Коледни вълшебства стават - две черти ни подаряват! - 320

• 31 125
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Таня благодаря ти както и на всички останали.  Наистина много ми е гадно. Надявам се и вярвам че може при мен да не е това но каквото такова.  Като отида после на гинеколог тогава ще мисля как да процедирам. Но все пак нищо не се знае де. Нека дойде понеделник да видим дали ми има нещо и тогава ще умувам. Просто споделям с вас че ако нямаш пари и все едно си с вързани ръце и каквото стане.  А не е правилно.  Мъчно ми е просто през какво трябва да премине една жена  за да постигне това което силно иска

# 31
  • София
Нани, не сте само вие. Повечето хора се пазят усърдно години наред, мислейки, че Б става лесно. Да не говорим, че голяма част от мъжете живеят в заблуда, че една жена може да забременее всеки един ден от месеца.  Grinning Това, което искам да ти кажа е да не  се отчайвате и съм сигурна, че нещата ще случат и за вас  Hug  Hug
Както сигурно вече си разбрала има страшо много фактори, които могат да забавят една Б. Сигурна съм, че ще се справите с тях, ако изобщо има такива.  Hug

# 32
verano:  пия само фолиева киселина не знаех за тези неща днес бях на профилактичен преглед доки нищо не ми каза мери там една точка,каза само да изчакам няколко дни и да си направя тест за бременност после каза абе може и утре да си направиш но нищо не каза питах я дали вижда нещо каза Hе нз какво точно трябва да се види ГЛЕДА МЕ НА ВАГИНАЛЕН newsm78 newsm78
Наистина на този етап нищо не може да се види - може би единствено удебелена лигавица. Стискам палци теста да е положителен!

Криста, надявам се всичко да е наред! Според мен разходите за бебечето започват дори и преди зачеването и смятам, че раждането на здраво бебче трябва да е приоритет. Аз лично няма да пестя никакви средства за добавки, лекарства, прегледи, изследвания. За мен бебето е повече, от която и да е сума пари. Пари се печелят, живот и здраве- не!

Надявам се на много положителни тестове!

# 33
  • София
Комалче, Вики, Стормче, споделете какви симптоми имате. Hug Много ми е интересно, а и си мисля, че на другите ще им е.  Heart Eyes
Ух, като днес толкова не съм писала  Grinning

# 34
Мъфинче, аз нямам симптоми освен честото огладняване и пишкане, а също и бързо се уморявам. За сега поне не ми е ставало лошо, или е рано още или ще ми се размине. Дано съм от късметлийките без гадене, но ще видим.
Като цяло съм добре, не ми се яде нищо специално, само солено и кисело. Сладки неща и шоколад изобщо не ме блазнят. Това е при мен.

# 35
Милички, здравейте, записвам се в новата тема, Комала, прекрасна е, благодаря ти!!!
И така, от понеделник до днес включително боледуваме с ММ. Аз вече съм добре, до болнични и АБ не стигнах, но такава магарешка кашлица не помня да съм имала от дете. Това е нашия 4 неуспешен месец. Два от, които за жалост боледувахме, включително и сега. Отписала съм го.
Страшно се зареждам от вас. Сторм, браво на теб, това което споделяш е толкова вълнуващо  Желая ти хубави Коледни и другата година да  си го гушкаш малкото сладко бебче.
Вики, подобно за теб много се радвам, лека бременност и вълшебна Коледа. Всяка трудност се преодолява, ще се справите, нищо друго не важно само ти и бебо да сте здрави...
Криста 25, виж недей така, не ги мисли тези работи, винаги се намира начин, гледай себе си като отделен човек, не значи, че като се е случило нещо на друг и на тебе ще се случи. Не се отчайвай и горе главата. Едва ли има някоя от нас. която ги рине с лопатата, работя за доста мизерна заплата, но не ми пука, ще му мислим само да стане. Разходите в момента са последното, което ме вълнува...   Hug Пожелавам ти, прекрасна Коледа и всичко ще е наред вярвам го...
Нанито, спокойно, нова година, нов късмет. Господ ще е с нас, ще стане имате време и вие. Прекрасна Коледа!
На всички останали, ако съм пропуснала кураж, вие сте много силни, борбата продължава, трябва да се борим за бебенца, това е нашия дълг. Много ви обичам!!! Весели празници предварително, ако не успея да се включвам навреме!!!  Hug Hug Hug Rolling Eyes

# 36
При мен симптомите започнаха на десетия ден от закъснението и се изразяват основно в умора и гадене. Не съм повръщала, но стомахът ми постоянно се чувства не наред. Гади ми се, киселини получавам понякога, абе като болна съм, нямам апетит, а вълчи глад ме гони, колкото и странно да звучи.  Joy Не ми се яде, но стомахът стърже та чак ми причернява. Гърдите ми са ужасно болезнени, вече ме болят дори като се обръщам нощем, само защото трябва да се "изсипят" от едната страна на другата  hahaha Малко са наедрели, но не много, и вече се виждат вените, усилено кръвоснабдяване кипи.  Flutter И да, почнах по веднъж-два пъти да ставам през нощта да пишкам, а по принцип никога не ми се случва. Май това е всичко при мен засега. Лекарката ми каза да не се радвам, че не повръщам, имало още време да почна  hahaha

# 37
Ооо Стормче, един два пъти на нощ нищо не е. Аз ставам поне 6-7 пъти. На всеки кръгъл час🙈🙈😄😄😄 а забравих и гърдите - започанаха да стават по-обемни, но аз понеже нямам гърди като цяло затова не мога да кажа, че е нещо уау😂 усеща се промяна и мен ме понболяват и то основно като махна сутиена. Но те започнаха да ме болят след закъснението. Ако си спомняте - аз нямах никакви симптоми преди това😬

# 38
И аз съм така с гърдите, по принцип няма никой  Laughing И също симптоми преди закъснението нямах изобщо. Наистина ме връхлетяха около 7-10 дни след като не ми дойде, преди това си бях супер и даже си виках "еее, че то било лесно да си бременна" ooooh! . Само дето ме боцкаше нещо в матката, но не бих казала, че беше като менструална болка, защото го усещах на много определени места.  Mr. Green

# 39
  • София
Здравейте момичета! Много благодаря на Комала за празничната, красива и вълшебна тема. Разкажи ни как е минал прегледа.
Стормче радвам се ,че и при теб е  минало добре , разказваш много увлекателно.
Вале.  Hug
Аз да ви разкажа на бързо звънях на докторката дето ми уреждат да ме прегледа тя ми каза ,че чак на 30-ти имала час и то да ме запише на ЖК.   Shocked     Заета била . Беше и нервна май. Записах часа , но ако не я харесам може и да търся друг вариант.  Много ми се струва до края на месеца да стоя така и  сега отделно си записах час за другата седмица. Ох момичета не искам да звуча мрънкаща , но днес определено не ми беше добър денят.

# 40
Пуфе, хубаво е, че си успяла да запишеш час и за другата седмица, за да чуеш и второ мнение и да се види двечки ли ще са. Всичко ще е бъде наред, не се депресирай.
А колкото до другата лекарка - ако не я харесаш винаги можеш да я смениш. Важно е да намерииш тази, при която ще се чувстваш сигурна и спокойна.
Защо са те налегнали тъжни мисли и защо не си добре?

# 41
  • София
Вики, Стормче, благодаря, че споделихте Hug Мисля, че това с киселото доста често се среща  Grinning

# 42
Здравейте, момичета, скоро не съм писала , но ви следя редовно  Hug

Комалче, благодаря за прекрасна темичка отново! Дано да се напълни с много коледни подаръци от Дядо Боже!  Heart Eyes

Криста, , моля те мила, без черни мисли. Всичко ще се нареди!  Hug

При мен има нови неща.. след А през август, имах Ц само веднъж (септември) и от тогава изчезна... В сряда бях на АГ, оказа се , че в десния яйчник имам 7.6см киста(по време на бременността ми беше 1.7см), която от скоро ме и наболява. Иначе матката се е възстановила добре. За кистата ми предписа Дуфастон за предизвикване на цикъл и след това на преглед , за да видим дали е намаляла или спукала. След което 2-3 месеца да пия Ясмин (противозачатъчни).
Пуснахме цитонамазка,микробиология, уреа,микоплазми и хламидия,за да се установи евентуално причината за А. Другата седмица ще правя тромбофилия , ТСХ,МАТ и другите щитовидни.
Днес взех резултатите:
Цитонамазката е добре - 2ра група.
Уреа,микоплазма и хламидия - всички отрицателни.
Микробиология - излезнаха трихомони...

Много ми е странно , тъй като не винаги имам течение, по-скоро е при настинка или когато е много студено. Нито има гаден мирис, жълто-зелен цвят или сърбеж.. тези симптоми ги нямам и се чудя дали да не повторя в друга лаб.
Също така дали сте запознати при мъжа как се изследват трихомони... с урина или еякулат ??

# 43
  • София
Вики целият ден ми беше много напрегнато и едно сърцебиене ме измъчи и накрая се почувствах уморена. Но всичко ще мине .

# 44
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:
hriskag25, първи ден на МЦ 03.11., предполагаема О 15-17.11., Тест/МЦ 03.12. fingerscrossed
Valentina Dragancheva-Encheva, първи ден на МЦ 10.11., предполагаема О 26.11., Тест/МЦ 09.12. fingerscrossed
ghost_lights, първи ден на МЦ 25.10, засечена О 12.11, Тест/МЦ 10.12. fingerscrossed
kamelia!!!, първи ден на МЦ 21.11., предполагаема О 03.12., Тест/ МЦ 17.12.
*Шоколадче*, първи ден на МЦ 20.11., предполагаема О 04.12., Тест/МЦ 18.12.
deyalia, първи ден на МЦ 22.11., предполагаема О 05.12., Тест/МЦ 19.12.
cosmopolitan88, първи ден на МЦ 17.11., предполагаема О 04.12., Тест/МЦ 20.12.
nadejda_za_shtastie, първи ден на МЦ 20.11., предполагаема О 06.12., Тест/МЦ 20.12.
EXACTLYou, първи ден на МЦ 28.11., предполагаема О 12.12., Тест/ МЦ 25.12.
Deya_Nova, първи ден на МЦ 01.12., предполагаема О 13.12., Тест/ МЦ 27.12.

Общи условия

Активация на акаунт