Случи ми се нещо странно XV

• 175 378
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
Била съм 16 или 17 годишна, късно вечерта през уикенда. Сама съм в къщи, вече почти заспивам и звъни домашния телефон. Вдигам и чувам жена (по гласа предполагам възрастна) търси някакво семейство, казвам "Имате грешка" и затварям. След 10, 15 мин пак звъни и същата жена търси друго семейство Shocked, аз пак "Имате грешка" и затварям. Лягам си и след 10 мин пак звъни, тук обаче странното беше, че още докато вдигах слушалката я чувах да говори! Говореше много тихо и абсолютно неразбираемо, все едно ми правеше заклинание по телефона! Много се уплаших и веднага затворих телефона, този път обаче няма заспиване. Стоя си сама и се чудя какво да правя Rolling Eyes Чакам следващото обаждане - и то идва след няколко минути. Докато вървя към телефона набирам смелост и когато вдигнах страха ми се превърна в гняв #Cussing out. Развиках се яко да не ме притеснява и без да чакам отговор треснах слушалката. Така ми олекна, повече не се обади.
Подозирам една наша възрастна роднина, която нещо не се е разбирала с родителите ми. Майка ми е намирала заровено яйце в двора на старата им къща, което съм чувала, че е опит за лоша магия.

# 331
  • При елфите ...
Ще споделя нещо с малко предисловие... След като почина на моя съпруг баща му и съседката ни, беше минал някакъв период след погребенията, не знам точно какъв и започнах да чувам странен звук приличаше все едно се надува някаква тръба, но някъде из под земята и това го чувах само в една стая от къщата. Със сигурност не беше някакъв типичен за къщата шум, проверявах долу в мазето дали няма отворен прозорец или врата да става течение, беше през зимата, така, че всичко си беше затворено.
Интересното беше, че го чувах само аз, случвало се е да сме двамата със съпруга ми, шумът да е доста силен и той ми казва, че не чува нищо! Не знам колко време беше минало, но шумът спря да се чува. След време изключително много се влоши здравословното състояние на майката на ММ, шумът се появи отново и беше доста силен и го чувах пак само аз.  След като почина шумът изчезна изведнъж... От едно известно време пак го чувам (само аз), не е толкова силен и по-рядко се случва... и това доста ме притеснява... нещо ставам суеверна...

# 332
  • София
Гледах това клипче, но не знам истинско ли е?  newsm78

# 333
Баба ми е на 90 години . Получи инсулт наскоро и почти се обездвижи . Краката не я държат въобще, не може и до тоалетната да отиде . Онзи ден жената която я гледа ми разказа следното , вечерта докато е спяла се е събудила, станала е и е почнала да пали печката . Същата жена която не може да стане от леглото и да направи две крачки, си е запалила печката и е сложила дърва съвсем сама без ничия помощ . На въпроса на жената, какво прави, и отговорила че баща и ще и се кара и ще я бие ако не запали печката . Напоследък доста често вижда мъртви близки и роднини . През деня обикновено си е добре, говори логично и свързано, някой път дори доста хитро, но главно вечер ги вижда и си говори с тях . Онзи ден пак излязла в двора , да говори с баща си . От къде намира тази сила, като през останалото време е почти неподвижна ? Чудя се .

# 334
Сама каза, че е получила инсулт.. Rolling Eyes

# 335
  • В.Търново
Обикновено, когато болен човек започне да вижда мъртви роднини скоро си отива от този свят.Баба навремето като беше вече тежко болна и тя виждаше мъртви близки, малко след това си отиде.

# 336
Сама каза, че е получила инсулт.. Rolling Eyes
Инсулта засегна главно дясната и ръка, но напоследък не я държат и краката, с памперс е . С тази неподвижна ръка и краката които не я слушат е сложила дърва и е запалила печката, а на другия ден едва ли не е изтичала сама на двора , без каквито и да е признаци на болежки и проблеми . В съзнанието си в онези моменти тя е дете, затова не я боли никъде. Странно нещо е мозъкът .

# 337
Обикновено, когато болен човек започне да вижда мъртви роднини скоро си отива от този свят.Баба навремето като беше вече тежко болна и тя виждаше мъртви близки, малко след това си отиде.
Знаем, онзи ден е била много зле и цялата фамилия едва ли не се събрахме и се сбогувахме с нея , почти нямаше пулс . А на другия ден е тичала из двора ...

# 338
  • В.Търново
Дали жената, която я гледа не си измисля?  Rolling Eyes Има ли такъв вариант?

# 339
Не виждам причина да ме лъже . Няма за какво . Пък и казва че когато се случват тези неща и тя си говори с мъртвите се страхува доста, пали си осветлението и така стоят до сутринта .

# 340
  • София

Не знам дали е истинско, но мен тръпки ме побиха  #Shocked

# 341
  • Варненска клюкарка

Разкажи накратко какво се вижда че мен ме достраша да си го пусна Rolling Eyes

# 342
  • София

Ами видеото е разделено на две части, като в първата част малко дете си играе на пода с кукли, в ъгъла на стаята се вижда и друга кукла. В един момент без външна намеса куклата в ъгъла започва да се движи...
Във втората част пак малко дете рисува на масата в хола, но вечерта. На масата до него са поставени няколко листове хартия. И както си рисува, изведнъж листовете започват да шумолят и пърхат. Детето уплашено напуска стаята, няколко секунди по-късно се опитва плахо да се върне, но листовете отново започват да пърхат и се разпиляват, детето избягва. Дистанционното пада и масата се движи...  #Shocked

Разкажи накратко какво се вижда че мен ме достраша да си го пусна Rolling Eyes

# 343
Глупост е това клипче.

# 344
Не го гледах,но както го описвате ,е една глупост.Кой нормален човек ще стои с детето си спокойно в стая с духове,че и ще снима?

Общи условия

Активация на акаунт