С вълшебства пълен е света - тупкат юлски сърчица!

• 33 131
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Ами при мен в ранна бременност ми се случваше от време на време, не всеки ден и за кратко.
Но от два дни е по цял ден Sad

# 646
Здравейте! Радвам се да се присъединя към Вас!
Втора бременност ми е тази, бременна съм в 10гс с термин 29.07. Имам момче на 4г. Сега се надяваме на девойка, но каквото таково! Simple Smile
На 19.01 съм на БХС при Чавеева.
Желая на всички леко бременеене! Simple Smile

# 647
  • Перник
Ох, на мен вече втори ден постоянно ми прескача сърцето Sad
На своя глава започнах Магнерот х 2 таблетки и днес изпих 2 таблетки мента, глог и валериан.
Ако не утихне - отивам на кардиолог Sad
Много е неприятно и е по цял ден Sad
Валидол е по-добрия вариант. Аз го пиех по време на кърменето. Той става за бременни и кърмачки.

# 648
Здравейте,
Аз ви следя всеки ден но не съм писала отдавна. При мен повръщането ескалира отново и бях 7 дни в болница. Днес ме изписаха и сега лежа в къщи. Много ми е лошо. Не съм повръщала вече 2 дни но спазмите и гаденето не спират. Първият път това продължи до края на 5 месец. Ще лежа ще ви чета и ще се надявам да ми мине по рано.
Радвам се че при вас симптомите отшумяват.
Добре дошли на новите момичета!
Кураж, Ива! Почивай си. Дано скоро се почувстваш по-добре 😘

# 649
Аз също давам предложение за следваща тема: Играят си с ръчички и краченца юлските момиченца, момченца!

# 650
  • Варна
Предложения за име на новата тема:

от mari:)
- Юлско сърчице тупти а навън снегът вали!
- Коремчето на мама наедрява а юлче все по-силно шава!

от +Cveteto:
- Момче или  момиче се крие в юлското тумбаче!
- Юлче я се покажи, момче ли си или момиче ти!

от banditka_111:
- Играят си с ръчички и краченца юлските момиченца, момченца!

Едит: На 50та страница няма да мога да направя тема. Тъй като ще пътувам и точно тогава няма а имам компютър под ръка...ако има желаещи да направят следващата тема #Crazy

# 651
Още едно от мен-За Новата година се поздравяваме и здрави юлчета си пожелаваме!
Ивка,кураж мила!Изпитах го с миналата бременност.Не се оставяй с празвн стомах.

# 652
На своя глава започнах Магнерот х 2 таблетки и днес изпих 2 таблетки мента, глог и валериан.
Валидол е по-добрия вариант. Аз го пиех по време на кърменето. Той става за бременни и кърмачки.

Сигурна ли си за валидол ??? Лекар ли го разреши ?

# 653
  • Перник

Сигурна ли си за валидол ??? Лекар ли го разреши ?
Да,лекар ми го изписа! Кърмих и не знаех какво да пия. Изписаха ми точно валидол. Ставаше ми зле,кръвното страшно много ми варираше: ту високо, ту ниско в рамките на минути.
Но ти ако имаш съмнения се посъветвай с лекар. Все пак аз взимах по 1 хапче вечер, а до кърменето имах 4 ч. отстояние.

# 654
  • София
Аз също съм пациент на клиника Щерев от 8 години насам, при доц. Андреева съм. И двете си деца съм родила там, както и са заченати там, новото попълнение ни е чудо Simple Smile
С миналата бременност бях на специализиран преглед поради проблеми в последните седмици и при Искилиева и при Чавеева, гласувам с две ръце за д-р Чавеева, прекрасна е. Аз съм на БХС и преглед на 06.1

# 655
Някой от вас има ли болка при разтягане на маточните сухожилия? С миналата бременност ми се появи чак по-късно и се случваше много рядко, но сега имам такива болки още от самото начало. Най-често се появяват при обръщане в леглото. Вече започнах да се притеснявам дали не е нещо друго.

# 656
Аз също съм пациент на клиника Щерев от 8 години насам, при доц. Андреева съм. И двете си деца съм родила там, както и са заченати там, новото попълнение ни е чудо Simple Smile
С миналата бременност бях на специализиран преглед поради проблеми в последните седмици и при Искилиева и при Чавеева, гласувам с две ръце за д-р Чавеева, прекрасна е. Аз съм на БХС и преглед на 06.1
Krisi, а за Искилиева какво ще кажеш?

# 657
Аз имам някаква болка от време на време, но не знам какво е ...
Имала съм я през всичките ми бременности, имам я и сега в определени ситуации - като се изправя разко, като кихна, като се изкашлям, като се разтегна или обърна в леглото. Не всеки път, понякога.
Все едно съм разтегнала мускул или сухожилие - остро и за кратко, еднократно, като прерязване.
Такова ли е ?

# 658
И аз съм със същото прерязване при обръщане в леглото и кихане. А относно заглавие на следващата тема, гласувам за "Юлче, я се покажи...". П.п. Някоя мама не може ли да пуска анкета за заглавията, че така е много трудно?

# 659
bebka_8, точно това е.
Обаче мен като ме заболя тази сутрин, после доста време усещах лека болка от време на време за момент на същото място.

Общи условия

Активация на акаунт