~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 4 ~

• 64 754
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Нали нещо ще засили връзката между Онур и Лале, да не би това да е за раждането на Емирджим  newsm78
Не знам Терка, не знам, изчака ни се чакалото с теб за нероден Петко. Mr. Green
На чичото му предстои биопсия, Rolling Eyes да пази Господ. Praynig

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 20:53 от Neidjal

# 121
Нали нещо ще засили връзката между Онур и Лале, да не би това да е за раждането на Емирджим  newsm78
Не знам Терка, не знам, изчака ни се чакалото с теб за нероден Петко. Mr. Green
На чичото му предстои биопсия, Rolling Eyes да пози Господ. Praynig
Дано всичко е наред, не ми се гледат депресии  Tired

Наистина ни се изчака.. Айде ако не тоя епизод, поне в 28 да се роди  Crazy

# 122
Трябва да е в27 епизод, иначе сценария за 27, ще е в девета глуха и, ще пишат нов на крак ако не са намерили подходящо джуниърче.
И на мен не ми се гледат здравословни драми. Stop
Филиз е голяма драка, Laughing понеже имитира, че работи и умира от скука, и за да е щастлива все трябва да е с адреналин, Mr. Green и понеже Пеликанката, и схвана слабото място, и не отговаря на мераците й подпука момичетата от офиса. ooooh! Joy Едната с маска/много грим, Laughing другата hahaha пък била скелет.
Ерол си изтърпява наказанието за сплетничеството с мамчето си като е с жена, от която се отвращава.
Баджанаците пък от тъпи, по-тъпи, работят без лиценз. ooooh!
Някои неща, които ми направиха впечатление гледайки с превод.
1.Онур още в офиса си се усети, че те(според мен Ляле и сестра й), ще отидат във вилата да търсят кутията и затова хукна натам. Значи той е наясно, че нещо става с Ляле по отношение на Йозге.
2.Вече ми се изясни(досега само предполагах от думите на Йълдъз към брат й по въпроса), че Йозге е зарязала Онур.
Когато гледаше статията за успеха й като модна дизайнерка в Милано каза……най-накрая успя, т.е, постигна това, което искаше и си мисля, че с-вото му умишлено са я отдалечили от него предлагайки й индиректно(чрез друго лице) така мечтаната от нея работа в чужбина знаейки, че, ще избере кариерата си пред Онур.
Д-р Онур никакъв не се появи в епизода, но хич не ми липсваше, докато баба Исмет да.
Гледайки фрага с превод много ме издразни Йълдъз, време било да преразпределят дяловете във фирмата ooooh!(перифразирам, но смисълът е този) и добре, че свекърва й я скастри.
Според мен дядото нарочно направи това завещание(без да има силата на такова) за да стимулира внуците си да създадат с-ва(много ме изкефи в първи епизод когато гледаха видеото дядото как знаеше кой/коя какво, ще каже, Mr. Green пълни лицемери, познавал ги по-добре от тях самите), а истинското завещание с наследството е отредено, и на двамата му внуци по равно(поне така си мисля).
Всичко около наследството е игра на дядото и баба Исмет, а истината, ще е болезнена за двете свраки-етърви, и за маминото синче-свинче Ерол.

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 21:34 от Neidjal

# 123
Здравейте! През повечето време чета, но след последния епизод съм изкушена да споделя малко мисЪли   Simple Smile  Peace Че се ревнуваха и ревнуват Лалето и Онур... така си е, но някак тази ревност СЦ я доведоха до идиотски изпълнения, лишени от логика. Независимо от това много е сладко човек да ги гледа такива зашеметени от ревност  Simple Smile. Колкото до Филиз да си призная не ми се щеше да е толкова простичка. Но пък внася свежест с неподправената си глупост  Mr. Green. Маниакалната обсебеност на Пелинсу-то просто кърти миФки. Само че при нея обсебеността е гарнирана обилно със злоба. Не ми се мисли след като се роди Лорд Джуниър  Grinning какво ли би сътворил смахнатият й мозък. И изобщо... ако бяха в реала, бих разрошила прическите на доста персонажи Mr. Green. Ще ми се да се позавърне свежият хумор от първите епизоди  Simple Smile Peace
. Пропуснах да одумам отношенията между  Бетюл и Ерол. Те са всичко друго, но не и отношения между майка и син.... нещо като развихрил се изроден Едипов комплекс. И по този повод се чудя - след като целувката е такова осъдително действие, какво аджеба се опитват да ни внушат с показването на такива "майчино-синовни" отношения....

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 21:39 от kyty

# 124
Наде, според мен семейството му нещо друго са й казали и тя е заминала за да се отдалечи от него  Tired Абе по-добре, че така е станало  Joy Ето сега си има Лалето ще си има и малко Лордче, кво повече да иска  Crazy
Добре дошла, Кити  Heart Eyes

# 125
Дано разберем Тери какво точно е станало с Йозге, интересно би ми било, но не бих се учудила ако не ни се изясни, защото не всички ситуации(не само в този серил) се изясняват, остават си някъде там в нищото висящи, или потънали в забвение от сценаристите.
Кити, добре скокна от балкона. Party
Вярно Филизка е първична и простовата(свекърва и син точно такава снаха/жена, че и по-лоша с тях заслужават) мислейки се, че възлюбеният й я обича, но пък е добродушна, а като се сетя каква беше в първа серия все едно идваще от джунглата, ooooh! сега направо е облагородена. Mr. Green Joy
Сладки ми бяха Ляле и Онур ревнуващи се докато не бяха женени, но такива недомлъвки, премълчаванки, и изблици на ревност при таково ниво на връзката им каквото е вече след като са с-во нещооооо не им подхожда.
Те вече не са иди си-доди си за да се държат незряло.
Злобарките чак не ми се коментират, коя от коя по-голяма пепелянка. ooooh!
Снимат в ресторанта.

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 21:47 от Neidjal

# 126
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз едва изгледах първия час от серията...голяма скука. Тия тъпотии с тая глупава ревност и ходене насам-натам тотално ме изнервиха и ме губят като зрител. Ония пък двамата глупаци пак измамени. Маман пак гневна, пак подслушва и следи - едно и също въртим, отказвам се. Пък като ви чета, че и втората част на серията същите глупости, съвсем се разочаровам.
То хубаво, че рейтингът висок, ама само с рейтинг как се издържат два часа и половина...Въобще не ме топли рейтингът.
От целия час гледане единственото, което ми хареса, беше сцената в леглото. Дори и Филиз ме подразни в тази серия.

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 22:01 от svetal4o27

# 127
Благодаря ви, момичета, за доброто посрещане!  bouquet Късно загледах сериала - след доста навиванки от приятелки. Но след като го започнах просто го "изгълтах" за седмица. Признавам, че най-напред бях безкрайно изненадана от свежия хумор. После ме увлече и сюжетът. Сега с любопитство и нетърпение чакам всеки следващ епизод. 😊

# 128
Мен няма да ме загубят като зрителка(не, че някъде се отчита, че ги гледам Laughing), защото когато някоя екранна двойка ми влезне под кожата(не е задължително да са първи красавци, но да усещам химия помежду им, защото ми се е случвало и обратното) както се казва доглеждам сериала докрай макар и не от-до, с мишката, и т.н.
Засега две са двойките(тази и другата от Карата), от които не бих се отказала въпреки боксуващите, повтарящи се, и разтегнати сюжети на моменти, но пък характерни за всяко турско Дизи, и гледам, и ще гледам само, и единствено заради удоволствието, което ми доставят гледайки ги на екрана.

# 129
И мен са ме грабнали много, иначе и аз сигурно щях да го зарежа, ма са нямам сърце.. Така съм и с Дефмерите  Heart Eyes
Наде, КеНи ли са другите  newsm78

# 130
И мен са ме грабнали много, иначе и аз сигурно щях да го зарежа, ма са нямам сърце.. Така съм и с Дефмерите  Heart Eyes
Наде, КеНи ли са другите  newsm78
Аха. Heart Eyes
И друго се сещам в момента, което ме впечатли.
Онур вечерта се обади на някой(след цялостното странно поведение на Ляле през деня, а и сестра й леко се изпусна в офиса му като каза, че решили да се отбият след като идвали от......и той се усети, че става нещо), явно на човека от фирмата и изиска видеозаписа от днешния ден, затова и той му го прати по-късно вечерта.
Яд ме е, че тела прекъсна момента(и не само този).
Ако не е някой тел, ooooh! ще е чукане по входната врата, ooooh! абе тъпа работа. Crossing Arms

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 22:11 от Neidjal

# 131
Наде, той звънна за пицата.  Laughing
Явно през деня се е усъмнил, че някой е ровил и затова е искал записите  Tired
Тя Лалето как ровеше всичко на хаос остави  Tired

# 132
Наде, той звънна за пицата.  Laughing
Явно през деня се е усъмнил, че някой е ровил и затова е искал записите  Tired
Тя Лалето как ровеше всичко на хаос остави  Tired
Аааааа, ясноооо, мерсаж за разяснението, защото аз останах с друго впечатление както вече писах.
И още нещо.
Бети като говори с Шерифе произнася името й пред прислужницата си, която работи за Йълдъз. Тя защо не и каже, че Шерифе е предателка, а мълчи пред Йълдъз като риба по въпроса, или съм пропуснала признанието й?!?  Thinking
Охххх гледайки сетовата снимка се сещам за танца на Шаади на сватбата им, ужас. Mr. Green Joy

# 133
Нали 2-те слугини се срещат по златарските магазини и клюкарстват за семействата, те са си приятелки защо да се предават  hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 134
Нали 2-те слугини се срещат по златарските магазини и клюкарстват за семействата, те са си приятелки защо да се предават  hahaha hahaha Joy Joy Joy
Ами ето, така е като гледах първите серии с мишката, че ми идваха в повече някои моменти.
Не, че и сега не ми  идват излишни, но вече се старая да гледам от-до(е, рядко се случва, но поне се опитвам да издържам всички персонажи).

Общи условия

Активация на акаунт