След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 518
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
  • Perla
Да си кажа, че имам особено отношение към преписвачеството от всякакъв сорт, но когато става дума за интелектуален продукт ми е още по- неприятно. Иначе според проучвания в света на киното и литературата има 7 основни сюжета, които се интерпретират по различни начини от векове насам. Т.е. не става дума за нещо супер ново и оригинално- няма как да се открие такова вече. А става дума за различен, оригинален поглед към нещо познато. Доколкото разбирам, в този сериал не става дума за такъв поглед  Peace

И никого не искам да нападам, просто казвам, че това е некоректно и нередно. Дори в света на тр. сериали.

Не знам аз...искам си червенокосо Дефмерче... Crossing Arms па тия не съм ги гледала, но щом ги обвиняват, че плагиатстват, значи има нещо... Peace Защо не обвиняват някой друг сериал!!!... Wink

Илде Peace Дано поне в оставащите 10-12 серии на Мерич ѝ се откъсне едно дефмерче от сърцето. И искам рижава принцеса на татко Ипликчи! Praynig

# 166
  • Perla

Не знам аз...искам си червенокосо Дефмерче... Crossing Arms па тия не съм ги гледала, но щом ги обвиняват, че плагиатстват, значи има нещо... Peace Защо не обвиняват някой друг сериал!!!... Wink
И на църничко съм съгласна  hahaha само и само за има  hahaha

Е, те църничко по- лесно ще намерят, ама мерак да имат! Остава и сега, като Дафинка се премести при Йомер, да си останем без дефмерче, ще трябва да ходят на уроци при Онур и Ляле, че те, без да разберат, го направиха  Joy Joy Joy

# 167
  • в подножието на планината

А, не искам црънко... Mr. Green толкова дълго го чакаме, поне да е рижавко... Laughing на Ипликчито ще му отива, както писа Дорето - рижава принцеса... Grinning

# 168

И на църничко съм съгласна  hahaha само и само за има  hahaha

Е, те църничко по- лесно ще намерят, ама мерак да имат! Остава и сега, като Дафинка се премести при Йомер, да си останем без дефмерче, ще трябва да ходят на уроци при Онур и Ляле, че те, без да разберат, го направиха  Joy Joy Joy
Хах Онур как й викаше за ново Joy 2 коктейла й трябват  hahaha  hahaha

Бе те рижаво детенце трудно ще намерят Joy особено в Турция  hahaha

# 169

А, не искам црънко... Mr. Green толкова дълго го чакаме, поне да е рижавко... Laughing на Ипликчито ще му отива, както писа Дорето - рижава принцеса... Grinning
И на Борко му харесва идеята по принцип  hahaha беше разглеждал фотошопи с едно рижаво момиченце  хахаха 

# 170
Е, като няма да е рижаво, то поне да е момиченце, а и реално погледнато по-голяма вероятност има да е църничко Mr. Green

# 171
  • Perla

И на Борко му харесва идеята по принцип  hahaha беше разглеждал фотошопи с едно рижаво момиченце  хахаха  

Ами че той, принципът, му е в ръцете направо! Дори не е на една ръка разстояние- тъй че да не се чуди много- много. Heart Eyes

Е, като няма да е рижаво, то поне да е момиченце, а и реално погледнато по-голяма вероятност има да е църничко Mr. Green
Виви, вероятността си е вероятност, ама все пак сме на кино, бе! Да се разтърсят и да намерят- може някое малко племенниче на Елка да вземат. Laughing
Направо се отнесохме в мечти вече  Joy Joy Joy То покрай тоя рейтинг може да ни спешат и да ни закрият рано- рано или пък Мерич да прати Йомер някъде да психясва, ние за рижави принцеси се размечтахме!  Laughing Да изчакаме да видим каква е кашата с тия кошмари на Йомер, пък тогава вече да си летим в розовите облаци. Все си мислех, че тоя белег е нещо като метафора на раната, нанесена на Йомер от лъжата, ама се оказа, че го има. Появи се и той от нищото ooooh!
Но колкото повече гледам сцените със страдащия Йомер, толкова повече се ориентирам към нещо преживяно от Йомер, от което обаче той си спомня само това, което се повтаря в кошмарите му. И главоболието, което го измъчва през деня, е като че ли опит на съзнанието да си спомни всичко. Иначе няма как Йомер да е живял толкова време, без да се измъчва от нищо, пък сега изведнъж да го налегнат угризенията.
Абе опитвам се да подредя хаоса в главата на Мерич, ама опитите май пак ще са безуспешни. ooooh!

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 17:30 от dora_st

# 172

Е, добре де...да има дефмерче, па каквото и да е... Joy Joy Joy

# 173
  • У Диспансера ...♥♥♥

Звезде  Heart Eyes Hug де ще го намерят туй рижо турче ма  hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз съм обещана вече на Сечо, инак щях им ударя едно рамо да е светло поне  hahaha hahaha hahaha

# 174

Звезде  Heart Eyes Hug де ще го намерят туй рижо турче ма  hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз съм обещана вече на Сечо, инак щях им ударя едно рамо да е светло поне  hahaha hahaha hahaha
Е, как са намерили Елка...и бебче ще намерят... Mr. Green

# 175
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

И на Борко му харесва идеята по принцип  hahaha беше разглеждал фотошопи с едно рижаво момиченце  хахаха 
Аха  Joy Joy харесал е шопа само  hahaha hahaha

# 176

Е, как са намерили Елка...и бебче ще намерят... Mr. Green
Е кат гледаш детските й снимки Joy 1 от 20 турчета хаххаа пък сега че още повече кът хахах

# 177
Е, преди години бяха пуснали един сериал, там имаше, ако се не лъжа, поне три момичета рижавки, значи не е извънредно рядко, пък дори и да е, все една рижка на 100000  Mr. Green ще се намери Laughing...........стига от екипа да имат желание могат да намерят, ако се постараят  Mr. Green

# 178
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Абе и на църна принцеса съм съгласна  Laughing Wink баш копие на Йо  Crazy моя племенник е рижав  Peace ама не е бебе вече  Laughing

# 179
Сега чак гледам 24 серия на 309  и ми стана любопитно - кой е написал това писмо, нито е ПисликСу, нито Бетюла, освен да е докторчето, че хвърли един съмнителен поглед накрая newsm78

Общи условия

Активация на акаунт