С вълшебства пълен е света - тупкат юлски сърчица!

• 33 170
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, предварително се извинявам ако сте писали по темата. От днес започна да ме боли леко гърлото и лимфните ми връзки са леко подути, знаете ли какво може да се пие в такъв случай освен чай?

# 571
Здравейте, предварително се извинявам ако сте писали по темата. От днес започна да ме боли леко гърлото и лимфните ми връзки са леко подути, знаете ли какво може да се пие в такъв случай освен чай?

Може да пиеш хомеопатични лекарства.Аз лично съм пила Тонзилотрен.

# 572

Аз съм така от 2 дни... плюс хрема. Смуча Хербитусин билкови пастили за гърло, както и Golia Active Extra Strong. Може да пръскаш и Фитолор Спрей. Всичко е хомеопатично. Правя си и инхалации с физиологичен разтвор.
Ужасно е, знам, дано ти мине бързо.

# 573
  • София
Здравейте, съжалявам,че толкова много болни има, дано бързо се оправите.
Аз да се оплача , че от антибиотика който се наложи да пия, независимо че взимах и пробиотик , се обзаведох с гъбички, голям сърбеж , голямо нещо. Лошото е,че моята докторка почива в момента, явно днес ще ровя из архивите на предишните бременностти да видя какво ми е предписвала в този случай преди, че няма да изкарам още седмица в това състояние.

# 574
Здравейте, съжалявам,че толкова много болни има, дано бързо се оправите.
Аз да се оплача , че от антибиотика който се наложи да пия, независимо че взимах и пробиотик , се обзаведох с гъбички, голям сърбеж , голямо нещо. Лошото е,че моята докторка почива в момента, явно днес ще ровя из архивите на предишните бременностти да видя какво ми е предписвала в този случай преди, че няма да изкарам още седмица в това състояние.
Здравей, мисля, че можеш и външно да се мажеш с Клотримазол без проблем - на мен ми е помагал и може да се маже външно по време на бременност.

# 575
Здравейте, аз пък имам жълтеникаво течение... Няма мирис, не ме сърби, но малко ме притеснява. При вас случвало ли се е и какво се е оказало?

# 576
http://www.healthyfoodhouse.com/never-use-ginger-conditions-can- … -health-problems/
Тук пише, че джинджифилът може да предизвика контракции. Пиша го за информация на тези, които го ползват за лечение. Също подтиска усвояването на мастноразтворими витамини и желязо.

# 577
Мадленчето и аз съм с такова!Ту прозрачно ,ту жълтеникаво!Понякога е обилно,но забелязвам,че се появява малко след като се изпишкам,да не би пък да не се изпишквам добре newsm78

# 578
  • Перник
Да се включа с хубави новини ☺ Ще си имаме момченце! Нашата кака ще я уредим с братче ☺ Много сме щастливи! Бях на УЗ при др Славкова във Фемина.

# 579
Весела Коледа момичета.Пожелавам ви много здраве,щастие и безпроблемна бременност. Браво Cveteto,и аз нямам търпение вече,на преглед съм във Фемина следващата седмица.

# 580
Честит юнак, +Cveteto - да сте здравички и всичко да е наред Simple Smile
И всичките ни бебоци така.
На мен докторката не посмя да ми каже пол на този етап, което ме навежда на мисълта, че може да е момиченце Simple Smile Надявам се на 6 януари да разберем, макар че искам просто да ми е живо и здраво Simple Smile

# 581
  • София
Здравейте момичета! И аз да се похваля с добри новини от ФМ. Тази сутрин огледахме хубаво бебчето и според док. всичко си му е наред. Според изчисленията на базата на УЗ, възраст и т.н процентите за аномалии са много малки. Естествено чакаме си резултатите от кръвните и на базата на тях ще се преизчислят. Вече официално ми казаха, че термина ми е 06.07.17г. Имаме предположение за момиченце.  stork-girl Естествено ни го подшушнаха само с цената на това да обещаем, че няма да купуваме розови или сини дрешки  Laughing
Хубав ден от мен и да се пазите от страшния вирус!

# 582
Прекрасни новини, Чери!

# 583
Еха, много хубави новини  Hug Много се радвам за вас Hug
И аз нямам търпение вече до 3-ти. Не е ли рано за пол. Не че няма да се радвам де, ако ми кажат още отсега  Blush
Аз тези дни прекалих с кока колата, ужас  ooooh! преди години пиех по 2 литра на ден, беше ми много трудно да я откажа, като наркотик   ooooh! миналата година почти не съм пила, сега по празниците пак взех да пия, ужас.  Sick

# 584
Здравейте на всички и честита Коледа  Simple Smile

Не съм писала напоследък понеже Декември месец беше лудница в работата. На 17.12 ходих на преглед в 10-та седмица ми взеха кръв за БХС и за генетично изследване за тризомиите. На 30.12 ми е феталната морфология и тогава с нея и резултатите от кръвните изследвания ще знаем как се развива бременността и какъв е рискът на този етап поне. Притеснявам се, дните минават бавно сега като не съм на работа. Още не сме казали на никой, но плануваме да го направим рано другата година след като мине прегледа на 30-ти.

Общи условия

Активация на акаунт