Yildizlarin Altinda/Под звездите/-нов сериал с Йозге Гюрел и Берк Джанкат-тема1

• 30 024
  • 181
  •   1
Отговори
# 90
  • Свети Влас
- Уникална снимка.  Hug Hug Hug
Зейно ще я аристуват. Нищо не била направила...
Добри дошли. Добре съм заварила, захарче. Пита я дали е добре. А тя отговаря, че всичко е наред. Казва и да бъде внимателна.

# 91
  • под най-голямото листо на тиквата
Тоя Фико направо психопат се очертава  Mr. Green

# 92
  • Свети Влас
Евет. Доколкото разбрах, той е замесен в ареста на Зейно.

# 93
Добро утро!  Hug
Рускините вече са готови с превода  hahaha

# 94
Добро утро, изчетох ви а аз гледах до срещата на Хазиран с Арас днес ще си го гледам с руски субс Simple Smile Дали се знае рейтинга от снощи вече?

Хубав уикенд ви пожелавам Simple Smile

# 95
Добро утро !

Добро утро, изчетох ви а аз гледах до срещата на Хазиран с Арас днес ще си го гледам с руски субс Simple Smile Дали се знае рейтинга от снощи вече?

Хубав уикенд ви пожелавам Simple Smile

Ягодка Hug  ddkal  Hug

Рейтингът в Тотала

AB - 2,18 / 18 място
20+ABC1 - 2,29/21 място

# 96
  • София
Добро съботно утро момичета  Hug
Снощи втори епизод ли излъчиха  newsm78
Защо такъв рейтинг тези комшии са непоправими  ooooh!  странен вкус имат  Thinking
Хайде да ви сложа едно кафе за тонизиране и после ще се опитам да изгледам първия епизод на руски,
защото не го намирам с бг субки  Heart Eyes

# 97
Е честно очаквах по-голям рейтинг... И двата епизода бяха повече от добри. Музуката е много хубава и приятна. Явно там повече по драми и екшъни си падат.  Thinking

# 98
  • Под звездите
          Добър ден. И аз съм малко разочарована от рейтинга, но какво да се прави? По субтитрите работя усилено и щяха да бъдат готови в неделя, но щерката на бабата, която гледам, ми цъфна на главата още от петък и сами разбирате   smile3511 Извинявам се на групичката, но ще има закъснение love001 Между другото, искам да попитам, дали има някой, който се оправя добре с турския или с руския, да подложи едно рамо с превода  Praynig Колкото може, дори и 10 думички да преведе, пак е помощ. Лек ден на всички.

# 99
  • Свети Влас
Ели аз поназнайвам някоя друга дума, но не мога да се оправям с програмите за субтитри  Cry Ако съм полезна с нещо с удоволствие ще ти помогна.

# 100
Аз от любопитство да питам с кои програми работиш?
Да се надяваме, че с всяка следваща серия ще е по-голям рейтинга. Между другото няма ли трейлър на 3 епизод? Нещо не намирам.

# 101
Фрагмана

# 102
  • Свети Влас
Аз от любопитство да питам с кои програми работиш?
Да се надяваме, че с всяка следваща серия ще е по-голям рейтинга. Между другото няма ли трейлър на 3 епизод? Нещо не намирам.

Ако питаш мен с две програми, обаче не се сещам имената им. Само с Формат Фактори ми се получават...  Hug Hug Hug

# 103
Фико да не поръча на тоя брата да накара Хазиран да се влюби в него  newsm78
Много кофти рейтинга от снощи, да не го приключат на бързо, а филма е хубав Heart Eyes просто имаше кофти късмет да тръгне веднага след Любов под наем, който приключиха набързо  Mr. Green

# 104
  • София
Записвам се при вас. Hug
Много ми харесва сериалчето. Дано да не го приключат набързо-набързо. Heart Eyes Praynig

Общи условия

Активация на акаунт