С вълшебства пълен е света - тупкат юлски сърчица!

• 33 106
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
На мен пък никак ни ми се отразява на гърдите бременността. Нямам спомен с миналата, но доколкото помня, си купувах нови сутиени чак след като родих. Пък аз не излизам без сутиен. Просто не ми е комфортно. Нормални са ми гърдите В-C. Иначе имам някъв бегъл спомен, че си купувах и сутиени за кърмене, ама дали е така.... може да са забутани в някое кашонче с бебешките дрешки. Също никога не са ме боляли гърди. Затова си мислех, че няма да имам и кърма, но имах де. Недостатъчно, но имах.

# 76
При първото раждане гърдите ми бяха станали потресаващо огромни и болезнени. Не можех въобще да ги докосна. Тогава изобщо никакъв сутиен не слагах. Беше ужасно. Жените с големи гърди просто не знам как издържат. И каквато съм снажна и аз,супер неестественно и смешно изглеждах. След като спрях да кърмя всичко си дойде на мястото,е малко по-надолу от предишното място ама...

# 77
Добро утро  Hug колко сте изписали леле
и аз за щастие нямам проблеми с гърдите,като цяло по нищо не ми личи
като килограми не съм се мерила но си се усещам поне 2-3 имам отгоре,имам си апетит от сутрин до вечер и не се ограничавам  Joy

# 78
аз не съм качила повече от 1-1 и половина кг, но миналия път бях станала ОГРОМНА..... м/у 30 и 40 кг отгоре, при положение че съм слаба по принцип, отдавах го най-вече на спирането на цигарите и не очаквах да кача толкова ..... сега се пазч много, но мисля че няма да се измъкна, майка ми е качила по много и с брат ми и с мен и май си е просто наследствено....поне ги свалих за 5-6 месеца Simple Smile

# 79
Здравейте,  Simple Smile
Поздрави за новата темичка, отново е страхотна.
Доста дълго не съм се включвала, но за сметка на това всеки ден Ви чета.
В петък бях на преглед всичко изглежда добре при нас. Бебчо си има крачета, ръчички пораснал е, вече е 51мм, 11с+5д Joy. Този път не видях сърчицето, но видях как рита с крачета само като се сетя и забравям всичкото неразположение, което имам. Според ехографа вървим малко напред с около седмица. На 21.12 док ме записа за ФМ + БХС много се вълнувам и нямам търпение да стане време, надявам се поне тогава доки да пусне таткото да влезе, че на милия му е много криво, да седи само пред кабинета и после да му показвам размазаната снимка и да му разказвам.
Поздрави на всички хубав и умихнат ден  Hug

# 80
Здравейте, аз отново прокърних и след вчерашния преглед присъдата е хематом в периферията, поради което  ще лежа поне седмица в къщи. Бебо за сега е добре. Към дуфастона, но-шпа то се прибави и утрогестан 2*2.
За сутиените. По принцип съм Д чашка но вече са ми малки сутиените и трябва да търся вариант. Всички дантелени ме дразнат така че във всички слумчаи ще си взема памучен.

# 81
Виждам, че си говорите за сутиени и кила. Моите гърди са средни към малки, чашка В, но в последно време гравитацията почна да си казва думата и започнах да нося бюстиета и вкъщи. Не знам защо казвате, че са вредни, според мен е добре да се носят, защото поддържат бюста и предпазват от увисване. И аз не обичам, най-удобно си е без, особено като няма и какво да ти тежи особено, но от много неносене на сутиени наистина започнаха да увисват последните години. Сега са много добре, защото са се наляли, но стигне ли се до спиране на кърменето, ако сега не ги поддържам с нещо, ще станат на печени чушки.  ooooh! Не че това е най-важното, но ако има как да запазят някаква форма, ще се жертвам, ако трябва и ще спя с бюстие.
Колкото до килограмите - аз тези дни влизам в трети месец и засега удържам фронта криво-ляво. Имам едно половин кило, което ту се качва, ту се маха и пак си ставам на стартовите килограми. Ще ми се до четвърти месец да не качвам, защото започнах от малко по-високи килограми (63) и не е препоръчително да качвам прекалено. Но ще видим как ще се развият нещата, то с това гадене и въглехидратна храна нямам много контрол над нещата.  Sad

# 82
Здравейте, как става работата с фейсбук групата?  Някой трябва да добави или е видима и мога да поискам присъединяване  newsm78

# 83
Здравейте, открих групата преди 2 дена и исках да изчета всичко, за да съм в час. Бременна съм за втори път, за съжаление миналия приключи със спонтанен аботр  в 24 седмица ,бяха близнаци. Сега е едно и съм много щастлива и леко притеснена. Сърчицето му бие здраво и в петьк беше 3,08 см. На утрогестан съм ,защото в 6-та седмица имах зацапване и болки и ме вкараха в болница. Освен това съм на клексан и аспирин протект-редувам ги,заради Нк клетки. Освен това съм с двурога матка. Не ми е лошо и не ми се гади. Може би защото съм си вкъщи, но не ям повече отпреди. Гърдите ме наболват, но съм Б и нямам проблем със сутиена. Това е накратко за мен, ще се радвам да си бременеем заедно до щастлив пухкав финал. Simple Smile

# 84
  • Русе
Здравей мадленчето  Hug Съжалявам за това, което си преживяла и стискам палци да родиш живо и здраво детенце  Praynig
На мен напоследък вечер започна да ми се повдига и много да ми се подува стомаха. Пия по един еспумизан, дали е подходящ?
Днес си записах час за петък. Дано да се развива добре човечето, че предния път това ми беше критичния период.

# 85
Здравейте! По въпроса със сутиените и аз съм на спортни от предната бременност. Супер удобни са ми. Но днес искам да споделя, че дългоочаквания преглед при АГ мина и си имаме едно малко човече. 29,4мм (за съжаление другото сакче е изчезнало, но пък това ни радва много). Отговаря на 9 седмица, и беше доста сръчно с ръчичките и крачетата. Много по-различно е от предишната бременност. Тогава бебето само се криеше и не искаше така да се движи, но за сметка на това сега е голяма лудетина. И другото, което исках да споделя е, че в момента сме в токсикологията на Пирогов с каката. Тази сутрин след 8 дневно лечение с Аугментин цялата се покри с петна и пъпки - от глава до пети. Не зная колко дни ще останем, но с удоволствие ще следя форумчето и от тук. Бих добавила и снимка, но не зная как.

# 86
Бандидка-дано и мине бързо. Тези гадни АБ...все избиват на някъде. А ЛЛ много обичат за всичко да ги изписват.
Аз продължавам да не мога да спя,ще се побъркам вече. Спрях да броя пътите,в които ставам. На обед вече усещам умора и буквално дремя в офиса на стола.

# 87
Здравейте момичета, да се присъединя към групичката и аз - термин 29.07, втора бременност, като първата преди цели 6 години:)
Вчера на прегледа излезе, че Бебо изостава с 1 седмица, вместо 7г.с.2дни е с размер за 6г.с.2дни, някой има ли подобен случай и какво казват докторите?
Моята док не беше много убедителна, че това е ок.

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 09:19 от elebo

# 88
  • София
elebo,при мен също вървеше назад при първия преглед, 10-тина дни по-късно при друг лекар, друг ехограф, пък вървеше 1 седм. напред, а последно си беше в норма newsm78 Все си мисля, че в началото не е проблем и по-скоро се дължи на това как го мерят различните лекари и различните ехографи. Пулс успяхте ли да чуете,това е важно при следващия преглед Peace
Аз да споделя, че си продължавам с ужасното гадене и повръщане. Имам моменти, в които съм толкова изнемощяла, че се е налагало мъжът ми или детето да ме хранят в устата #Crazy Вече почвам да се притеснявам дали организма ми изобщо ще издържи на тея мъки Shocked

# 89
  Elebo  аз съм чувала, че после бебето си наваксва. Забравих да кажа - моят термин е 7.7.2017, чудна дата Simple Smile    bandidka  дано се излекувате бързо. Denica   дано отмине скоро Simple Smile Аз искам да ви питам има ли някой като мен, който да не се е записал за Жк и още да не е правил първите изследвания?

Общи условия

Активация на акаунт