~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 4 ~

• 64 775
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
То като че ли телефоните и звънците са по-голям проблем от бременността  Joy

Ох, пуснах си 2ри епизод.. Онур потъна в земята пред баба си като разбра за бременността  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

# 151
Да не е извадил късмет и да си е консумирал брака  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

wavey
Малко ще ме прощавате, но според мен Ончо не е съвсем гладен tooth tooth. Сещам се поне за две консумации  Joy Joy... съдейки по това с какъв кеф по-късно пиеше кафе /след едната консумация  tooth/ и си сушеше косата /след другата консумация  tooth/

# 152
Да не е извадил късмет и да си е консумирал брака  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

wavey
Малко ще ме прощавате, но според мен Ончо не е съвсем гладен tooth tooth. Сещам се поне за две консумации  Joy Joy... съдейки по това с какъв кеф по-късно пиеше кафе /след едната консумация  tooth/ и си сушеше косата /след другата консумация  tooth/
Брех, Laughing не думай Кити, Simple Smile я дай жокер кога смяташ, че са били, защото според мен с Ляле освен в първа серия не са били интимни, а откакто се ожениха с тази й напреднала бременност хептен.
SET Joy

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 15:12 от Neidjal

# 153
Брех, Laughing не думай Кити, Simple Smile я дай жокер кога смяташ, че са били, защото според мен с Ляле освен в първа серия не са били интимни, а откакто се ожениха с тази й напреднала бременност хептен.
SET Joy

Е де...  Joy Joy Някой не е гледал внимателно Joy Joy. Пък си и има начини за справяне с напредналата бременност  tooth tooth tooth tooth.
Жокер  Mr. Green
Скрит текст:
един път като си подреждаха дрехите в новото къще  Mr. Green и втори пък след като си подадоха шампоана Mr. Green Mr. Green

# 154
Като гледам бременността не им е проблем, ма дали е станало в банята  Thinking Mr. Green

Как го изпрати да се къпе  hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 16:27 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 155
Хи, хи, хи, Кити разсмя ме. tooth
Мдааа, в сериалите не им е проблем, Mr. Green но аз продължавам да съм си на същото мнение както досега.
Рускините са превели интервюто(явно е на части, защото засега е преведена само първа) с Фуркан, но аз, ще го изчета по-късно, че сега нямам време.
Скрит текст:
Интервью Фуркана в журнале декабрьского выпуска
!только репост! Перевод от нашей группы!
Часть 1
"Я там,где я хочу быть"
В первые месяцы лета начинали и продолжают, популярный рейтинг сезона сериала No:309, за успехом одно из важных имен Фуркан Палалы. Съемки Палалы в довольно страстном романе, еще в университете при чтении геологии получал урок драмы, он подчеркивает, что действовал без конца обучения. 2011 году Best Model Of Turkey и также Best Model Of The World, победа в конкурсах набирала обороты и это очень влияло на создание карьеры(будущего). Кроме того в это время закончил свое образование в Marmara Университете. Это было и успешный актер сказал, что он доволен этой профессии, амбиционный актер подчеркивает, что это очень хороший старт в направлении бизнеса. C Палалы встретился Аndrey Karaköy, актер расскажет о своих чувствах, мы попросили.
Вопрос:Сериал по типу сюрприз. Идеальная структура, игра на высшем уровне. Как вы объясните успех?
Фуркан:На самом деле есть несколько критериев, но скажу,что это энергия. У нас команда очень интересная, энергичная. Отдельные персонажи удивительной гармонии. Есть сцены в которых я стал, а есть невероятные сцены совершенно другой темп. Да, красивая история, но несмотря на это мог и быть другой актёр.Этот проект является одним из самых прекрасных примеров. Во-первых команда в гармонии, так сказать. И история тоже, очень важный фактор. Обычно мы видим истории: сначала знакомимся и потом постепенно начинает нравится, а потом вы любите. Здесь же противоположный угол, прежде чем войти в брак, она уже беременна. Идем немного в обратном порядке. С друг другом не хотят быть и насильно женятся, ведь они не влюбленная пара. Следовательно история создала большую разницу в противоположном углу аудитории. Другие повторяющие проекты не очень эффективны. Первые эпизоды отслеживаются, а потом падает после нескольких серий. В нашей истории разное формирование, а также большой фактор. Все персонажи математики, что каждый из них имеет отдельную миссию. Когда впервые прочитал я почувствовал себя также возбужденным.
Вопрос: Онур проблематично женился, вы в браке, как смотрите?
Фуркан: Когда придет время, вы все увидите. Со всех сторон на данный момент рано. Но, конечно в жизни полно сюрпризов. В истории это было что-то, и он направился в брак. Мои отношения перевешивают другие вещи, и тогда приходиться повернуться лицом к другой стороне.

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 17:53 от Neidjal

# 156
Аз съм малко на кантар, че как го вкара в банята  Mr. Green А и сигурно щеше да каже на сестрите си, ако нищо не е станало  newsm78 Mr. Green Joy Не че има особено значение  hahaha hahaha hahaha

В оригиналната версия тия се бяха напили и пак повториха същото като първия път  hahaha Това ще е смях с тия двамата пак  hahaha hahaha hahaha Ма първо да роди нашето моме  Laughing

Деметчето и Сумру се радват на снега  Heart Eyes

# 157
Ааа май нищо не е станало, Лалето се оплака на сестрите си  hahaha Joy

Демет с кака си Деря  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 21:05 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 158
Снимат в офиса на Онур.
Хм, Thinking интересен коментар на актрисата, която, ще играе Шуле.
Скрит текст:
Я с нетерпением жду мою любовь.

Пише, че това е сестра й Дерия, дошла е на сета при Демет.
Има и брат на име Вулкан.

# 159
Тая пачоз каква ще е сега  Tired

# 160
А де. newsm78
SET от предновогодишната серия в дома на Фикрет и Йълдъз.
Вай, вай, вай, всички, ще са на една маса и, ще се гледат в очите без капка срам. ooooh!

# 161
А къде е Емирджим  Crossing Arms

# 162
Точно това се запитах и аз виждайки снимката.
Има два варианта.
-Или вече е роден и нанка сладко, сладко. Heart Eyes
-Или както са се събрали в новогодишната нощ Ляле точно тогава, ще роди.
Би било много тъпо ако дотогава нямаме вече роден джуниърчо, все пак Ляле не е слоница Mr. Green(нищо, че е със слонски апетит Laughing) да износва бебето повече от 9 месеца.
Хи, хи, хи, нали е с мноооого коса, та чак и с четка го реши, tooth че и го издухва. Joy

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 22:49 от Neidjal

# 163
Привет! Hug Hug Hug

Мерси за интересните коментари, момичета, както и за снимките.  Hug  bouquet Хм, аз също не съм много сигурна относно консумирането на брака.  newsm78  Според мен не се е случило и няма да се случи, докато не се роди малкият лорд. Heart Eyes

Тази вечер са ВО и ЛНРД.  Wink Приятно гледане, на който ги гледа. Hug

Това е озетът на ВО. Hug

Цитат
› Краткое описание 25-й серии:

Последуют ли Керем и Джансу за своей любовью?
Джансу и Керем решают пойти против своих семей и последовать за любовью. В то время, как семья Коран разрабатывает план, чтобы разлучить влюбленных, семья Озкан повернулась к ним спиной. Теперь в этой войне есть только они двое.
С другой стороны: раскрылись все тайны между Эдже и Мертом. Эдже пойдет на встречу с Бедией-ханым.
А для Левента и Сурейи, которые столкнулись нос к носу со смертельной опасностью, благодаря действиям Метина, теперь все стало более ясно. Сурейя в конце концов послушает голос своего сердца.

Приятен ден! bouquet

# 164
 wavey

Към Емир ли newsm78 се обръща с думите, че го целува, или на галено към съпруга си? Thinking

https://vk.com/club116464248?z=video323016835_456239350%2F597cc4 … l_wall_-116464248

Все повече клоня, че бебчо, ще се появи в предновогодишната серия-28, а ние, ще се срещнем с Емирджим чак след НГ. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 12:43 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт