Искам да кажа ... (100)

• 50 992
  • 782
  •   1
Отговори
# 15
Наздраве и от мен с червено вино!
Относно темата нямам забележки, понякога се усеща напреженое, но в женски колектив е нормално.

Нямам търпение да свършва тази година.Аз пак съм болна, Ивайла също, у нас е на вили и могили.Следващата седмица ще идват хамалите, не ми се мисли Rolling Eyes

Сбъдваща, да ти е здрава малката русокоска.
Маре, успех в бизнеса и здрави нерви.

# 16
Честита юбилейна тема  Hug

Янтреее, какъв е този коридор, ми той като боксониера трябва да е  Mr. Green
Честити нови ски, приятно и безаварийно спускане Peace
Ама какво ли се чудя на нас цяла къща все не ни стига  Laughing

# 17
  • Пловдив
Малък коридор е, затова ви казвам, че е ужас. Таваните са далече (ние сме на първи етаж), мазите са влажни, и двете места ги разбиват редовно.

# 18
Ти си показвала стойките за колелетата.

# 19
  • югозапад, под "Марков камък"
Честита юбилейна тема!

# 20
Сбъдваща, честита ти рожденичка! Да е много здрава и щастлива!

# 21
  • Euskal Herria
Ехеее, записвам се в 100-тната тема! Дано повече добри новини да има в нея.

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 23:15 от YanaDG

# 22
  • София
Честита 100-тица на темата Wine Glass
да 'иляди Grinning

# 23
  • До морето
Честита юбилейна тема! Да илядим, както се казва  Laughing

Забравих, пожелах ли успех на МарияТ, затова пак да кажа - дано ви върви по вода!

Суфлето стана добре, ама малко тежко ми дойде и не си го представях така, но предполагам, че аз нещо съм огелпила конците.

# 24
  • В Космоса
Писах един драматичен отговор по въпроса на Лиляна, с много мъка в сърцето, какво искам да се промени, но натиснах хикса без да искам и добре, че стана така, и помислих за секунда преди пак да избълвам, че да не се излагам пред членовете и гостите на "Искам да кажа".

Въпреки изпълнения със скръб ден имахме и малка радост. Детето си получи отговора от дядо Коледа (Български Пощи). Очаквах да е по-персонално насочен текста, при положение, че и аз бая се постарах със стихчето  Laughing (аз май не съм ви го пускала, да се посмеете на поетичните ми способности hahaha), но и на това сме доволни!

Жаки, дай ми адрес и на мен, когато се чувствате готови да посрещате гости! Hug Нали сте нейде в планината, ние сме нахъсани туристи и ще се радваме и хем да се видим!

# 25
  • София
Честита юбилейна!  Heart Eyes

Сбъдваща, прекрасна рожденничка, да е жива и здрава!  bouquet

Жаки, ужасна ситуация, дано успеете да се преборите безболезнено. Можете ли да се отглеждате тайно за заместник?

# 26
  • София
О, стотна тема Simple Smile Големи сме бърборани Heart Eyes

# 27
Идвам и аз в юбилейната тема. По мои спомени се включих около трийсет и някоя и около петдестата родих  Laughing

# 28
 За юбилея, очаквах всички на коневръза, с питие в ръка. Па вие още потгрявате.

# 29
Да ни е честита стотната тема. Трябва да се отбележи някак.  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт