Искам да кажа ... (100)

• 50 993
  • 782
  •   1
Отговори
# 30
Да ни е честита стотната тема. Трябва да се отбележи някак.  Mr. Green Mr. Green
И танци на пилон #Crazy #Crazy #Crazy

# 31
Не искам промени, супер си е.  Мислех, че е  по морето Жаки  newsm78

# 32
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хехе, честит ни юбилей! Нищо не искам да се променя, на мен ми е уютно и приятно, като сред стари приятелки. Сополиви деца, манджи, празници, делници, книги, филми, всичко си ми харесва.

Подкрепям това мнение. Женска раздумка, харесва ми и на мен.

Честит ни юбилей!

# 33
Честита стотна тема.
Честито на празнуващите, и успех на всички с нови начинания (или намерения за начинания).
Прегръдка за хората в труден момент.

Това е животът, колкото и клиширано да звучи. Наскоро в един и същи ден се роди бебенце на моя близка приятелка, и ни напусна бащата на друга. Странно как човек може едновременно да е преизпълнен с радост и надежда, и да съболезновава до дъното на душата си...
И си мисля, че може и да изглежда лицемерно отстрани - да реагираш интензивно на толкова полярни събития, но какво значение има как изглежда, след като никой не може да надникне да види как се чувстваш наистина.

Интензивният ми декември продължава с пълна сила. Видях се със скъпи хора, завърнали се специално от чужбина за конкретно събитие. Преди всяка среща се питам, кога нещата, които ни разделят, ще натежат над тези, дето ни свързват. Случват се такива неща, знаете. Разстоянието изтъни и прекъсна доста връзки. За щастие тези от снощи и тази вечер си бяха непокътнати, едновременно се разтоварихме и заредихме с енергия, доволна съм. Утре пак.

ПС. За промените да кажа. Най-добрите промени, еволюционните, се случват по естествен начин. В процеса на общуване, с опознаването, с напасването, дори и по време на конфликти и при изглаждането им. Промени по точки и подточки не водят до никъде. Колкото повече правила, ограничения и коловози има, толкова повече на човек му се иска да ги наруши  Simple Smile 

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 23:22 от BirdsFlu

# 34
Как женска раздумка, светалчо, нали и аз ви наглеждам #Crazy Теляк в женска баня, ще ме изкарате вие, хохохо #Crazy

# 35
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Сандоканчев, ами тя раздумката си е женска, пък ти се включваш в нея по женските теми, няма лошо. Щом имаш мнение и искаш да го споделиш с нас, ще си го кажеш.

# 36
Ресторант Таван и Мезе са на един и същи собственици- Теодора Духновникова и мъж. На мен не ми харесва, най-обикновен ресторант с големи претенции. Гледка-ок, ама аз такава си имам и дОма  Crazy.

Не знам колко е обикновен Таван, но такъв стейк като там не съм яла никъде в България. А определено от това разбирам.
И собствениците на Мезе са други (познавам ги и тях и съпругите им)и определено споменматата не е от тях....добре, че в форумът да разбера, коя е Теодора Духновникова.

Щях да казвам нещо, но забравих какво. Има седмици в които мразя работата си. Е днеска е една от тях. Каквото и да подхвана, и откривам куп нередности, които таки9ва проблеми ми стоварват на главата.....

# 37
Много го хвалят Тавана, иска ми се да идем, но все няма време. Много обичам да ям, много! И да поръчвам за цялото семейство , това дето аз искам да опитам:) Добре че имаме подобен вкус и са доволни от избора ми. Щото лакомията и желанието за експерименти са много по- големи от стомаха ми:)) Сега по- добре да не ходя, ще вземат да сервират някои вкуснотии, ще сравнявам с нашите и само ще св ядосвам Simple Smile

# 38
  • Телиш/Плевен
Честита юбилейна тема! bouquet

Много пишете и едва ви изчитам, но все пак се старая да не пропускам най-важното - рецептите. chef

Светълчо, благодаря ти за милите думи! Hug Вече една година поддържам готварската книга и ми е безкрайно интересна, освен че ми е и много полезна. Heart Eyes Само с категориите не знам дали се справяте, малко не съм в час с нещата и съм ги наслагала както ми дойде,  Blush но ако имате забележки, само казвате (без значение от какво естество са забележките!) и ще поправям. Hug

# 39
Да се запиша и аз в юбилейната тема bowuu
Не съм от редовно списващите но ми е полезна темата.
Жаки, още не ми излиза от ума измамата  Joy
Друго обаче си мисля, счетоводителя момче за всичко ли е? Колега ми е, ама не мога да си се представя в такава ситуация Thinking Ми той шефа и кафе ще иска да му занеса утре (което няма как да стане ако не съм решила да го изненадам) ако съм толкова отзивчива.... Ама нормално де... малкият град с малките възможности... Или реагираш като войник или си вън.

# 40
Ох, уморих се докато ви изчета!
Сбъдваща, да ви е жива и здрава рожденичката. Изпуснах снимката. Ти си от най- бързо махащите. Heart Eyes
Честит юбилей на темата. Да иляди, дет се вика!
От темата за очилата да споделя, че сложих на 19 години. Студентка отговорна бях. Та имах малък диоптър. 0.25 на 0,50- късогледство. Точно от много носене(преди 17 години скъпи рамки на Фере с кристали Сваровски) съм увеличила леко диоптрите, но са под 2. Поне така беше последния път. Преди няколко години го питах на лекаря дали ми препоръчва лещи. Беше категоричен, че за малък диоптър си е добре с очила. И ми каза- очен лекар с лещи няма. Нямало смисъл да си товаря организма с чуждо тяло. Не знам колко е истина.
И аз обичам да ям, да готвя, да майсторя, да импровизирам. Определено нямам нерви да доукрася някоя торта.
Лале, пишеш много мило- прави го по- често, де!
Янтра, продайте легото и ще осигурите нов дом с гараж/антре. Kaквото си поискате.  Twisted Evil

# 41
Сетих се, за очилата щях да пиша. От дете съм с такива, но не ги носех...едното око компенсираше. Сеага съм с очила, но все още разчитам без тях. Ходих за операция, отказаха ми - тршбжало за последните 3 години да не е мръднал диоптъра ....иначе пак отново.
Янтра, по-голяма къща ти трябва. Аз имам цяло стайче, не само ски и обувки побира, ами и кейт-а, и водните ски, и неопрените и ролерите. Колелета, тротинетки, раптори - в гаража. Там са и тенис мрежата, коша с топките, футболните врати.....абе спорт да искаш

# 42
Добро утро!

Искам да кажа, че чета "Червено злато" на Людмила Филипова. Признавам си, че не бях запозната много със случая на българските медици в Либия. Когато започна да се шуми в медиите бях твърде млада и в епицентъра на семейна драма. Обаче сега съм просто потресена... Въпреки, че все пак е художествена литература, направо ми се свива душата и ме избива на бяс. Препоръчвам, макар, че не е точно четиво за около Коледа...

- 9 и се усеща като - 14 при нас... Мъжът ми каза, че вън ситуацията е стъкло. Дано да стигна до офиса без да се пребия. В нашия градец 2 см. сняг се оказаха супер бедствие за шофьорите. Вчера 40 минути чакахме такси заради натряскани по пътя, за да стигнем по центъра. Закъсняхме с 1 час за ЛЛ, добре, че е свястна жена и ни изчака.

# 43
Спи ми се зверски, а ме чака ден с много срещи и ангажименти. Кафето не ми помага, скапва ме допълнително.

# 44
  • Варна
Работата се увеличи, влизам във форма. Обичам такива натоварени моменти, имам чувството, че колкото повече работа имам толкова по-организирана съм и се наслаждавам на всеки момент на високи обороти.

Общи условия

Активация на акаунт