Коледни вълшебства стават - две черти ни подаряват! - 320

• 31 121
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Хоп и аз в новата темичка, че здраво сте писали днес Simple Smile
Стормче, прекрасни новини, развълнувах се само докато чета, а ти незнам как си била  Hug
Аз днес правих фотосесия за фирмения календар с едно 10 месечно бебенце  Heart Eyes Беше страхотен ден. Имам още 2дни дуфастон и ще чакам лелята. Междувременно се запасих с НАК, Аргинин, Инофолик, Геритамин, вит Е, Масло от вечерна иглика.. абе тежката артилерия  Laughing И Conceive plus за десерта довечера хаха
Ох, така ми става лошо няколко дни, че ако не бях правила тест щях да реша че е станало.. Незнам може ли от дуфастона да е  newsm78

# 46
Утре имам записан час за преглед при лекар  Hug
Нямам търпение да чуя и "тежката" дума на гинеколожката  Praynig

# 47
  • Varna
Гоустче, не се знае може теста да е сгрешил и все пак да е станало Hug
Вики радвам се че сте добре с точицата, тези неща са за нейно добро  Hug Всичко ще бъде наред Hug
Пуфе не се тревожи, сигурна съм че всичко ще се нареди мила Hug

# 48
Гоустче,може и от Дуфастона да е...дано пък от другото да е  Hug Моите добавки свършиха,но сега като ми дойде ц и аз ще се заредя догоре със същите,без Геритамин,но пия вит.Е   Mr. Green
Иветче,успех утре  Praynig Hug
Вики,много се радвам,че сте добре с точицата  Heart Eyes  Hug
Комалче,как мина?  Hug
Пуфи,дано твоите неразположения скоро да отминат и да си караш лека б  Hug
Палчета за всички  bouquet

# 49
Да се запиша и аз Simple Smile Страхотна е темата!!!

IveT, стискам ти палци за прегледа.

# 50
 Ивет , стискам палци за утре! Само хубави новини да ни носиш!
Пуфе, айде да ти минава какви са тия неразположения!
Гоустче, нали знаеш нашето мото - закъснее ли цикъл си потенциална бременна! А дано! Толкова неща ти се струпаха този месец! Казваш, че ти е лошо, аз пък получих пак внезапни остри болки в коляното. Да вметна до преди година имах (от години) постоянно ставни проблеми, които изведнъж изчезнаха. "Събудиха се" в дните на забременяването ми мин.път. Съответно изчезнаха като станах небременна Joy Сега от вчера пак ме почна. Може ли такава гавра с моята психика, до 18ти ще се чудя сега станало ли е, не е ли, а ме чакат банкет и нар.танци. ooooh! Добре че си имаме темичка, че ако взема да обяснявам на външни хора ще ме вземат за луда. Ама вие ме разбирате, нали Joy Joy

# 51
Шоколадче, разбираме те Wink

# 52
Да попитам пиещите Геритамин, колко време мога да го пия и кога да почивам?

# 53
Шоколадче,много добре те разбираме  Hug
Ками,можеш да видиш в темата с добавките,на предпоследната страница Денис е написала схемата  Hug
Момичета,да ви питам-ММ иска да даде спермограма,за да е спокоен,че поне при него всичко е наред-освен въздържание от с 4-5 дни преди това,алкохол,цигари,друго има ли?Четох днес,че и кафе не трябва  newsm78
Благодаря Ви и от мен лека вечер  bouquet

# 54
  • София
Момичета прегръщам ви много.   Hug        Вече съм по- добре щом сърцето се успокои и се съвзех. Аз си ви наглеждам и чакам Комала да разкаже ако реши.     Hug

# 55
Etoile благодаря  Hug

# 56
Етоалче, не е необходимо друго, кафето не пречи, но е хубаво въздържанието да не е повече от 3 дни. Да не чака чак 5.

# 57
  • София
Етоалче, с ММ правихме спермограмата в клиника Надежда и в сайта им има всички детайли за това какво трябва и какво не трябва, разгледай ако искаш, за мен беше много информативно. Simple Smile

# 58
  • Габрово
Ками аз го пия от края на кръвотечвние до следващо за два месеца ,така ми е дадено от моя хомеопат!Помогна ми за видим проблем ,а явно и за не видими с просто око действа благотворно Peace
Даже вече нямам зацапване нито ден ,направо си ми текна без намеци  #CrazyТова за мен е новост.Дали е от него или от хомеопатият която трети месец приемам,не знам.

# 59
Здравейте, милички  Hug Вчера на прегледа се видя плодно сакче, но беше по-малко от колкото очаквах  newsm78 Съмняваме се, че овулацията е била по-късно отколкото си мислех (и уж засякох с ову тестовете). Thinking Другият вариант е просто да не се развива както трябва. Пуснаха ми  и микробиологията, заради която всъщност отидох толкова рано. Дано е чиста  Praynig Доки измърмори нещо и за второ сакче, но е страшно рано и каза, че не се наема да казва бройки на този етап. На преглед съм чак на 30ти  Crazy
Вчера на вечеря компанията ме надуши, че пия безалкохолна бира, а последното нещо, което исках е всички да разбиват  Sad

Много сте писали, не успях да ви прочета хубаво, прегръщам ви и вие си знаете, че не спирам да стискам палци на всеки за каквото му трябва  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт