Коледни вълшебства стават - две черти ни подаряват! - 320

• 31 122
  • 735
  •   1
Отговори

Коледни вълшебства стават - две черти ни подаряват!
Тема 320

ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ ОСТАНЕ В ТЕМАТА ЗАВИНАГИ!!! А ВСЯКА УСПЯЛА ЩЕ Е ЛЪЧ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА ЧАКАЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ!!!

Списъчето с успелите момичета на тази тема!
Списък, който ни радва и ни дава най-важното,
без което не бихме успели - НАДЕЖДА!!!

preggo EFP stork-boy stork-girl EFP preggo

newsm30 newsm30 newsm30

babydust7 babydust7 babydust7

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover EFP Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Скъпи бебеправещи,
списъкът е свободен за редакция, всеки може да се впише или отпише сам.
Моля, спазвайте азбучния ред на писане и моля не трийте нищо.
Всички промени се запазват автоматично!

Полезна информация

Линкове

Скъпи бременни и майки,
искаме да ви помолим предварително,
след като настъпи така дългоочаквания момент на забременяването и раждането
да имате уважението към останалите момичета, които се борят за своята мечта.
Може да продължите обсъждането на всички теми свързани с бременността
в темата
”Обща тема на нашите бъдещи мамчета” и съответно в темата за родилите момичета
"Обща тема на нашите вече родили мамчета”
Проблемното забременяване може да обсъждате в темата
"По пътя на мечтите - обща дискусионна тема"
Все пак, ние искаме да знаем как сте, затова наминавайте да кажете кога сте чули сърчице и да поръсите темата с “Бременен прашец”, да кажете как сте, какво е предположението за пол и термин и всичко което смятате, че ще е интересно за нас, без да ни натоварва емоционално. Изберете си щъркел, който да ни съобщи благата вест!

Последна тема:

И накрая, но не на последно място...

Нека никоя от нас не забравя,
че "Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде ШАНС да я осъществиш"!!!

# 1
  • София
Комалче, невероятна тема, наистина! браво и благодарим за пореден път че ни ги правиш толкова красиви и вълшебни! Хайде сега да я напълним с бебоци!

# 2
Комалче, тази прекрасна Коледна тема е повече от вълшебна!
Сигурна съм, че ще донесе много бебета предпразнично, няма как да е друго яче!
Страхотна е!

# 3
Цоп, в темата и под на Вики поста, че все ще има дозичка прашец, какъвто и да е. Знам че оставя след всяко свое писане Mr. Green
Комалче, много красива коледна тема! Повдигна ми празничния дух!

# 4
Вълшебна тема -  нека се напълни с много чудеса!

Стормче, радвам се, че всичко е наред и много ми стана мило, че майка ти се е разплакала - за нея това също е вълнуващо емоционално преживяване.

Вале и от мен имаш силно стиснати палчета да си първата, която ще развее двете черти в новата тема.

Аз също не знам какво е лабораторното наименование на ЧХГ - да не е кръвен тест за бременност, нещо такова? newsm78

# 5
Запис и от мен Simple Smile (Не) чакам МЦ след 20-ти.
Пожелавам да валят положителни предколедни, коледни и следколедни тестчета  Heart Eyes

# 6
 santa2 madnoel ylinfant
И Хоппппппп Simple Smile
На бебета да е ! Благодаря ти отново Комала  Hug
Стормче, хубави вести донесе Simple Smile
Няма са изреждам имена, че не помня  newsm78 кой какво пише .....Ама многооооо пишете  tooth
Късмет на всички ! Всеки има право на щастие!

# 7
  • София
Стормче, просълзих се направо като четох, така мило ми стана. Знам, че всички някой ден ще минем през това вълнение и невероятно много се радвам за теб и че имаш това вълшебство в коремчето. Най-лекото бременеене и скоро да ни ръсиш! Simple Smile

Вале, мисля, че просто трябва да попиташ за кръвен тест за бременност - той е много стандартен и във всяка лаборатория би трябвало да го правят. Стискам палци на всички!

# 8
Във всяка лаборатория като кажеш искам кръвен тест чхг ще те разберат, чувах някой път го наричат бета чхг, то така и се пише на резултатите. Иначе май беше човешки хорионгонадотропин, от биохимията обичам тия засукани имена, дано го помня правилно Mr. Green Та да не мислите някоя ще влезе да го каже с цялото официално име Joy

# 9
  • Бургас
Beta HCG и е тумурен маркер, това като запис че мн работа днед и от ъелегона, после ще се допълня

# 10
Прекрасна нова тема! Записвам се да ви следя. Успех на всички бременилки!  Heart Eyes

# 11
хайде момичета за всички нас да има EFP  коледен подарък   аз отново чакам този месец  надявам се и  моя подарък да е напът newsm78 Praynig

# 12
И аз цоп в новата тема, останаха9 дни до датата на МЦ, ову трябва да е минала и сега вече нямам търпение. На 19-ти има рожден ден и няма да има по-голям подарък от този.
Успех момичета, хайде до новата година да сме с две черти

# 13
дъно за рожденият ден да имаш хубави новини стискам палци newsm32

# 14
Запис и от мен. реших ,че няма даправя кръвен , имам седмица до прегледа и ще си изчакам и вече ще чета само тази група , най-добре ми влияе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт