С вълшебства пълен е света - тупкат юлски сърчица!

• 33 115
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз също не съм записана за ЖК, но поне се ориентирах и взех направление. Оказва се, че никак не е лесно да си намериш по ЗК. В четвъртък ми е последното посещение при док. преди да ме прехвърли към ЖК, понеже следи само до първия триместър. Все още не съм пуснала изследвания и микробиология - казаха януари.  Rolling Eyes Записаха ми час за БХС и ФМ в края на месеца. Дано всичко е наред  Praynig

# 106
madlen4etooo,аз на 20ти съм при Сигридов.БХС не съм искала но директно ме записаха на регистратура за фм и бхс-не вярвам на това изследване определено!
На ЖК не съм се записвала,в Банкя няма никой ,който да ми следи бременността,най-вероятно ще се запиша фиктивно при някой,ще правя изследвания тук,в лабораторията и ще му ги изпращам.На ехограф не държа да ме гледат често,казала съм си ,живот и здраве около 3пъти и те ще са 3те фетални през бременността.
Вече станахме няколко момичета за 7.07.2017 ,не се бях замисляла,много седмици! Grinning Grinning Grinning

# 107
Аз си записах час за БХС при Чавеева в Щврев за Януари. Чувам само положитвлни неща за нея и се надявам и с такива впечатления Simple Smile) тогава ще съм в 12та седмица Simple Smile))

За коя дата успя да запишеш час? Аз миналата седмица се опитах да запиша час при нея,но нямаше свободни часове до 10 януари.Щи си запиша час за фетална морфология в 20 седмица при нея,но ще се обадя 1 месец по-рано.

За 10.01 си записах Simple Smile

# 108
Аз днес се записах на ЖК. Пуснаха ми кръв, урина, резус фактор, влагалищен секрет. Цитонамазка си правих юни, така че сега отпада. Януари ми казаха, че ще пуснем Васерман, Спин и др. Резултатите ще разбера като ида за ФМ. Хубавато е, че частния и тази по ЖК са в една болница и в системата им излиза един на друг какво що.
Бебче е добре, расте  Heart Eyes Пак шаваше, явно и това ще е терорист  Joy
Не мога да разбера обаче защо пак излизам 10 г.с. и 3 дни. Като съм уж 11 г.с. и 3 дни. И то това не е изоставане както някой път става (тук към момичета, на които така са им казали, няма нищо притеснително да вървите 1-2 седмици назад  Hug).
Celika, на теб по твоя календар нали си в 11-та седмица  newsm78

# 109
madlen4etooo,аз на 20ти съм при Сигридов.БХС не съм искала но директно ме записаха на регистратура за фм и бхс-не вярвам на това изследване определено!
На ЖК не съм се записвала,в Банкя няма никой ,който да ми следи бременността,най-вероятно ще се запиша фиктивно при някой,ще правя изследвания тук,в лабораторията и ще му ги изпращам.На ехограф не държа да ме гледат често,казала съм си ,живот и здраве около 3пъти и те ще са 3те фетални през бременността.
Вече станахме няколко момичета за 7.07.2017 ,не се бях замисляла,много седмици! Grinning Grinning Grinning

Да кажеш после как е минало. А ти защо избра Сигридов да те следи? Три ехографа,ти си герой, аз ако можех щях да си купя един за вкъщи, за да знам винаги какво става Simple Smile

# 110
Привет, момичета

Другата седмица съм на БХС+ФМ в Щерев при Чавеева. Запазих месец по-рано.
НО мисля в петък да мина през АГ по ЖК.
Така ми вдигнаха нервите в клиниката, където давах кръв за разни там изследвания...
Всичко излезе и видях онлайн още миналата седмица - остана само СПИН и хепатит Б - понеже не ги работели те (имам спомен, че ги правят в ХЕИ).
Днес реших да се обадя, все пак мина повече от седмица и да питам какво става.
Отговориха ми, че резултатите щяли да идат при АГ и да ги разбера от нея на следващия преглед.
Че аз по ЖК съм на 06.01. ?!?!?! #2gunfire
Що за нелепица в 2016 г. да чакам за резултати от 05.12. до 06.01. и то бременна ??? #2gunfire
Много се ядосах и утре ще звъня в кабинета й. #2gunfire

Иначе днес давах кръв за анти Д.
Не мога да разбера защо ме карат да го пускам като и двамата с мъжа ми сме 0-  newsm78
То май друга кръвна група, с друг резус-фактор няма как да има бебо ?  newsm78

А сутринта в 7 беше голяма романтика - сняг, студ, виелица - едвам се добрах до ДКЦ.

# 111
Celika, на теб по твоя календар нали си в 11-та седмица  newsm78[/color][/b][/i]

Да, в 11-та седмица съм, и то точно на 10 седмици и 3 дни. И ти си на толкова. Нещо се бъркаш.

# 112
Да де, аз му казвам и я броя 11-та, но АГ казва 10 г.с. и 3 дни  newsm78 Ако 10 г.с. и 3 дни е 11-та седмица, защо не му казват така  newsm78 Не че  е толкова важно де  Crazy
Бебка, странно наистина за фактора. При - на двамата родители детето няма как да е +.

# 113
В началото го обяснявах, но теб сигурно още те е нямало в темата. Като завъриши 10 седмици, т.е. когато бременноста ти стане на 10 седмици, същият този ден започва 11-тата седмица и до края на единадесетата, се казва, че си в 11-та седмица. Ако сега си на 20 години и караш 21-вата, но не си я навършила, значи си в 21-вата си година Дано да успях да го обясня отново.

# 114
Аха, тоест съм на 10 седмици и 3 дни реални, но карам 11-тата си седмица. Тъй ли  Blush Предният път не помня да съм имала такива чуденки. Сигурно затъпявам  ooooh!

# 115
Точно тъй.

# 116
Прегледах темите назад и видях, че някои от вас вече са болничен, бих искала да попитам как стои въпроса с болничен докрая? Четох, че за година имаме право на 6 месеца макс... Предходната ми бременност док не искаше да ми даде болничен и в 7 месец ми се наложи да вляза в болница само за да си остана вкъщи. В работата имам много стрес и напрежение и предния път се зарекох при второ да си стоя вкъщи, но не зная как? Сега пак ще ходя на ЖК при същата док, та не знам какво да правя 😃

# 117
elebo , коментирахме назад, че имаш право на 180 дни непрекъснат болничен - това до 45 дневния преди термин. След това се ходи на ТЕЛК, което разбира се, си е разправия. За това, или вземаш ден-два отпуск, или ако ти е печен работодателят те води на работа един ден, пък ти не ходиш - колкото да прекъсне тези 180 дни и да започнат да текат наново. Peace

# 118
Благодаря много за информацията:)
Да попитам също (и се извинявам ако пак е коментирано назад), за БХС планирате в различни клиники, аз навремето ходих в Майчин дом, май само там имаше - сега не е ли ок, че се ориентирате към други места?

# 119
Аз само на Майчин дом бих се доверила за БХС.

Общи условия

Активация на акаунт