С вълшебства пълен е света - тупкат юлски сърчица!

• 33 190
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Добре, благодаря ти Simple Smile

# 526
Отново ви благодаря за отговорите на въпросът ми,олекна ми!
Браво на всички коремчета за хубавите новини от прегледите!

# 527
  • София
Здравейте на всички и честито за хубавите новини на миналите вече първата ФМ и БХЦ Hug Колко хубаво, че някои от вас вече знаят и пола Heart Eyes Моята ФМ е чак на 04.01. в Надежда и вече нямам никакво търпение Tired

Аз искам да ви споделя и да се оплача от днешните ми премеждия при опит номер 2 за записване на ЖК Cry На 08.12. Ме отпратиха, тъй като не бил изминал 1 мес. от изписването ми от болница и не можело да ме запишат, сестрата ме нахока едно хубаво какво аджеба търся там ooooh! При все че гинекологът ми ме извика точно за този ден Laughing Та тогава ми казаха ела пак на 23.12. за записване само формално, защото гинеколога този ден не е на смяна, но пък от 23-ти ми трябва продължение на болничния. Отивам аз днес и същата нервна сестра ме подхваща още в коридора какво търся там, как не ме е срам точно днес да дойда, толкова ли не съм могла след празниците или поне не в последния ден, явно вече смятаха, че раб ден е свършил, това в 11:00 #2gunfire Разкрещя ми се в коридора пред всички пациенти, като аз бях в истинско недоумение Shocked Толкова зле се почувствах, разридах се и 1 час след това не можех да се успокоя, корема ме стегна и се притесних допълнително от това Cry Не вървеше и да си тръгна, болничния ми трябва от днес. Толкова грубо отношение не съм очаквала, при това към бременна жена. След повече от 30 мин чакане въпросната сестра ми издаде болничен, записване на ЖК отказа, като друга сестра след това ме съжали, видя колко се разстроих и ми взе документите, записа ме без никакъв проблем.
Съжалявам, че стана толкова дълго и подробно, но имах нужда да споделя с някой, за да ми олекне Cry

# 528
Здравейте на всички и честито за хубавите новини на миналите вече първата ФМ и БХЦ Hug Колко хубаво, че някои от вас вече знаят и пола Heart Eyes Моята ФМ е чак на 04.01. в Надежда и вече нямам никакво търпение Tired

Аз искам да ви споделя и да се оплача от днешните ми премеждия при опит номер 2 за записване на ЖК Cry На 08.12. Ме отпратиха, тъй като не бил изминал 1 мес. от изписването ми от болница и не можело да ме запишат, сестрата ме нахока едно хубаво какво аджеба търся там ooooh! При все че гинекологът ми ме извика точно за този ден Laughing Та тогава ми казаха ела пак на 23.12. за записване само формално, защото гинеколога този ден не е на смяна, но пък от 23-ти ми трябва продължение на болничния. Отивам аз днес и същата нервна сестра ме подхваща още в коридора какво търся там, как не ме е срам точно днес да дойда, толкова ли не съм могла след празниците или поне не в последния ден, явно вече смятаха, че раб ден е свършил, това в 11:00 #2gunfire Разкрещя ми се в коридора пред всички пациенти, като аз бях в истинско недоумение Shocked Толкова зле се почувствах, разридах се и 1 час след това не можех да се успокоя, корема ме стегна и се притесних допълнително от това Cry Не вървеше и да си тръгна, болничния ми трябва от днес. Толкова грубо отношение не съм очаквала, при това към бременна жена. След повече от 30 мин чакане въпросната сестра ми издаде болничен, записване на ЖК отказа, като друга сестра след това ме съжали, видя колко се разстроих и ми взе документите, записа ме без никакъв проблем.
Съжалявам, че стана толкова дълго и подробно, но имах нужда да споделя с някой, за да ми олекне Cry

kici,

Крайно възмутително и непристойно е това поведение не само към бременна, а по принцип. Въпрос на човечност. Явно тази мед. сестра е лишена от това качество. Но ако трябва всеки път, когато отидеш на преглед, да търпиш подобно поведение... то по-добре смени АГ-то. Аз лично не бих издържала да ме навикват за няма нищо! На държавно ли си? Повечето държавни лекари са си въобразили явно, че с нещо си им длъжен и затова си позволяват да хокат и викат...

# 529
kici, аз ако съм на твое място веднага бих написала жалба и за двата случая как се е държала тази сестра. Днес е официален работен ден, това че предстоят празници, не значи, че те трябва да спрат да работят в 11ч. и да си тръгнат по-рано... Пускай жалба и си търси правата, въобще не ги оставяй така нещата.

# 530
  • София
Става въпрос за болница Сердика, по каса е. Моят АГ там следи, иначе изражда в Надежда. След тази случка жестоко съжалих,че не се записах на частно в Надежда, но реших да си спестя едни 600-700 лв.
Мислех да се оплаквам, но предвид, че всеки месец ще я виждам, размислих, а на моя лекар със сигурност ще споделя. От нейното поведение се оплака и друга бременна, държала се грубо с всички Tired
Доволна съм от гинеколога си и хич не ми се иска да го сменям заради ненормални персони, като тази, но ако всеки месец ще ме прави на нищо и ще рева, по-добре да си търся друго място ooooh!

# 531
Че то може ли ЖК на частно?

# 532
Че то може ли ЖК на частно?

След като с първата бременност си напатих от едно много компетентно АГ на държавно, което само, за да ми вземе допълнително 30 лв., ме накара да повторя БХС в седмици, в които не се прави въобще, объркала ми беше и седмици и съответно повторните резултати бяха ужасяващи... изревах си очите тогава... Оттогава я заклеймих и преминах на частно - т.е. плащаш си всичко: прегледите и изследванията. Следях се в МЦ "Лора", сега - пак там.

# 533
То това е ясно, но водят ли те на ЖК официално?

# 534
  • Варна
Мисля,че да. Плащаш пакет,който да кажем е 400 (примерно) и те водят официално на ЖК. Отделно си заплащаш изследванията като ФМ и БХС. Поне така мисле че беше,може и да греша.

# 535
Аха, ясно. Тук при нас не съм чувала да може така.

# 536
Аз не съм на пакет. Плащам си всяко посещение. И да, водя си се официално на ЖК, имам си картон и пр.  Simple Smile

# 537
Здравейте момичета,
Днес бях на ФМ и БХС всичко е наред с бебчо, няма отражение от гадната темперятура, даже върви по-голям с 6 дни. Доктора каза, че е момче Simple Smile Много сме щастливи с ММ, че малчо е наред. Малчовеца танцува докато се преглеждахме и ни напълни очите  Joy
 Иначе при мен има проблем с кръвоотока на матката, но ние го знаем и от преди това и затова и бия клексан, пия аспирин протект и от днес съм и на омега 3.
Весели празници Simple Smile

# 538
Кици, ужас  Shocked Имаш май два варианта: пускаш жалба или  се записваш другаде по ЗК, пък си ходи на прегледи на частно. То дори да се оплачеш на АГ-то и той да я нахока, после ще те гледа още по.. но, ако си е официална жалба и и направят предупреждение няма да смее  Peace
Мадленче, браво, много се радвам!

# 539
  • Перник
Estala,съжалявам... Кураж и дано следващият път да бъде успешен!
Kici, просто кледващият път започни да се караш и ти с тази сестра,навикай се  едно хубаво. Хем ще ти олекне,хем има шанс да започне да те уважава. Колкото по-свито се държиш и показваш,че ти е криво от нейното поведение,толкова по-жестока ще става.
Готови са ми резултатите от БХС. Всичко е наред,рисковете са малки

Общи условия

Активация на акаунт