Случи ми се нещо странно XV

• 175 366
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ще анексираме Англия Peace

# 376
ще анексираме Англия Peace
Или пък кралицата ще поиска да дойде да живее в България  newsm78

# 377
Защо гледате такива клипчета като ви ужасяват?

# 378
Здравейте, момичета  bouquet Темата ви е много интересна и на доста места настръхнах  #Shocked
Да споделя и аз странностите около мен. Октомври миналата година почина прадядо ми, три дни преди да се явя на първи изпит за кандидатстване за работа. Няма и месец след него ноември, когато трябваше да се явя на втория етап от конкурса, внезапно почина и дядо ми, синът на починалия по рано прадядо. Доста се притесних от това съвпадение честно казано. От тогава до 40 ден от смъртта на дядо в нас крушките гърмяха през ден, а баща ми все повтаряше, че били некачествени, ама аз не вярвам в това. Когато не гърмяха непрестанно премигваха. Доста често съм усещала, че някои ме наблюдава от врата на хола и даже с периферията ми се е струвало, че зървам тъмна фигура, но го отдавам на това, че точно до тази врата има голямо цвете и може би съзнанието ми ми върти номера. Също така си спомням, че в деня на погребението на дядо, тате и чичо решиха, че трябва да довъриат ремонта на банята ни, макар мама да каза да не пипат точно тогава. Тате понеже е атеист реши, че няма проблем и отиде да купи още теракол, но спукал гума по пътя за магазина, които се оказал затворен. Докато го чакаше чичо изпусна плочка и за малко да се удари с нея. На края решиха де не пипат нищо, ама на мен ми изкара акъла това нещо. По принцип не съм от страхливите и съм убедена, че дядовците ми, ако са около семейството ми, ще го закрилят и ще се добре настроени, тъй като баща ми страшно много им помагаше и на двамата и ги гледаше като бяха болни. Сега положението с крушките се успокои, но тате ми сподели, че онзи ден без причина пердето на порозец, който не се отваря в спалната се размърдало  Shocked
Извинявам се за дългия пост  bouquet

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 21:24 от georgieva88

# 379
georgieva88  а ти започна ли работа във фирмата, в която кандидатстваше?

# 380
georgieva88  а ти започна ли работа във фирмата, в която кандидатстваше?

Спечелих конкурса и в момента чакам заповед за назначаване. Става дума за МВР, която работа ми е мечта от дете.

# 381
  • В тъмната гора.
По повод написаното от Георгиева 88, ще напиша, че вчера на 22.02., когато се навършиха 9 месеца от смъртта на майка ми, изгоряха почти всички крушки в апартамента ни. Даже не ни достигнаха резервите, за да ги сменим всичките и в коридора остана тъмно.
А на 17.02. когато плащах в църквата за панахидата на 22.02., жената която ме записваше ме попита дали за събота искам да запиша името й, а аз с недоумение казах - не, няма нужда- съвсем забравила, че на 18.02. е задушница. Същата вечер ми се присъни майка, която ми подаваше шоколадови бонбони и ми каза, че има рожден ден. На другия ден видях в интернет, че е задушница и веднага отидох да взема шоколадови бонбони и да раздам.

# 382
  • волно калдъръмче
Има ли отделна тема за споделяне и тълкуване на сънища?

# 383
# 384
  • волно калдъръмче
Благодаря  bouquet

# 385
Смята ли се за странно,ако баща ми,братът на майка ми и един мой някогашен учител в училище носят едно и също име? Rolling Eyes И ако съученик и директорът на училището също имат еднакви имена?

# 386
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Mr. Green "...всяка втора жена на света е Мария, моята втора жена и тя е от тия..."

последните 4 цифри от ЕГН-то на половинката са тел. номер на Шефа.
не е странно, полезна случайност е Peace

# 387
Била съм 16 или 17 годишна, късно вечерта през уикенда. Сама съм в къщи, вече почти заспивам и звъни домашния телефон. Вдигам и чувам жена (по гласа предполагам възрастна) търси някакво семейство, казвам "Имате грешка" и затварям. След 10, 15 мин пак звъни и същата жена търси друго семейство Shocked, аз пак "Имате грешка" и затварям. Лягам си и след 10 мин пак звъни, тук обаче странното беше, че още докато вдигах слушалката я чувах да говори! Говореше много тихо и абсолютно неразбираемо, все едно ми правеше заклинание по телефона! Много се уплаших и веднага затворих телефона, този път обаче няма заспиване. Стоя си сама и се чудя какво да правя Rolling Eyes Чакам следващото обаждане - и то идва след няколко минути. Докато вървя към телефона набирам смелост и когато вдигнах страха ми се превърна в гняв #Cussing out. Развиках се яко да не ме притеснява и без да чакам отговор треснах слушалката. Така ми олекна, повече не се обади.
Подозирам една наша възрастна роднина, която нещо не се е разбирала с родителите ми. Майка ми е намирала заровено яйце в двора на старата им къща, което съм чувала, че е опит за лоша магия.

Ужас,дано не е било нищо,свързано с черна магия!
Вече от доста време не вдигам стационарния телефон,особено след като на няколко пъти се обаждаха телефонни измамници.По принцип рядко отговарям и на непознати номера.Така ми е по-спокойно.Не искам пак да изживявам онзи ужас,когато се психясах,мислейки,че нещо лошо се е случило с близък човек. Shocked Naughty камо ли да ми правят магия по телефона.Направо ще откача.
Иначе знам кога познати и близки ме търсят,и това ми стига.Не съм и някаква важна публична личност,че все да ми звънят за нещо.

# 388
  • Варненска клюкарка
Защо изтрихте последните мнения, какво нередно имаше в тях?!??

# 389
  • Вече в моята си приказка...
Изпуснала съм. Какво се е коментирало?

Общи условия

Активация на акаунт