След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 463
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
  • Още у мъглата ...
Joy Joy Joy Голяма гаднярка, нали  Joy Joy Joy Направо да не се бях вясвала, викаш hahaha hahaha hahaha
Ма може и да бъркам и утре да пламне туити Wink Laughing Joy

# 271
Joy Joy Joy Голяма гаднярка, нали  Joy Joy Joy Направо да не се бях вясвала, викаш hahaha hahaha hahaha
Еее, ти па чак па да не се беше вясвала  hahaha hahaha Joy Joy Просто ми стана смешно на какво се ловиме вече  hahaha hahaha hahaha

# 272
  • Още у мъглата ...
Joy Joy Joy Голяма гаднярка, нали  Joy Joy Joy Направо да не се бях вясвала, викаш hahaha hahaha hahaha
Еее, ти па чак па да не се беше вясвала  hahaha hahaha Joy Joy Просто ми стана смешно на какво се ловиме вече  hahaha hahaha hahaha
Аз за вясването имах предвид, че поубих ентусиазма Laughing Joy Joy Joy, не съм се шашнала Laughing Heart Eyes Охооо, то аз как се ловя на някой жест, докосване, погалване, само лупа не съм сложила още Joy Joy Joy Така че съм у кюпа отвсЕкъде Laughing Joy Joy Joy Joy

# 273

Много взе да лайква нещо, оставен е без контрол  hahaha hahaha hahaha

Много хубаво щеше да е истина, ама си мисля, че това е фотошоп, т.е. не само снимката, а и "лайка" на Борко Peace Правят го от време на време шопаджийките Peace По-често правят, че все едно го е пуснал в инста си (или Елка съответно), по-рядко за лайкване, но го има Peace
Аз си мисля, че в туити щеше да се раздуе яката, ако беше вярно. То вярно, че вчера и днес са много малко дейни, заради атентата от онази вечер, но все щеше да го разметат Laughing
Не че искам да секна ентусиазма от "лайка" на Борко, де Laughing Peace
ма това не е лайк  Joy Joy Joy а че го е видял,затова отпред има оченце  Peace някаква програма има за инста дето може да гледаш кой е гледал снимката ти и затова излиза той  Mr. Green
гледа,гледа  hahaha не е кат да не гледа шопове и снимки  Joy
и онази онзи ден с рижавото момиченце пак я беше гледал,а не лайкнал

# 274
  • Още у мъглата ...

Много взе да лайква нещо, оставен е без контрол  hahaha hahaha hahaha

Много хубаво щеше да е истина, ама си мисля, че това е фотошоп, т.е. не само снимката, а и "лайка" на Борко Peace Правят го от време на време шопаджийките Peace По-често правят, че все едно го е пуснал в инста си (или Елка съответно), по-рядко за лайкване, но го има Peace
Аз си мисля, че в туити щеше да се раздуе яката, ако беше вярно. То вярно, че вчера и днес са много малко дейни, заради атентата от онази вечер, но все щеше да го разметат Laughing
Не че искам да секна ентусиазма от "лайка" на Борко, де Laughing Peace
ма това не е лайк  Joy Joy Joy а че го е видял,затова отпред има оченце  Peace някаква програма има за инста дето може да гледаш кой е гледал снимката ти и затова излиза той  Mr. Green
гледа,гледа  hahaha не е кат да не гледа шопове и снимки  Joy
Тетиното  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Аааа, ми де да знам, че и за гледане се отбелязва Joy Joy Joy Нали не съм у инста и не съм в час много там Joy Joy Мислех, че е лайк Laughing А за гледане, знам че гледа Laughing И в туити гледа, поне го хванах, че гледа тези туити с хаштаг #KiralikAsk  Wink Laughing Щото миналата събота беше фаворитнал явно без да иска един туит на някаква от копи/пейст дизито, която в туита си имаше #KiralikAsk и съответно не беше нещо хубаво (нали тук от 2-3 съботи по време на пейстнатото дизи се прави хаштаг от феновете на Ашка и онази нещо е ръмжала Laughing А той човечеца явно е скролвал туитите с #KiralikAsk и без да иска с пръста е фаворитнал, та после му се наложи чак да туитва "Пардооон:))" Joy Joy Joy и изтри фава разбира се Laughing На мен също ми се е случвало, като скролвам и ако малко повече задържа пръста да фавна, та ми стана ясно, че си гледа човека  Joy Joy Joy А аз на моите туити с шопове винаги слагам и #KiralikAsk, та със сигурност е виждал някой друг Mr. Green Joy Joy Joy Joy Тюх, жалко, че в туити не се отбелязва и гледането поименно Whistling Joy Joy

И лека нооощ от мен  Laughing Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 275
Тете  Hug
ааа то голям проблем стана хаха та чак на 2 пъти се извини човека  hahaha hahaha hahaha

то в инста не ти показва,освен ако нямаш някакво допълнение свалено за инста и там се вижда подробно  hahaha hahaha

той сега щот има свобода и по цели вечери рови ли рови  hahaha hahaha що не го хванаха да гледа снимките на ония фенки гуповидни  hahaha hahaha

# 276
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Ха ставайте де  Laughing Днес озет чакаме, снимки, та даже и фраг, вие кво загубихте съвсем интерес  newsm78 Нито мрънкане се носи, нито очаквания някакви  Wink Ще вземат ни изненадат с нещо хубаво, та да видите как неподготвени ще ни лупат сърчицата  Joy  Joy  Joy

ма това не е лайк  Joy Joy Joy а че го е видял,затова отпред има оченце  Peace някаква програма има за инста дето може да гледаш кой е гледал снимката ти и затова излиза той  Mr. Green
гледа,гледа  hahaha не е кат да не гледа шопове и снимки  Joy

Ей на за какво е толко смел Боре, само си зяпа човекът, Кроки няма се зъби много за едното гледане  Mr. Green

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 09:26 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 277
  • На юг от тук
Добро утро!

Диди Hugв очакване сме и не смеем да помръднем Joy Joyда не провалим изненадата приготвена ни от бръмбарите на Мерич.

Пише,че е от сета вчера.

Като любопитно гардже посетих стар тв-Kiralik Ask FALIM.За мен имат нов постоянен спонсор,както Пантен на карата. Това и ме поуспокои,ако ще се спира сериала,защо ще бъде спонсориран. newsm78Искам да съм права.

# 278
  • Perla

Добро утро и хубав ден!

Диде  Hug

Добро утро  Hug  Hug  Hug

Ха ставайте де  Laughing Днес озет чакаме, снимки, та даже и фраг, вие кво загубихте съвсем интерес  newsm78 Нито мрънкане се носи, нито очаквания някакви  Wink Ще вземат ни изненадат с нещо хубаво, та да видите как неподготвени ще ни лупат сърчицата  Joy  Joy  Joy

Скрит текст:

ма това не е лайк  Joy Joy Joy а че го е видял,затова отпред има оченце  Peace някаква програма има за инста дето може да гледаш кой е гледал снимката ти и затова излиза той  Mr. Green
гледа,гледа  hahaha не е кат да не гледа шопове и снимки  Joy

Ей на за какво е толко смел Боре, само си зяпа човекът, Кроки няма се зъби много за едното гледане  Mr. Green

Не съм загубила интерес, ами ми се е свила душичката като сушена слива.  ooooh! Преди като че ли никога не съм била толкова обезсърчена от това, което предстои да видим. Sad

# 279
Добро утро  Hug

Диди Hug Кати Hug Доре Hug

И аз съм със свито сърце за предстоящия фраг и за серията също  ooooh! силно се надявам да я разкрие тая тайна вече, че не мога да ги гледам такива тъжни  Sad

# 280
Виви  Hug, Доре  Hug, отпуснете ги тия сърца, вземете пример от Елка и Боре - я как се хилотят извън кадър  Joy  Joy  Joy

Кати  Hug, дано си права, че и аз не съм май още готова да спра с Ашка  Simple Smile

# 281
# 282
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug

Диди  Hug Heart Eyes Кате  Hug Heart Eyes Доре  Hug Heart Eyes Виви  Hug Heart Eyes

Чакам и аз, ама и аз като вас със затаен дъх  Whistling Whistling.
Кати дано си права  Peace, защото наистина няма никаква логика да спонсорираш нещо ако е пред финализиране  Thinking Thinking
Я и озета излязъл вече  Crazy Crazy

Виви благодаря  bouquet

# 283
  • near Sofia, Bulgaria
Здравейте!  Hug
Озета много обещаващ  ooooh!
Всички затънали в проблеми, Дефо толко луда, че Йомер не я е виждал такава, някакво предложение ще му прави, какво ще отговаря той...  Crossing Arms
Оф, какво да мрънкам, като не ми се ще да идва петък...  Rolling Eyes
Снощи гледах клипчета от началните епизоди и ме налегна носталгията, та си пуснах 2 серия, ми дорева  ми се значи!  Sad Чак за Яса от гадния й период ми е мъчно  Confused

Няма да гадая нищо предварително, за предстоящия епизод не съм с големи очаквания, просто ще гледам и каквото - такова!  Peace

# 284
Коте  Hug

Вероятно това състояние, което досега Йо не е виждал Дефне е непреклоността и към семейството и и силата и да се бори за връзката им  Peace
А това лудо предложение, което ще направи Дефне на Йо, май пак ни мятат с него Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт