Есенният вятър листата отнесе, но на мен две чертички донесе! - 318

• 31 507
  • 737
  •   1
Отговори

Есенният вятър листата отнесе, но на мен две чертички донесе!
Тема 318

ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ ОСТАНЕ В ТЕМАТА ЗАВИНАГИ!!! А ВСЯКА УСПЯЛА ЩЕ Е ЛЪЧ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА ЧАКАЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ!!!

Списъчето с успелите момичета на тази тема!
Списък, който ни радва и ни дава най-важното,
без което не бихме успели - НАДЕЖДА!!!

preggo EFP stork-boy stork-girl EFP preggo

newsm30 newsm30 newsm30

babydust7 babydust7 babydust7

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover EFP Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Скъпи бебеправещи,
списъкът е свободен за редакция, всеки може да се впише или отпише сам.
Моля, спазвайте азбучния ред на писане и моля не трийте нищо.
Всички промени се запазват автоматично!

Полезна информация

Линкове

Скъпи бременни и майки,
искаме да ви помолим предварително,
след като настъпи така дългоочаквания момент на забременяването и раждането
да имате уважението към останалите момичета, които се борят за своята мечта.
Може да продължите обсъждането на всички теми свързани с бременността
в темата
”Обща тема на нашите бъдещи мамчета” и съответно в темата за родилите момичета
"Обща тема на нашите вече родили мамчета”
Проблемното забременяване може да обсъждате в темата
"По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 11"
Полезна информация и съвети ще намерите в темата "Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 4" , както и в темата "Тест за овулация - въпроси (тема 4)"
Все пак, ние искаме да знаем как сте, затова наминавайте да кажете кога сте чули сърчице и да поръсите темата с “Бременен прашец”, да кажете как сте, какво е предположението за пол и термин и всичко което смятате, че ще е интересно за нас, без да ни натоварва емоционално. Изберете си щъркел, който да ни съобщи благата вест!

Последна тема:

И накрая, но не на последно място...

Нека никоя от нас не забравя,
че "Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде ШАНС да я осъществиш"!!!

# 1
1во - пожелавам невероятни емоции и много положителни тестове в новата ни тема.
2ро - дано нямате нищо против, реших да вмъкна и нашите верни косматковци, защото забелязах, че много от нас имат домашни любимци. Знайте, че те ще са първите и най-скъпи приятели на децата ни.

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 07:31 от commala

# 2
Комалче, благодарим за новата прекрасна тема!
Снимката е толкова мила❤
Дано напълним и тази тема с много положителни тестчета!

# 3
  • Габрово
Комола твойте теми са късметлийски,нека така да продължи, благодарим  bouquet
Запис  Peace

# 4
commala, прекрасна снимка. Сладурчета и двете. Heart Eyes
Дафни  Hug Нека Бог да е с вас и всичко мине леко.

# 5
Няма как да ви пропуснаааааа, темата не много хубава , също  както и предната , дано да е на късмет ! Снимката е много сладка 😊

# 6
Момичета, благодаря ви!  Hug
Комалче, страхотна тема, благодаря! Вярвам, че ще е и много късметлийска. Сладка снимка с малкото човече, кукла!  Hug

# 7
Запис  Crazy Отново благодарности на Комала  Hug Дано да имаме много ➕

Дея, от събота и неделя съм с два минуса (9 ти и 10 ти ден) сутринта нищо нямаше ...  никакви признаци на ЦС  ...обичахме се и се появи ЦС , сега я видях отново. ..Не е много но я има ...тест за О. правя в 16:00 и ще я видим тази работа. И на мен ми е рано за О. , но е факт ,че я има .

Успехххх момичета  Hug Heart Eyes

# 8
Ееее, страхотна е! Аз като една видна коткарка мъничко съжалявам, че и миналата не беше такава  Laughing Да я напълните с много чифтове чертички!  Hug
Комала, чудни са ти човешкото и косматото бебе  Flutter
Верано, перфектна е чертичката, сега и едно хубаво ЧХГ  Heart Eyes
Знам, че не ми е много мястото тук, но докато не получа потвърждение съм на ръба между тази и отчетни, дано не се сърдите, че наминавам от време на време, но съм малко безпризорна, не мога да си намеря все още мястото Hug

# 9
Ееее, страхотна е! Аз като една видна коткарка мъничко съжалявам, че и миналата не беше такава  Laughing Да я напълните с много чифтове чертички!  Hug
Комала, чудни са ти човешкото и косматото бебе  Flutter
Верано, перфектна е чертичката, сега и едно хубаво ЧХГ  Heart Eyes
Знам, че не ми е много мястото тук, но докато не получа потвърждение съм на ръба между тази и отчетни, дано не се сърдите, че наминавам от време на време, но съм малко безпризорна, не мога да си намеря все още мястото Hug

Е ,  хубава работа винаги ще ти е тук мястото 😊 Аз , а вярвам и останалите момичета се интересуваме какво се случва Simple Smile

# 10
Честита нова тема,дано я изпълним с много хубави новини!
Сторм, естествено, че ще посещават, н опредеелено ти пожелавам всичко да е наред и повече в тази тема да не сме те видели:)

# 11
  • София
Комала, невероятна тема, както винаги. Обожавам снимките, но твоята дъщеричка ми напълни сърцето. А котето до нея изглежда тоолкова голямо! Прекрасни!

Лив, аз някъде към 18:00-18:30 ще правя тестовете за О, пък ще видим. Предупредила съм ММ, че може и да го приканя романтично още от днес, та и той да е готов Grinning Grinning

Стормче, мила, стой си тук колкото искаш, ние само ще ти се радваме и ще чакаме да ни ръсиш наволя! Много ти се радваме и с нетърпение чакаме да ни държиш в течение.

Стискам палци на всички гонещи яйцата, нечакащи Цта и Дафни - леко и безпроблемно раждане ти желая от все сърце, намини после да ни замериш с някой друг памперс, пък и да ти честитим вече официално Simple Smile Hug

# 12
Комалче браво за четириногата тема  Hug Аз вярвам, че деца отгледани с животинки израстват по-добри хора!
Дея аз обиновено пред О имам 4-5 дни ЦС(прозрачна и разтеглива), но този месец нямах никаква. Дори мислех да изчакам ЦС и тогава да почна с тестовете за О, но получих болки в корема и реших да направя тест, е излезе положителен доста по-рано от очакваното. Явно по ЦС не може да се съди...за малко да изпусна О .
Стормче, как ще се сърдим  Hug Искаме много добри новини от теб!

# 13
  • От Луната
Камола, страхотна тема ...  bouquet bouquet bouquet
Верано, честито и до термин!
Стискам палци и на Шикчето! Дано предните тестове, са били прекалено ранни! Моя отчете някакава нищожна сянка на 10ка, при ЧХГ 100 ... така, винаги има надежда, ако няма лелка. А и помните Муши, чиито тестове също не отчитат, пък скоро стана мама! За съжаление не е писала, но много се надявам да са добре!
Много късмет на гонещите О, а на вече не чакащите пращам СИН рибен Animal Tropical Fish прашец
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

PS днес с рибко влизаме в седмия месец, лети времето, а аз още съм в шок за самата бременност.

# 14
  • Габрово
Мале Йоли кога мина времето 7 ми  Crazy скоро с памперси ще ни замеряш и ти,бравоооо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт