Пазаруване от Aliexpress.com 51

• 79 231
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Ако по предложение на продавача, затворя диспута и изчакам новия срок за доставка, мога ли после да отворя нов диспут? ако все пак пратката не пристигне

# 136
  • София
Може, ако е преди изтичаане на срока на защита.

# 137
  • София
Имам непристигнала поръчка за 2,60 долара, срокът изтича до 2 дни. Да отворя ли  направо диспут, или първо трябва да се свържа с продавача?

# 138
  • Бургас
Имам непристигнала поръчка за 2,60 долара, срокът изтича до 2 дни. Да отворя ли  направо диспут, или първо трябва да се свържа с продавача?

диспут - след това отговарят в лично че са удължили времето и тогава може пак да изчакаш с Cancel

Последна редакция: сб, 24 дек 2016, 19:06 от musicdoubl3

# 139
Здравейте, някой купувал ли е конструктори, имитация на Лего от сайта. Разглеждам ги и цените са им наполовина от оригиналните, гледам има добри отзиви на повечето, но се чудя, ако някой е купувал от тук да даде отзиви  newsm78
Благодаря предварително   Hug

# 140
Здравейте, направих поръчка от алиекспрес  тъй ,като ми е втората направих грешка. Исках да сменя метода на доставка ,но не знаех как и отказах поръчката. Сега обаче вече е отчетено плащането и аз не знам как да направя нова?Свързах се с продавача и му казах какво съм искала да направя ,но след като статуса на поръчката е вече отказан не ми е ясно може ли да бъде изпратена. Или трябва да чакам да ми възтановят сумата и след това да поръчам пак?И ако се чака колко време?

# 141
  • Ямбол
Весела Коледа на всички,

Katnis напълно съвместими са и с добро качество, на повечето в описанието го пише. Simple Smile
hrisuvalant до 10 дни ще ти върнат пари по карта, не е необходимо да чакаш, може нова да пускаш. Няма как да бъде изпратено нещо отказано, нали  newsm78

# 142
Не знам как е при вас, но аз вече смятам че пратките от октомври и началото на наември са окончателно загубени и забутани някъде по света и или няма да пристигнат или след 3-4 месеца може да дойдат. Вече получих няколко пратки поръчани и изпратени в началото на декември, но пратки от октомври и ноември няма и няма.... Пиша ги бегали и почвам с диспутите. 60 дни на повечето вече изтекоха...

# 143
Аз най-накрая получих една пратка от началото на октомври с проследяващ номер. Остават ми още 6 Simple Smile Явно почват да се раздвижват нещата вече.

# 144
  • у нас
Ох, дано се раздвижат нещата вече. Всеки ден  проверявам до къде е пратката, но от близо месец седи на един и същи статус. А отдавна трябваше да е тук. ooooh!

# 145
Аз най-накрая получих една пратка от началото на октомври с проследяващ номер. Остават ми още 6 Simple Smile Явно почват да се раздвижват нещата вече.
Късметлийка. Явно пратката ти е била в началото на купа със затрупани пратки Simple Smile

Ох, дано се раздвижат нещата вече. Всеки ден  проверявам до къде е пратката, но от близо месец седи на един и същи статус. А отдавна трябваше да е тук. ooooh!
При мен е същото. Пратена на 2 ноември:

logistics company: China Post Registered Air Mail
Shipping time: 2016-11-02 22:59:27

а от 8 ноември статуса е:

2016-11-08 ; 23:10:00 - 【CHINA】Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина

Нямам нерви да чакам повече. На 2 януари прави 60 дни от пращането, ако до тогава я няма - диспут.

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 10:54 от cure

# 146
  • у нас

а от 8 ноември статуса е:

2016-11-08 ; 23:10:00 - 【CHINA】Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина

Нямам нерви да чакам повече. На 2 януари прави 60 дни от пращането, ако до тогава я няма - диспут.

И моят последен статус е такъв. Да бяха тръгнали пеш пратките щяха да са пристигнали.

# 147
  • гр.София
И при мен няма никакво раздвижване. Вече пуснах един диспут, надявам се да не се налага следващ. Общо взето от закъсняващите пратки чакам 1 от октомври /вече с диспут/ и 5 от ноември... Rolling Eyes

# 148
Здравейте, искам да попитам проблем ли е, че на една от поръчките ми номерът за проследяване е само с цифри, без букви? Вече ужасно съжалявам, че поръчах на 11.11. Цените не бяха по - ниски, а така и нищо не пристига. Хич не ми се разправя с диспути......

# 149
Здравейте, искам да попитам проблем ли е, че на една от поръчките ми номерът за проследяване е само с цифри, без букви? Вече ужасно съжалявам, че поръчах на 11.11. Цените не бяха по - ниски, а така и нищо не пристига. Хич не ми се разправя с диспути......
Не е проблем. Това не са фалшиви номера, просто са проследими само в Китай.
Много пратки се бавят, дори и преди 11.11. Аз имам няколко от октомври месец, които наистина искам и вече за втори път ми удължават срока.
Дори две са ми от едини същ продавач. Първата е от 19.10 и още я няма, а втората е от 25.10 и дойде преди 10 дни  ooooh!
Има голямо забавяне при много хора. Групата във Фейсбук прелива от въпроси за непристигнали пратки.

Общи условия

Активация на акаунт