Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на гъбична инфекция по време на бременност?
Какви изследвания и пренатални грижи се препоръчват по време на бременност?
Какви са ползите и недостатъците от вагинално раждане след цезарово сечение в сравнение с нормалното раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на гъбична инфекция по време на бременност?
-
Какви изследвания и пренатални грижи се препоръчват по време на бременност?
Препоръчителните изследвания по време на бременност включват кръв, изследване на урина и в случай на отрицателен резус фактор, тестове за анти-тела. Освен това е важно да следвате съветите на вашия лекар и да провеждате всички прегледи, които той препоръчва. Форумът предоставя информация, опит и препоръки за записване при гинеколог след определен период от бременност, както и за извършване на различни изследвания като биохимичен скрининг (БХС) и ехографски прегледи.
-
Какви са ползите и недостатъците от вагинално раждане след цезарово сечение в сравнение с нормалното раждане?
Ползите от вагинално раждане след цезарово сечение включват по-бързо възстановяване и по-кратък болничен престой. Въпреки това, има рискове и недостатъци, като повишен риск от разкъсвания и по-голяма вероятност за необходимост от друга операция. Всеки случай трябва да се оценява индивидуално от лекарите. Нормалното раждане може да предложи няколко предимства, като по-бързо възстановяване след раждането, по-ранен контакт между майката и бебето, намален риск от инфекции и по-ранно начало на кърменето. Освен това нормалното раждане може да допринесе за по-добро физическо и емоционално благосъстояние на майката.
-
Какви са симптомите на бременност през осмата седмица?
-
Какви са разликите между естественото раждане и цезаровото сечение?
) Нормално е след спукване на мехура да се забързат нещата. Моят се спука естествено при пълното разкритие, за късмет в колата на последния светофар преди болницата
А и без епизиотомия, остават съвсем малко неща, които да ми се иска да са по-добре следващия път
в 8.г.с. съм и се чувствам вече 10 дни много зле. В 90% от времето си лежа, когато стана ми се вие свят. Ставам само за да ям. Прегледа ми е в понеделник. Дали трябва някакви изследвания да си направя? До кога ли ще продължава така, нямам никакви сили. 
Опитай да приемаш колкото се може повече течности
,четох част от една книга ,написана от акушерка,която е била в Колубия ,с цел-как раждат колумбийките.Може и да греша нацията,та до последно работели на нивата,когато дойде момента се усамотяват и раждат,сами се обслужват през целия процес,беше много интересно!Според вас каква е причината за нашите тежки европейски раждания,и не само европейски