Yildizlarin Altinda/Под звездите/-нов сериал с Йозге Гюрел и Берк Джанкат-тема1

• 29 995
  • 181
  •   1
Отговори
# 30
Започна .

Много хубави колажи Ели  bouquet   Като свърши ще сложа линк за епизода.

Арас се готви за концерт.

Хази се размечта .....

Хазиран пее Ateş Böceği на Mithat Can Özer  Heart Eyes

Малкият Арас голям сладур  Heart Eyes

Чичото убеждава сестра си да пусне Хазиран на концерта.

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 07:26 от лава

# 31
  • Под звездите
    Лаве, на балкона ли си ,скъпа? Кажи, как протича епизода? Рускините са повече от доволни.

# 32
   Лаве, на балкона ли си ,скъпа? Кажи, как протича епизода? Рускините са повече от доволни.

Тук съм,джанъм ,тук съм. Епизода до тук  много ми харесва . Арас има хубав глас. Има химия между ГГ.

Мислех,че съм останала сама и затова спрях да пиша.

Сцената между Арас и баща му много добре им се получи.
 Heart Eyes

Sezen Aksu'dan 'Yıldızlar Şahidim'e özel şarkı!

Малкият и големият Арас.

Yıldızlar Şahidim - Jenerik | Dizi Müziği  

ПП На мен ми хареса епизода.

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 23:46 от лава

# 33

Yıldızlar Şahidim 1. Bölüm

Лека

# 34
  • Свети Влас

Здравейте, момичета. Ето ги имената с БГ буквички:
Гамзе Карадуман ( Асуман ).
Йълмаз Груда ( Радир ).
Дила Данисман ( Лила).
Биркан Булут ( Корай ).
Ирем Кахйаолу ( Мебруке ).
Джерен Сойлу ( Елмас ).
Неджати Кутлу ( Тео ).
Мерве Булут ( Мерджан ).
Йозге Сезиндже ( Гулджин ).
Едип Тепели (Харун ).
Йозгур Емре Йълдирим ( Кубалай ).
Аслъ Йнандик ( Ферайе )..
Мелих Селджук ( Курсат ).

# 35
  • Под звездите
Габи, Лава, много благодаря  bouquet Интересно ми е къде се запиля "котенцето" newsm78
Изгледах епизода с рус.суб. Много бързи тия руснаци #Crazy В 5 сутринта,вече го бяха качили. А като знам какъв труд е необходим и през колко програми минава  #Crazy #Crazy #Crazy
Отначало епизода не ме грабна особено, но след концерта стана доста интригуващо. Следващите моменти, ги изгледах на един дъх. Актьорите играят много добре . Зейно, е просто невероятна. Очертава се доста интересен сюжет. Нямам търпение, да дойде следващият петък. От понеделник ще почна да превеждам и редя субки, но аз съм много бавна, защото тепърва се уча. Така,че въоръжете се с повечко търпение,но доста търпение. Ако пък има желаещи,приемам всякаква помощ.

# 36
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет  Hug Hug Hug

Габи, Лава, много благодаря  bouquet Интересно ми е къде се запиля "котенцето" newsm78
Скрит текст:
Изгледах епизода с рус.суб. Много бързи тия руснаци #Crazy В 5 сутринта,вече го бяха качили. А като знам какъв труд е необходим и през колко програми минава  #Crazy #Crazy #Crazy
Отначало епизода не ме грабна особено, но след концерта стана доста интригуващо. Следващите моменти, ги изгледах на един дъх. Актьорите играят много добре . Зейно, е просто невероятна. Очертава се доста интересен сюжет. Нямам търпение, да дойде следващият петък. От понеделник ще почна да превеждам и редя субки, но аз съм много бавна, защото тепърва се уча. Така,че въоръжете се с повечко търпение,но доста търпение. Ако пък има желаещи,приемам всякаква помощ.

Ели  Hug тук съм ....на балкона  Laughing Laughing
аз съм си Ашков фен и да си призная не гледах снощи епизода  Blush пък и с турския съм на ВИЕ  Whistling, не че с руския сме си на ти де  Joy Joy така че аз търпеливо ще те чакам с превода  Flutter. За съжаление като не съм добра в руския и не мога да правя превод пък за субки изобщо не знам как стават  Rolling Eyes не че имам и времето  ooooh!
Хубав ден момичета тия дни ще му хвърля един поглед на епизода, и ще видя ще го бъде ли  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 37
Тоя сериал много скоро ще замине в кошчето\ще падне от екран.Снощи много  ясно феновете показаха кой сериал победи.Свалиха нашия, но и този петък той властваше навсякъде, а за този слаба работа.И по-добър рейтинг имахме.....

# 38
  • Свети Влас
18. Звезды- свидетели / Yildizlar Sahidim - 3.35%  Hug Hug Hug

# 39
  • Под звездите
Тоя сериал много скоро ще замине в кошчето\ще падне от екран.Снощи много  ясно феновете показаха кой сериал победи.Свалиха нашия, но и този петък той властваше навсякъде, а за този слаба работа.И по-добър рейтинг имахме.....

Аз също съм фен на Ашката, но това съвсем не означава,че ще спра да гледам други сериали, или пък,че няма да излязат по-добри. Всеки сериал е различен от другия и мисля, че трябва да сме отворени и за нови неща. Аз преди години,бях силно зарибена по"Незабравима". Лягах, ставах, вниманието ми постоянно беше в темата  за сериала. Много дълго време,който и сериал да започвах, все не ми харесваше, с една дума някакво болестно състояние.Непрекъснато правех сравнение. Но животът продължава,колелото се върти,непрекъсното излизат нови неща,кои по-добри,кои по-лоши. И изобщо не съм съгласна,че Ашката я спряха заради този сериал. Просто, историята се изчерпа. Мисля,че е по добре  да свърши навреме, а не да втръсне на зрителите.Или за да има повече епизоди, да развалят сюжета. Така направиха и с "Фериха" Поне за мен,никога повече не искам да гледам"Фериха" Убиха главната героиня,защото не можела да снима и трети сезон. Обезсмислиха 70 епизода и толкова нерви дет изхаби зрителя. Така,че според мен по-добре, навреме щастлив финал,отколкото 100  епизода и накрая трагедия.Всяко нещо има и своят край и за това и аз спирам Stop

# 40
  • Под звездите
27 Ocak 2017 Cuma Kimola Analytics
SURVİVOR 2017
TV8%23,54
YILDIZLAR ŞAHİDİM
STARTV%17,72
ÖTEKİ GÜNDEM
HABERTURK%9,42
KISMETSE OLUR
KANALD%6,83
FOX ANA HABER
FOXTV%4,10
EN YENİLER

# 41

Аз също съм фен на Ашката, но това съвсем не означава,че ще спра да гледам други сериали, или пък,че няма да излязат по-добри. Всеки сериал е различен от другия и мисля, че трябва да сме отворени и за нови неща. Аз преди години,бях силно зарибена по"Незабравима". Лягах, ставах, вниманието ми постоянно беше в темата  за сериала. Много дълго време,който и сериал да започвах, все не ми харесваше, с една дума някакво болестно състояние.Непрекъснато правех сравнение. Но животът продължава,колелото се върти,непрекъсното излизат нови неща,кои по-добри,кои по-лоши. И изобщо не съм съгласна,че Ашката я спряха заради този сериал. Просто, историята се изчерпа. Мисля,че е по добре  да свърши навреме, а не да втръсне на зрителите.Или за да има повече епизоди, да развалят сюжета. Така направиха и с "Фериха" Поне за мен,никога повече не искам да гледам"Фериха" Убиха главната героиня,защото не можела да снима и трети сезон. Обезсмислиха 70 епизода и толкова нерви дет изхаби зрителя. Така,че според мен по-добре, навреме щастлив финал,отколкото 100  епизода и накрая трагедия.Всяко нещо има и своят край и за това и аз спирам Stop
Спряха Ашка, заради този сериал и продуцентите му.Нашият сериал имаше доста по-добър рейтинг от някои сериали, които още са на екран, но нашите продуценти не са така влиятелни.Трябваше да падне един сериал, за да започне този и за съжаление на нашия беше отдадена тази чест, но феновете показват какво предпочитат, а този ще тъне скоро в забравата сред хилядите сериали.Ашка не беше спрян заради рейтинг или липса на фенове.

# 42
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Спряха Ашка, заради този сериал и продуцентите му.Нашият сериал имаше доста по-добър рейтинг от някои сериали, които още са на екран, но нашите продуценти не са така влиятелни.Трябваше да падне един сериал, за да започне този и за съжаление на нашия беше отдадена тази чест, но феновете показват какво предпочитат, а този ще тъне скоро в забравата сред хилядите сериали.Ашка не беше спрян заради рейтинг или липса на фенове.

Момичета мисля, че е излишно да спорите за нещо, което не зависи от нас феновете  Peace.
Надали ще разбелем причината за финализирането на Ашка  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 43
# 44
  • под най-голямото листо на тиквата
Привет  Hug
Днес от любопитство загледах сериала и за сега ми хареса, особено музиката. После открих и вас и се надявам да ме пречиемете в къщичката.  Heart Eyes
Диме  Hug, направо се успокоих като те видях.  Embarassed и аз си страдам за Ашка, но смятам да дам шанс и на този сериал.
От постовете ви разбрах, че има превод на руски, дали някой може да качи линк. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт