Коледни вълшебства стават - две черти ни подаряват! - 320

• 31 124
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Страхотна нова тема, разбира се  Hug Догодина всички да гласим коледни фотосесии на бебоците или коремите Heart Eyes

Виктория, да ти отговоря от другата тема  Mr. Green Ръчичките и крачетата са като едни топчести израстъчета на този етап, но се вижда, че има нещо  Mr. Green Аз съм в 9та седмица, или 8г.с. и 2д. За ехографа, май зависи от техниката. Мен и на първия преглед ме гледа с коремен, за да види точката. Само ме пита дали ми се пишка, защото трябвал пълен мехур, за да се види. И аз за днес си знаех и се наливах цяла сутрин с вода, за да има видимост с коремния.  Mr. Green Но и аз знам, че по принцип повечето лекари гледат с вагинален на толкова ранен етап.  newsm78

# 16
Стормче, чудесни новини! Hug
Тонче, ако не е късно ти препоръчвам да си вземеш физиологичен разтвор и капки Пиносол. Те са подходящи при бременност. Peace
Момичета, много се пазете! Има доста вируси. Аз се заразих от голямото ми дете ( на 4 год.) и от няколко дни кашля лошо Sad. Всякакви бабешки лекове пробвах- за сега без ефект. Детето вече е на антибиотик, надявам се аз да не стигна до там.

# 17
Запис и от мен да си ви следя.
Поздравления за хубавите новини на Вики, Стормче , Комала, и към новите бременилки също  Hug
Комалче, отново адмирации за прекрасната тема smile3501

# 18
verano:  пия само фолиева киселина не знаех за тези неща днес бях на профилактичен преглед доки нищо не ми каза мери там една точка,каза само да изчакам няколко дни и да си направя тест за бременност после каза абе може и утре да си направиш но нищо не каза питах я дали вижда нещо каза Hе нз какво точно трябва да се види ГЛЕДА МЕ НА ВАГИНАЛЕН newsm78 newsm78

# 19
  • Габрово
Комалче  Hug на дядо Коледа червеното в ремичката екстра.Много бебешки тестове да има.
Запис от мен  Grinning

# 20
Да се запиша в новата празнична тема - дано има още повече поводи за празнуване bouquet

# 21
Здравейте, чаках с нетърпение новата тема, за да се запиша. Поредната страхотна тема! Дано ни е на късмет  Praynig Следя ви от няколко месеца и вече чувствам всяка една от вас много близка. Много се радвам за всяко едно от момичетата тук, постигнало своята мечта Hug Ние от 8 месеца правим опити за бебе с ММ, но без резултат. Най-много съжалявам за пропиляното време преди това, защото сме заедно от 7 години. Бях се отчаяла доста в края на лятото. Нямаше и с кого да споделям терзанията си (освен с ММ), което също много ми тежеше, но след като ви открих вече се чувствам много по-добре.  bouquet Дано Коледа донесе мечтания подарък за всяка една от нас  Praynig

# 22
Запис!!! Успех на всички!!!  Дано по Коледа наистина станат чудеса!!!

# 23
Добре дошла, Нани, дано не се задържиш много в тази тема  Hug

# 24
  • Varna
Запис в новата темичка! Дано е на късмет и да има много коледни чудеса EFP Hug
Аз още несмея да повторя теста, страх ме Sad. Ще почакам още малко Simple Smile. Засега няма изгледи да идва, но ми болят за пореден ден гърдите Simple Smile
Нанито добре дошла, дано скоро видиш двете чертички:)

# 25
Запис и от мен в новата тема.  Страхотна е и ще се радвам да се напълни с положителни тестчета както предишната.
Стормче много се радвам за теб че всичко е наред.  Сега трябва да си мнооогоооо спокойна и да се наслаждаваш на бременността си.
Вики и ти също защото спокойствието е много важно.
Комала пиши как е минал прегледа че и теб те мисля.
На всички останали момичета благодаря за подкрепата защото наистина ми е нужна а и толкова ми е приятно с вас.
Стискам палци на всички които чакат лелката да не дойде  а на останалите много късмет с опитите и по Коледа наистина стават чудеса.  Просто вярвайте.
Между другото искам да споделя нещо с вас. Днес излизам на кафе с една приятелка и тя дойде с едно момиче.  Та като се заговорихме с това момиче ми каза че имала също два А като мен и след това направила същите изследвания като моите в същата клиника при същия доктор.  Та каза че й излязъл проблема с тромбофилия и когато забременяла през цялата б си биела в корема фраксипарин мисля каза. За разреждане на кръвта било. И аз като се филмирах че може и на мен да ми излезе това на изследванията но поне съм подготвена за това.  То остави тези неща ама ми каза също че горе долу за тези девет месеца била пръснала около 5000 лв за инжекции и прегледи и включително раждането.  И си викам то и ако при мен е така аз нямам тези средства и кво правя.  Варианти само два: единия отказвам се от дете.  А втория правя опити и се надявам всичко да е ок и да успея да го задържа до края. Много криво ми стана разбирате ли. Ами хората които нямат пари какво трябва да направят.  Само да се молят на чудо.  Извинявам се че стана толкова дълго но просто имах огромна нужда да споделя.

# 26
Запис и от мен  Hug
Страхотна Коледна тема,Комалче  Hug Успех и пиши след прегледа  Hug
Вики,как сте с точицата?Кога е следващият преглед  Hug
Стормче,браво за прегледа,все така да върви до пухкавия финал  Hug
Вале,аз също имах изпарителна на Престо.Повтори пак след няколко дни,пък дано да се насити  Praynig Hug
Криста,дано се окаже друго,ако не-може да има алтернативен вариант,по-евтин.Вярвам,че като дойде моментът всичко ще е наред  Hug
Ками,Гоустче,Дея,Хриска и всички други чакащи и нечакащи  bouquet

# 27

Krista25  - за съжаление здравеопазването ни е под всякаква критика ,но ти сама каза че стават чудеса вярвай в това мисли позитивно и всичко ще се нареди желая ти успех

# 28
Етаолче, добре сме. Почивам. Другият преглед е чак на 20.12. Как ще издържа... Не знам🙈🙈🙈
Дано не ти дойде Етаолче, дано и твоята изпарителна и тази на Валето се окажат хубави втори розовелки!
Криста, не го мисли така негативно. Важно е нещата да се получат, след това се променят приоритетите. И при мен се налага да бием Фраксипарин и купухме вчера за два месеца напред, че трудно се намира 0,3 мл. колкото ми трябва на мен, а ни намериха от една болница. Та това са непредвидени разходи определно, предлоледно особено, но като се налага ще се бият. Вместо коледни подаръци ще имаме Фраксипарин, но най-важна е точица. Така че Дай боже скоро пак да видиш двете чертички и каквото трябва ще правиш, дори и да се налага и Фракси да се бие, за да имате здраво бебче на финала. Много разходи са, прегледи, хапчета, изследвания, но просто спираш едни неща за сметка на други. Пожелавам ти скоро да си отново в отбора на бременните и да не се затормозяваш с такива мисли!

# 29
  • София
Комала, благодаря за новата тема.
От мен наръс с розов прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт