С вълшебства пълен е света - тупкат юлски сърчица!

• 33 122
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  Elebo  аз съм чувала, че после бебето си наваксва. Забравих да кажа - моят термин е 7.7.2017, чудна дата Simple Smile    bandidka  дано се излекувате бързо. Denica   дано отмине скоро Simple Smile Аз искам да ви питам има ли някой като мен, който да не се е записал за Жк и още да не е правил първите изследвания?
Не съм се записала още и не съм правила никакви изследвания,след празниците ще свърша и това.
elebo-не е фатално.С първата бременност ту изоставаше,ту вървеше напред и накрая се роди 2.700. Важното е да се развива добре,а изоставането-ще го навакса.
kici-положението ти никак не е хубаво. Дано скоро отмине,приемаш ли нещо за гаденето?

# 91
Аз не съм се записала на ЖК все още. Пуснах в 7ма седмица кръв и урина. Други изследвания не ми е казвала да пускам.

# 92
Благодаря ви момичета:)
За гаденето аз пия чай от пресен джинджифил с лимон и хапвам често, засега помага.
Аз също още не съм почнала женската консултация, в петък е първият преглед, досега ходих на частни прегледи, пуснаха ми секрет и стерилна урина - излязоха някакви gram negative rods, но засега няма да правя нищо, евентуално след месец свещички.

# 93
и аз не съм записана за ЖК и изследвания другата седмица ми каза,преди празниците

# 94
Аз си записах час за БХС при Чавеева в Щврев за Януари. Чувам само положитвлни неща за нея и се надявам и с такива впечатления Simple Smile) тогава ще съм в 12та седмица Simple Smile))

# 95
Аз си записах час за БХС при Чавеева в Щврев за Януари. Чувам само положитвлни неща за нея и се надявам и с такива впечатления Simple Smile) тогава ще съм в 12та седмица Simple Smile))

За коя дата успя да запишеш час? Аз миналата седмица се опитах да запиша час при нея,но нямаше свободни часове до 10 януари.Щи си запиша час за фетална морфология в 20 седмица при нея,но ще се обадя 1 месец по-рано.

# 96
  • Grozni, Russia
Искам да попитам има ли мами от гр.Русе , аз съм от гр.Свищов тук няма родилно и искам да разпитам ,ако има нека ми пише на лично да не затрупваме темата Simple Smile

# 97
Добре дошли на новите мами, успешна бременност ви желая!
Аз днес се записах на ЖК, пуснах и изследвания -кръв и урина. Взеха ми и кръв за БХС,но имам час за ултразвук на 19 чак. Питах не е ли много 1седмица между взимането на кръв и ултразвук, било ок. Как мислите?

# 98
  • Варна
Добре дощли на новите дами. леко бременеене! bouquet bouquet bouquet
Мадлен4етооо доста мами се събрахте на тази хубава дата Simple Smile.

# 99
Добре дошли на новите мами  Hug
Бандитка, бързо да се оправяте  Hug
Аз днес имам час да се запиша за ЖК. Иначе на мен за БХС ми казаха след ФМ като мине, ще ми вземат кръв.  Peace

# 100
Здравейте!
Да се запиша и аз. Очакваме мъниче на 09 юли 2017. Днес взех направление за ЖК, но още не съм се записала, нито съм правила изследвания, ФМ и БХС1. Надявам се до края на седмицата да ги направя или другата седмица.
Това ще ни е второ бебче. Имам син точно на една годинка и направо не си представям как ще се оправям с два броя Simple Smile
Дори честно казано още не осъзнавам, че съм бременна пак. Слава богу за това допринася и фактът, че засега нямам никакви "симптоми" от сорта на гадене, повръщане, напълняване или друго. Пия си фолиевата киселина и от време на време се почудвам това шкембенце, което сякаш се заформя, от храна ли е или от друго Simple Smile

# 101
Аз на 23 съм при Сигридов на БХС и ФМ. За ЖК ми препоръчаха д- р Ташков, но той каза, че било по-добре да ме запише след тези изследвания. Та се зачудих няма ли дс е късно,  ще зъм 13-14  седмица злед празниците... 
Anna93 дата е страхотна, дано бебо я дочака.  Praynig
Маменцето четох някъде, че де взима до 2дни преди БХС, но може да са въвели нова практика. Thinking
А знаете ли как протича БХС? Четох някакви неща, но да питам мамите с опит?

# 102
Никак не протича БХС. Просто ти вземат кръв и после ти пращат резултата от изследването.

# 103
  • Перник
Здравейте момичета, да се присъединя към групичката и аз - термин 29.07, втора бременност, като първата преди цели 6 години:)
Вчера на прегледа излезе, че Бебо изостава с 1 седмица, вместо 7г.с.2дни е с размер за 6г.с.2дни, някой има ли подобен случай и какво казват докторите?
Моята док не беше много убедителна, че това е ок.
При предишната бременност бебка все я мериха с 2 седмици назад (изоставаше), а накрая се роди две седмици и повече по-рано. Така, че тези измервания не са толкова коректни...

# 104
Аз искам да ви питам има ли някой като мен, който да не се е записал за Жк и още да не е правил първите изследвания?
Има. Аз не съм. Ще ги правя в първия работен ден от 2017. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт