С вълшебства пълен е света - тупкат юлски сърчица!

• 33 166
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте бъдещи и настоящи мами.
Реших да пиша защото ми е малко притеснено от 2-3 дни.
Влизам в 10та седмица. От няколко дни гаденето изведнъж изчезна. Сигурно е глупаво, но... нормално ли е така изведнъж да изчезват разни симптоми? Първа бременност ми е и колкото и да чета статии и книжки... друго си е да чуя и вашето мнение.
Иначе се чувствам добре. Само гърдите ме мъчат- вече се наложи да купувам по- голям сутиен. И съм доста изморена и гладна.
След 10 дни е следващия преглед. Нямам търпение. Имам чувството че ще се побъркам до тогава.
Желая ви прекрасен ден 😘

# 616
Здравейте, момичета Simple Smile)) Аз днес пак имам леко зацапване.. ту имам.. ту нямам.. Не знам вече какво се случва... Нямам болки. Последният път като ходих нямаше нищо притеснително. От 17.12 само лежа. Случвало ли ви се е такова нещо?

# 617
Аз пия Пренатал отначалото на бременността и нямам проблеми с тях.

Относно симптомите.. гърди от много време спряха да ме болят, само зърната от време на време са съвсем леко болезнени или ме сърбят. Не ми се гади вече, но понякога повръщам, може би от хапчетата, особено когато пия Но Шпа-то на гладно. И киселини нямам вече, нито пишкам толкова често, единствено подутия корем и газове ми останаха.. в 11+6 г.с. съм.

# 618
Хриси, нормално е! Радвай се Simple Smile

# 619
Здравейте, радвам се,че се присъединявам към вашата група Hug Аз съм в 10г.с. от миналата седмица спрях да повръщам, но преди това ми беше мноооого зле дори вода връщах.... Иначе интересното при мен е,че съм с двурога матка,та интересно ми е в групата има ли други като мен.
И да ви питам има ли мами, които се следят в Щерев?

# 620
Каина, така е да. Аз съм сигурна в моя доктор и нямам притеснения, но със сигурност е тъпо, ако ти кажат едно после друго  Crazy Аз си спомням за витамините, че май след 12-та седмица се пиеха. Аз съм си взела някакви английски, защото имат селен и йод, а не всички витамини ги имат. Но като ида на преглед ще питам да ги почвам ли.
И аз нямам симптоми и не го усещам още. Но и предния път късно и много рядко го усещах, та нямам много надежди, Хихи.

Здравей, beauty,
Исках да те питам какви точно витамини си си взела? Аз съм в Англия и тук всички рецепти за бременни са безплатни, както и всякакво зъболечение и медикаменти, свързани с него. Та, мисля си да кажа на акушерката, която следи бременността ми, да ми предпише други витамини вече - досега пия едни английски с фолиева киселина и вит. Д + много други витамини и минерали. Иска ми се да продължа и с фолиевата киселина, т.е. ако може да са някакви комбинирани витамини. Знам, че мненията на докторите са, че след 3-тия месец вече нямало смисъл от нея, но аз мисля да продължа с приема ѝ.

# 621
Хриси, нормално е! Радвай се Simple Smile
Благодаря ти! Боже... никога не съм предполагала, че ще съм такава паника 😨😂

# 622
Добре дошли на новите мами! Ариел123 аз съм в Щерев при д-р Юнакова! Леко бременеене!

# 623
Аз бях паника с първото, сега пак се притеснявам за много неща! И както казвам на мъжа ми - от забременяването до последния ми дъх все ще се притеснявам за децата  Laughing

# 624
  • Перник
Хриси,няма от какво да се тревожиш! Хубаво е че са ти спрели някои от гадните симптоми

# 625
Ариел123 и аз съм в Щерев при д-р Савова

# 626
  • Перник
Имам предложения за заглавие на следващата тема:
"Момче или  момиче се крие в юлското тумбаче!"
"Юлче я се покажи, момче ли си или момиче ти!"
Нали сме на вълна полове и за това ми идват такива идеи

# 627
Аз съм при д-р Арабаджи, уж съм доволна, но се чудя дали да не отида при още някой лекар, защото при нея попаднах случайно просто за нея имаше час когато отидох за пръв път.

# 628
Момичета видях, че има група в facebook как мога да се присъединя?

# 629
Ариел, аз също съм при Арабаджи. Преди това ходих при Савова, но не бях доволна и затова я смених. Арабаджи е внимателна и благодарение на нея съм бременна (ходих 3 месеца при нея докато стане чудото Simple Smile, а преди това бях при Савова 9 месеца и бях адски разочарована от толкова прехвалена докторка, която ми препоръчваха няколко човека около мен) Теб какво те притеснява, че искаш да те види и друг доктор?

Общи условия

Активация на акаунт