След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 521
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Мераба  Hug

Тия пислици от копи-пейста са предложи да вземат нашия Исоджук за тяхния сериал  #2gunfire
Може ли малко подробности да дадеш по въпроса, че искат да ни вземат Исо, че аз не си преведа какво пишат? Simple Smile
Днес видях в инста

https://instagram.com/p/BN16A7vDK0b/

Пише - сериала Любовта не разбира от думи са отправили предложение за бебето Еге Peace  не имстига,че сценария копираха,ами вече и актьори започват да взимат

Общо взето това казват  Crossing Arms не можах да видя вчера серията,само в инста видях май че тази главната явно имаше някакви мечти и я даваха раждаща  ooooh!  ще има да взимат  #2gunfire ако вземат и бебето по натам ще ги линчуват вече  hahaha

# 151
  • Perla
Мераба  Hug

Тия пислици от копи-пейста са предложи да вземат нашия Исоджук за тяхния сериал  #2gunfire

Ами да вземат да си поискат и Елка и Борко, та белким куртулясат! Mr. Green

Котелина, Hug Heart Eyes Кати, Hug Heart Eyes Диденце, Hug Heart Eyes Верче, Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Мераба  Hug

Въх, тия па се взеха много насериозно... ooooh!

Илде, като се докарахме дотам една да се крепим над 4% рейтинг, пък те са сигурно пак около 5, така ще е. То нахалството няма граници, ама вината не е тяхна. Ако нашият сериал си се движеше както започна вторият сезон, дали биха посмели да имат такива претенции. Ама сега, като висим във въздуха, ще има такива мръсни удари под кръста.

# 152
  • Perla
Скрит текст:
Мераба  Hug

Може ли малко подробности да дадеш по въпроса, че искат да ни вземат Исо, че аз не си преведа какво пишат? Simple Smile
Днес видях в инста

Пише - сериала Любовта не разбира от думи са отправили предложение за бебето Еге Peace  не имстига,че сценария копираха,ами вече и актьори започват да взимат

Общо взето това казват  Crossing Arms не можах да видя вчера серията,само в инста видях май че тази главната явно имаше някакви мечти и я даваха раждаща  ooooh!  ще има да взимат  #2gunfire ако вземат и бебето по натам
ще ги линчуват вече  hahaha

Кой ще ги линчува, Верче?!  То при тия явни кражби на интелектуален труд останаха безнаказани, какво остава, ако родителите на Еге се съгласят да премине в другия сериал. Хич няма да се изненадам и ако някои от актьорите започнат да си уреждат вече други работи. Mr. Green

# 153
Това и аз го прочетох вчера, няма да се изненадам, ако е истина ooooh! hahaha hahaha

Мераба  Hug

Тия пислици от копи-пейста са предложи да вземат нашия Исоджук за тяхния сериал  #2gunfire

Да вземат Мерич ханъм предлагам аз  Mr. Green Joy Joy

ей, тогаз ще светнат като падаща звезда и бързо ще угаснат, тя знае как  hahaha hahaha

# 154
Скрит текст:
Мераба  Hug

Днес видях в инста

Общо взето това казват  Crossing Arms не можах да видя вчера серията,само в инста видях май че тази главната явно имаше някакви мечти и я даваха раждаща  ooooh!  ще има да взимат  #2gunfire ако вземат и бебето по натам

Кой ще ги линчува, Верче?!  То при тия явни кражби на интелектуален труд останаха безнаказани, какво остава, ако родителите на Еге се съгласят да премине в другия сериал. Хич няма да се изненадам и ако някои от актьорите започнат да си уреждат вече други работи. Mr. Green
Достатъчни са феновете   Mr. Green

Едва ли ще се съгласи тая жена,освен ако вече нашия сериал свърши и тогава  Peace
Ма виж как феновете го искаха за дефмерче за бъде и тия нещастници вече ще се счупят да правят предложение да е на ония( даже не знам съкращенията им )
Лъжата взеха, после ние предполагахме за Йо,че ще мъчи Дефото и това взеха  ooooh! предполагахме за майката на Дефне,че ще дойде... изведнъж от умрялата майка на главния,тя оживя  Joy и взе че се появи...ай сиктир  hahaha  появиха се мечти за Дефмерче при нас,хоп и видиш ли и там се появи,пък още брака не са си консумирали Joy
За песните да не говориме  hahaha че Ates bogeci или както беше я пуснаха при нас и на следващата седмица вече я пуснаха и там

# 155
  • Perla
Това и аз го прочетох вчера, няма да се изненадам, ако е истина ooooh! hahaha hahaha

Мераба  Hug

Тия пислици от копи-пейста са предложи да вземат нашия Исоджук за тяхния сериал  #2gunfire

Да вземат Мерич ханъм предлагам аз  Mr. Green Joy Joy

ей, тогаз ще светнат като падаща звезда и бързо ще угаснат, тя знае как  hahaha hahaha

ООО, де тоз късмет! Халал да им е, ама да не са луди! То аз и не знам след Ашка дали някой ще я пожелае тая жена, че от такъв блестящ сериал с недостигнат май и досега рейтинг/ за романтичните сериали със сигурност/ тя го срина до зоната на изпадане. Както пишеше Дидито, и за това си трябва талант. Направо още не мога да повярвам как само за седмица от 4.87 паднахме до 4.08  ooooh!

Скрит текст:
Мераба  Hug

Днес видях в инста

Достатъчни са феновете   Mr. Green

Скрит текст:
Едва ли ще се съгласи тая жена,освен ако вече нашия сериал свърши и тогава  Peace
Ма виж как феновете го искаха за дефмерче за бъде и тия нещастници вече ще се счупят да правят предложение да е на ония( даже не знам съкращенията им )
Лъжата взеха, после ние предполагахме за Йо,че ще мъчи Дефото и това взеха  ooooh! предполагахме за майката на Дефне,че ще дойде... изведнъж от умрялата майка на главния,тя оживя  Joy и взе че се появи...ай сиктир  hahaha  появиха се мечти за Дефмерче при нас,хоп и видиш ли и там се появи,пък още брака не са си консумирали Joy
За песните да не говориме  hahaha че Ates bogeci или както беше я пуснаха при нас и на следващата седмица вече я пуснаха и там

Верче, тия не съм ги погледнала и на майтап, че главните не просто не са ми симпатични, ами чак са ми неприятни. Но в ТТ чета възмутените коментари на феновете на АШК и оттам разбрах, че и песента на Емре Айдън са откраднали.

# 156
То да беше песента само хахахха

Доре,сега се сетих още Joy
Бабата на тоя и дядото на оная излезнаха и стара любов и сега се гонят кат мишоци Joy
И видиш от тая стара любов имало неплатени сметки и главната получи дял и от асистентка,стана на по висок пост и наравно участва при началството с проекти Joy и покрай тях да не повярваш...тя имала талант да рисува  hahaha и дизайнер искат да я правят май хахах

# 157
Извинявам се за намесата ,следя темата от много дълго време ,рядко си позволявам коментари ,но сега ще си позволя.Харесвам и двата сериала ,така че не го казвам от пристрастие.Любов под наем не е първия сериал с тази сюжетна линия ,не разбирам какво ви натоварва сценария на Любовта не разбира от думи  newsm12?!!! И не е нужно да ме нападате веднага ,само изказвам мнение и не търся отговори. newsm43

# 158

Бабата на тоя и дядото на оная излезнаха и стара любов и сега се гонят кат мишоци Joy
И видиш от тая стара любов имало неплатени сметки и главната получи дял и от асистентка
,стана на по висок пост и наравно участва при началството с проекти Joy и покрай тях да не повярваш...тя имала талант да рисува  hahaha и дизайнер искат да я правят май хахах
Е, не, това звучи фантагористично направо  Joy Joy Joy Joy
Най ще ме е яд, ако те имат бебе, пък ние си останем само с мечтите  Crossing Arms Mr. Green

# 159
Никой не те напада, но то очевадно се краде точно от сериала  Peace
Иначе почти всеки 2-ри сериал е а лош патрон и лъжеща асистентка  hahaha
Дори Ашка в началото е взаимствал от корейски сериал

# 160
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Тия па вече са смешни с това очевадно плагиатство  Crossing Arms ама пък имат по-висок рейтинг гадовете  #Cussing out. Ох Виви де тоз късмет наистина  Praynig тогава как ще им тръгне рейтинга  Mr. Green ама надолу главоломно  hahaha hahaha. Какво дете искат кви пет лева ooooh! то само с влажни погледи няма да стане  Crossing Arms Joy

# 161

И видиш от тая стара любов имало неплатени сметки и главната получи дял и от асистентка
,стана на по висок пост и наравно участва при началството с проекти Joy и покрай тях да не повярваш...тя имала талант да рисува  hahaha и дизайнер искат да я правят май хахах
Е, не, това звучи фантастично направо  Joy Joy Joy Joy
Най ще ме е яд, ако те имат бебе, пък ние си останем само с мечтите  Crossing Arms Mr. Green
Няма да се учудя и ако е точно малкия Еге Joy дето толко ни е яд,че е Дефмерче хаха

# 162
  • в подножието на планината

Не знам аз...искам си червенокосо Дефмерче... Crossing Arms па тия не съм ги гледала, но щом ги обвиняват, че плагиатстват, значи има нещо... Peace Защо не обвиняват някой друг сериал!!!... Wink

# 163

Е, не, това звучи фантастично направо  Joy Joy Joy Joy
Няма да се учудя и ако е точно малкия Еге Joy дето толко ни е яд,че е Дефмерче хаха
Ха, да го вземат, ако се съгласят Crossing Arms, ама феновете го искат за дефмерско бебе, защото прилича на Йомер/Борко, но на актьора от копи-пейста хич не мяза  Mr. Green

# 164

Не знам аз...искам си червенокосо Дефмерче... Crossing Arms па тия не съм ги гледала, но щом ги обвиняват, че плагиатстват, значи има нещо... Peace Защо не обвиняват някой друг сериал!!!... Wink
И на църничко съм съгласна  hahaha само и само за има  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт