ми беше 2 дни и от там до сега е само кафяво. За това се чудя къде ли е проблема и дали на някой от вас му се е случвало

# 81
Присъединявам се и аз,да НЕ чакаме М заедно!Пия фолиева киселина вече трети месец,чудя се дали да я спра за малко,или няма проблем да си я пия?
Аз фолиевата киселина си я пия вече година и половина така че не се притеснявай  но щом правиш опити за бебе по-добре не я спирай и продължавай да я пиеш

# 82
  • Varna

Да , но като не ми е нормално така , го смятам за вид проблем който е от 3 месеца насам , като този последния е най- дълаг . Кръвотечението ми беше 2 дни и от там до сега е само кафяво. За това се чудя къде ли е проблема и дали на някой от вас му се е случвало
Силве и аз имах зацапване този месец, но продължи само ден и беше между датата на ову  и Ц.

# 83

Силве и аз имах зацапване този месец, но продължи само ден и беше между датата на ову  и Ц.
Аз по време на О също имам от както правим опити , твоето да не е било друго 🤗

# 84
Здравейте  Hug
Комалче,сигурна съм,че всичко ще е наред  Hug Те тестовете засякоха на 13-ти ден,но о може да е била и по-късно,може пък да си  имала две о-та в един месец,нали и тъкмо спря противозачатъчните.Сигурна съм,че всичко ще е наред и на 30-ти даже ще чуете туп-туп.Може и по две  Praynig Hug Flutter Hug
Вале,дойде ли ти нормално?Може и нещо от времето да ни се отразява,то ту топло,ту студено  newsm78 Дано пък да не дойде и от друго да е  Hug
Добре дошли и на новите момичета и скоро към отчетни  Hug
Фолиевата мисля,че няма проблем да се пие без спиране,особено пък като се бебеправи  Hug
Дея,Надежда,благодаря за мненията,то и ММ така мисли,че по едно кафе на ден няма да вреди,той така или иначе не пие и пуши.
Момичета,да ви споделя,пак сънувах тази вечер,че съм родила вече и разхождахме бебето,пак помня всичко детайли,пол,име и т.н.Същите като предния път.Сигурно вече се побърквам,ама то нормално,като само това мисля  Crazy Сега съм решила,че започвам да се занимавам с други работи,мерак ми е да се науча да правя сладкиши и други домашни глезотии,та хем и малко да се абстрахирам  Crazy
Леки почивни дни от мен  Hug

# 85
  • Varna
Етойлче,не не ми е дошло Hug От зацапването мина седмица беше на 2 или 3.12 някъде. Ако недойде ще правя втори тест или ще пусна кръвен, но ще чакам до понеделник  Simple Smile

# 86
  • София
Здравейте и от мен, момичета! Комалче, с нетърпение чаках да пишеш и също си мисля, че О е била късна и затова точица изглежда така. Стискаме ти всички палци и съм сигурна, че на 30ти ще видиш поне едно здраво, тупкащо сърчице!
Днес с ММ бяхме в Гложенския манастир, използвах момента да запаля свещичка и да се помоля за всяка една от нас, много сте ми близки на сърцето и знам, че всяка някой ден ще си има мечтаното бебче! Дано просто стане по-скоро, но то си знае точния момент.  Hug ви много и палци за всички гонещи О и Нечакащи. Ние днес подновяваме опитите и дано на Коледа да се случи чудото!

# 87
Здравейте на всички Hug
Включвам се и аз, темата е стахотна WinkИзпуснах ви малко, тези дни не успях да пиша, но ще наваксам  WinkСтискам палци на всички чакащи(като мен), а на мамчетата успех на прегледите  Hug
Аз чакам М след два дни, но поради късната О, ще е по-късно, а дано и след 9 месеца Rolling Eyes
Пожелавам на мен и на всички вас, да получим КОЛЕДНОТО СИ ЧУДО

# 88
Комалче, всичко ще е наред , догодина ще сменяш памперси  Hug
На мен май ми дойде, казвам май защото не ме боли Grinning Незнам от дуфастона ли е или от добавките това  newsm78
Соренда, може да ме махаш от списъчето, надявам се скоро да се мушна пак там Simple Smile

# 89
  • София
Нещо ви изпуснах. Намествам се и аз тук, за да ви следя.
Commala, всичко ще е наред.  Hug
Гледам, че сте коментирали фолиевата киселина, та един въпрос на тази тематика. Поръчах си витамин Д и омега 3 и се чудя, ако забременея, трябва ли да ги спра или няма да навредят?
Ще питам и гинеколожката ми, но чакам да ми дойде и тогава да си запиша час.
Вече имам 4 дни закъснение и се изнервям.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт