С вълшебства пълен е света - тупкат юлски сърчица!

• 33 167
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Перник

И аз нямам търпение вече до 3-ти. Не е ли рано за пол. Sick

Аз съм в 12+4 седмица! Не е рано за пол вече. Предишният път в 11 сед. ми казаха,че ще  е момиче и познаха. Пък сега се видя идеално мъжкото му достойнство. Който е член на групата във фейсбук е видял снимката на моето момче ☺

# 586
Много се радвам на всички за хубавите новини Simple Smile И аз днес бях на преглед,развиваме се мн добре,отговаря напълно на седмицата и на 3ти януари ще записвам ж.к.

# 587
Браво, момичета ! Simple Smile Честито за хубавите новини Simple Smile Все така ! Simple Smile

Днес съм с ужасни екстрасистоли и силен пулс цял ден Sad
Пих един магнезий на Допел Херц, ама никаква промяна Sad
Някой с подобни усещания ? Sad

# 588
Бюти, добър специалист по ФМ може да види /а не "познае", надявам се не разчитат на врачуване/ пола на бебето след 11-та г.с. Няма оформени полови органи, почти еднакви са и при момиче, и при момче до около 15-та седмица. Вижда се една стърчаща костица и с оглед разположението й спрямо гръбнака на бебето се определя полът му.

# 589
  • София
Бюти и аз съм така с колата. Бях много пристрастена (пиех си по 2 литра на ден). Спрях я доста трудно  Embarassed Не бях пила повече от 2 години, а сега какво ми стана. Вече 3 пъти си взимам от малките шишенца - не я изпивам цялата но... забелязах, че ми става по-добре когато ми се гади. Обаче хич не е полезна  Crossing Arms
bebka_8 има ли как да се чуеш с док? Аз не разбирам, но щом си взела мерки без резултат най-добре се консултирай.

# 590
Честито на мамите, които са разбрали вече пола! Simple Smile И на мен ми се иска да ми кажат нещо на 5ти (тогава ще съм 12+5), но.. ме съмнявам, тъй като ще го правя при АГ-то.
А да ви се оплача.. оказа се, че не съм карала варицела като дете и нямам антитела Sad Много ме е страх да не се заразя точно сега.. дано имам късмет!  Praynig

# 591
Ако едно дете е болно от варицела, то си стои само у тях. Ти няма да ходиш у тях, и няма как да се заразиш.

# 592
Така е, но според това, което изчетох от нета, заразяването може да стане преди да се появят първите симптоми и нито детето, нито родителите може да знаят, че се е заразило и че е заразно. Това може да трае няколко дни до седмица. Аз имам контакти от време на време с малки деца, но ще гледам да ги избягвам.

# 593
Да, може да стане 2 дена преди да се появят пъпките, но щом се срещате толкова често, избягвай ги. Това, ако има други болни край тях. Например, ако в градината има варицела. Въпреки че да ти кажа, мен и докторката и лаборантката ме убеждаваха, че не е опасна варицелата за бебето. Опасно е най-вече ако вдигнеш висока температура, което може да се случи и при грип и много други болести. Иначе ако се заразиш, трябва да се лекуваш, за разлика от децата - те не е нужно да се лекуват.

# 594
  • Варна
Хайде и аз в отбора на болните. Много зле се чувствам, направо не мога да стана от леглото. Изписаха ми антибиотик Аугументин(ако правилно го изписвам) Имам температура и възпалено ухо. Много ме е страх с този антибиотик, моля ви, споделете опит... Дали е опасно? В 11 седмица съм...

# 595
Здравейте,

И аз да се осмеля да пиша. В 10 г.с. съм бременна и това е втора бременност за мен. Имам 5 годишна дъщеря и най-накрая се осмелихме с моя мъж да имаме второ дете, дано всичко е наред❤

Пожелавам си на себе си и всички вас тук да имаме една безпроблемна бременност!

# 596
Добре дошла, Зорница!! Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност Simple Smile Hug Hug Hug

# 597
Знам за костицата, да.  Но на моя много близка позната на 4Д и казаха момиче, купи всичко розово и се оказа момче. На мен не са ми бъркали с Анди, да видим сега какво ще кажат, Хихи.  Ох, съчувствие на болните. И аз Пих АБ,  и то в 6-та седмица. По-добрият вариант е от усложнения.
Йейй, ново попълнение. Добре дошла  Hug

# 598
Бюти, много доктори ги бъркат... Това не би трябвало да става при добър специалист! Щом един пол не вижда, какво остава за сериозните неща, за които трябва да следи?

# 599
Здравейте, бързо оздравяване на всички! Колко хубаво, че бебоците растат и вече се вижда пола. Аз съм на преглед чак на 09.01, така че ще си почакам още Simple Smile някой има ли опит с витамини Пренатал? Предписаха ми ги заради честото боледуване + Вит С по 1000 мг на ден.

Общи условия

Активация на акаунт