Коледни вълшебства стават - две черти ни подаряват! - 320

• 31 123
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Comala, сигурна съм че всичко е наред и на следващия преглед ще видиш и чуеш хубави новини.
Явно и ти като мен до 3-тия месецняма да се успокоиш напълно , но смятам че товае в рамките на нормалното ,когато бебето е наистина желано. Пожелавам ти успех и ще стискам палци до 20-ти.
 Hug Hug Hug
Аз иначе се оптвам да махна бялата захар напълно от менюто . Като цяло ям здравословно , но искам сега да е на 100%. Давам си още няколко дни за течен шоколад и спирам!!!

И едно разочарование ; Вчера успях да намеря разтворими витамини за бременни на Хип и след това се оказа ,че вече не ги внасят..ако някоя е чувала , моля да пише как да се снабдя  newsm78
Иначе нз какво ще правя с хапчета ,като няма шанс да глътна даже миниатюрно такова...

Това от мен, тези които не чакат М - нека и не идва , тези , при които вече мина - да уцелят О от първия път Simple Smile

# 61
Олив, де да беше само до 3тия месец при мен Simple Smile В моят случай ще е до 9ти.

# 62
  • София
Олив, витамини разтворими има всякакви. Тези ще ти осигурят всичко необходимо - достатъчно фолиева киселина, калции и д-р. http://www.otc.bg/product.php?ProductID=1282
Според мен няма такова нещо, че до 3-тия месец го мислиш. Страхът трае до раждането  Peace

# 63
  • София
Комалче, сигурна съм, че всичко ще е наред.  Hug Твоят цикъл колко дни трае обикновено? Мисля, че беше казаха, че си имала + О тест на 14 ден, което значи, че може да е била на 16,17.  Peace

# 64
КруеладеВил - благодаря , ще прочета за Допелхерц , най-вероятно ще са те Simple Smile
Относно притесненията - имах колежки в университета ,които бяха страшно спокойни ,докато бяха бременни и затова ми е останало впечатление ,че не всички са така и не през цялото време. Но явно е до човек .
Аз започнах да медитирам и да правя йога за бременни, че (да се надявам ) има още цели 9 месеца ,които не ми се иска да минат само в притеснения.

# 65
Олив,
Скрит текст:
при мен е по-трудно, защото тази пролет изгубих бебче в 5ти месец
Мъфинче, имах ++ ову тест на 13ти ден  newsm78

# 66
  • София
И моят уж беше на 13 ден (като смятаме първия ден на Ц. нали  Laughing )

Първият ден на МЦ. беше 24.11, а + О тест на 06.12., което аз преди броях като 12 ден, но май е 13  newsm78 Най-странното е, че и календарчето ми ги смята като мен преди. Thinking

# 67
И аз тууук!
Момичета помнете че по Коледа стават чусеса!

# 68
Присъединявам се и аз,да НЕ чакаме М заедно!Пия фолиева киселина вече трети месец,чудя се дали да я спра за малко,или няма проблем да си я пия?

# 69
ехааа, вие сте изписали света! В предната тема се включих, но след това нямах възможност да пиша,че имахме гости няколко дни. Тооолкова хубави новини сте донесли- честито на всички успели, с много позитивизъм напред и не се филмирайте излишно, а се наслаждавайте! Hug
По календар трябва да ми дойде на 14-ти, но съм толкова обнадеждена и с това коледно настроение,ммм... Praynig Иначе последния МЦ беше на 16.11, О на 28.11 и сега ще бъде едно нечакане.. Praynig Моля да ме включите в късметлийското списъче  Blush
На всички очакващи Коледното Чудо пожелавам много късмет и нека положителните тестове завалят и напълнят темата!  Hug

# 70
Присъединявам се и аз,да НЕ чакаме М заедно!Пия фолиева киселина вече трети месец,чудя се дали да я спра за малко,или няма проблем да си я пия?

Няма смисъл да я спираш, напротив, хубаво е да се пие няколко месеца преди забременяване. Полезна е даже и за жени, които не планират бременност - в полза е за целия организъм. Успех  Peace

Ето и една интересна статия по темата
http://www.zdrave.org/24233/фолиева-киселина-ползи/

# 71
Здравейте и от мен. Докато успея да седна и вие сте изписали толкова много.  Hug ви всички и хубав ден.

# 72
  • Varna
Добър ден и от мен, момичета!
Комалче, сигурна съм че всичко ще бъде наред Hug

# 73
Здравейте и от мен!
Комала аз залагам на късна О , защото и тестовете за Б те засякоха по късно☝
Искам да ви попитам за мнение , първото ми зацапване този месец започна на 2.12 , на 5.12 ми дойде както трябва с болките, на 7.12 имах чист ден на 8.12 вечерта пак ми зацапа и си продължава . Трябваше да си пусна хормони на 3-5 ден , но така и не разбрах кога е това и не ги пуснах . Чудя се каква е причината 🤔

# 74
Силве, заради зацапването преди Ц ли си объркана кога е 3-тия ден?

Общи условия

Активация на акаунт