Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 585
  • 732
  •   1
Отговори

Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата!
Тема 319

ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ ОСТАНЕ В ТЕМАТА ЗАВИНАГИ!!! А ВСЯКА УСПЯЛА ЩЕ Е ЛЪЧ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА ЧАКАЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ!!!

Списъчето с успелите момичета на тази тема!
Списък, който ни радва и ни дава най-важното,
без което не бихме успели - НАДЕЖДА!!!

preggo EFP stork-boy stork-girl EFP preggo

newsm30 newsm30 newsm30

babydust7 babydust7 babydust7

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover EFP Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Скъпи бебеправещи,
списъкът е свободен за редакция, всеки може да се впише или отпише сам.
Моля, спазвайте азбучния ред на писане и моля не трийте нищо.
Всички промени се запазват автоматично!

Полезна информация

Линкове

Скъпи бременни и майки,
искаме да ви помолим предварително,
след като настъпи така дългоочаквания момент на забременяването и раждането
да имате уважението към останалите момичета, които се борят за своята мечта.
Може да продължите обсъждането на всички теми свързани с бременността
в темата
”Обща тема на нашите бъдещи мамчета” и съответно в темата за родилите момичета
"Обща тема на нашите вече родили мамчета”
Проблемното забременяване може да обсъждате в темата
"По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 11"
Все пак, ние искаме да знаем как сте, затова наминавайте да кажете кога сте чули сърчице и да поръсите темата с “Бременен прашец”, да кажете как сте, какво е предположението за пол и термин и всичко което смятате, че ще е интересно за нас, без да ни натоварва емоционално. Изберете си щъркел, който да ни съобщи благата вест!

Последна тема:

И накрая, но не на последно място...

Нека никоя от нас не забравя,
че "Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде ШАНС да я осъществиш"!!!

# 1
Добре дошли в новата тема, нека я напълним с още повече положителни тестове и емоции  bouquet

# 2
commala, както винаги страхотна тема!  Hug Да се напълни с  EFP  newsm18

# 3
commala, чудесна тема отново... благодаря  bouquet Записвам се да ви следя и да ударя по един палец на всички, които имат нужда  Peace

# 4
Някак е приказна , дано като я завършим  да е вълшебнаааа , да донесе на всички ни така мечтаните ''две черти'' Simple Smile thumbsup newsm68 newsm44

# 5
  • Бургас
оооо, приказна е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Намърдвам се и аз в нея с надежда за коледно чудо  Praynig Praynig Стискам палци на себе си , както и за вас момичета, да направим чудеса покрай Коледа Crazy

# 6
И аз ще ви следя.
Като тайничко ще се надявам и аз да се похваля с две черти около празниците.

# 7
Здравейте,момичета! Отдавна се каня да се включа и ето - дойде времето в новата тема, пък дано ми е на късмет! Praynig От 3г. правим опити за бебче,но уви... в момента се настройваме за дългия път на арт процедурите/с мъжки фактор сме/ , нооо имам надежда нещата да се случат естествено... Последния Ц. беше на 16.11 и от тогава за първи път почнах да меря БТ(през устата; последните 5 дни показва 35,9,което малко ме учудва и имам съмнения в термометъра/начина на мерене), както и за първи път ползвам овю тестове(вчера излезе съвсем бледа 2ра чертичка). Винаги съм била сигурна в това кога ми е овулацията- усещам я, но този път реших да проверя дали е наистина тогава когато си мисля. На 30.11 съм на преглед и предполагам, че тогава ще съм в овулация,ще видим... тогава и ще подаваме документите за фонда.
Тази седмица бях отпуска и така съм се заредила, а пък колко съм се обнадеждила...много!
Наближават най-хубавите празници и се моля чудото да се случи както при мен,така и при всички вас в тази хубава и положителна тема! Praynig
Надявам се да ме приемете и да споделяме мноого положителни трепети заедно!  Hug

# 8
Записвам се и аз, защото ви следя всички докато не се изнесете в отчетни. Моят първи преглед е утре, стискайте палчета!
Комалче, прекрасна вълшебна тема! Да има в нея много радост!

# 9
Страхотна тема, много ми хареса заглавието и аз гласувах за него. Последният месец имам лоши новини, лелята дойде на 16 ноем. не писах беше ми криво.  Embarassed  Tired
На всички успели да видят двете черти честито, на всички сдобили се с наследник също много се радвам за вас! На останалите, остана малко до Коледа, стискам палци на всички ни! Въпреки, че пиша рядко, ви чета и изживявам всичко с вас!  bouquet  Hug Hug Hug

# 10
Запис  Peace Благодарности, Комала  Hug  bouquet
Хайде да е най-успешната  Praynig

# 11
  • София
Комалче, за пореден път страхотна тема, благодаря ти!

Вики, така се вълнувам за първия ти преглед, само те мисля и чакам утре с нетърпение, да нв забравиш да минеш и да се похвалиш! Hug

# 12
Вики и аз те чакам да се похвалиш утре !!! Praynig
Екзатли , при теб има ли развитие?
Пепси, Герда  късмет   Hug

# 13
  • София
Комала , благодаря за приказната тема , вълшебна е и вярвам че ще се напълни с много положителни тестове.
Вики и аз чакам.   Grinning
Емси , а твоя преглед кога ще бъде?

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 17:55 от puffeto

# 14
Запис и от мен в новата тема  Hug
Комалче,страхотна е  Hug
Дано всяка една от нас получи своето Коледно чудо   Hug
Вики,чакаме с нетърпение новини от прегледа   Hug
Стискам силно палчета на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт