Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на гъбична инфекция по време на бременност?
Какви изследвания и пренатални грижи се препоръчват по време на бременност?
Какви са ползите и недостатъците от вагинално раждане след цезарово сечение в сравнение с нормалното раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на гъбична инфекция по време на бременност?
-
Какви изследвания и пренатални грижи се препоръчват по време на бременност?
Препоръчителните изследвания по време на бременност включват кръв, изследване на урина и в случай на отрицателен резус фактор, тестове за анти-тела. Освен това е важно да следвате съветите на вашия лекар и да провеждате всички прегледи, които той препоръчва. Форумът предоставя информация, опит и препоръки за записване при гинеколог след определен период от бременност, както и за извършване на различни изследвания като биохимичен скрининг (БХС) и ехографски прегледи.
-
Какви са ползите и недостатъците от вагинално раждане след цезарово сечение в сравнение с нормалното раждане?
Ползите от вагинално раждане след цезарово сечение включват по-бързо възстановяване и по-кратък болничен престой. Въпреки това, има рискове и недостатъци, като повишен риск от разкъсвания и по-голяма вероятност за необходимост от друга операция. Всеки случай трябва да се оценява индивидуално от лекарите. Нормалното раждане може да предложи няколко предимства, като по-бързо възстановяване след раждането, по-ранен контакт между майката и бебето, намален риск от инфекции и по-ранно начало на кърменето. Освен това нормалното раждане може да допринесе за по-добро физическо и емоционално благосъстояние на майката.
-
Какви са симптомите на бременност през осмата седмица?
-
Какви са разликите между естественото раждане и цезаровото сечение?
)) Аз днес пак имам леко зацапване.. ту имам.. ту нямам.. Не знам вече какво се случва... Нямам болки. Последният път като ходих нямаше нищо притеснително. От 17.12 само лежа. Случвало ли ви се е такова нещо?
Аз съм в 10г.с. от миналата седмица спрях да повръщам, но преди това ми беше мноооого зле дори вода връщах.... Иначе интересното при мен е,че съм с двурога матка,та интересно ми е в групата има ли други като мен.
Аз си спомням за витамините, че май след 12-та седмица се пиеха. Аз съм си взела някакви английски, защото имат селен и йод, а не всички витамини ги имат. Но като ида на преглед ще питам да ги почвам ли.