Искам да кажа ... (100)

• 50 871
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
Simple Smile Тоя вирус ми действа и на спокойния сън  Shocked В 03:20 се събудих наспана  Shocked Shocked Shocked
Към 05:00 вече станах, че ме заболя главата да се въртя и да не мога да заспя Simple Smile Та съм се позиционирала в кухнята и тествам вашите рецепти  Grinning
На дневен ред са картофени кюфтета на Янтра, а след тях Мързеливки на Сбъдваща Simple Smile
Лошото е че като приключа,ще ми се доспи,а момчетата тъкмо ще станат  Crossing Arms
Вчера си купих блатове и ще направя торта и свинско с грах съм запланувала Simple Smile
Голямо развихряне в тази кухня, не ми харесва как ми се отразява тоя вирус  Crossing Arms
Сега май и суфле ще правя, че съм лакомия голяма  Laughing
Значи се получава тъй че ще посрещна НГ с няколко кила още отгоре  Mr. Green

# 451
  • Ямбол
...
Алечка, ама как така кумове на вашият кум?  Аз мисля, че това не е възможно по църковните канони  newsm78
А трябва ли да се съобразяват с църквата?

# 452
...
Алечка, ама как така кумове на вашият кум?  Аз мисля, че това не е възможно по църковните канони  newsm78

Ako ще се женят църковно, трябва, ама до колкото знам църквата се интересува само от таксата.

# 453
...

Нали кумуването е действие, което се извършва в църква, би трябвало да е по канон.

Ако е само граждански брак, тогава няма кумуве, а свидетели.

# 454
Ние нямаме църковен брак и те няма да имат, та не е проблем Simple Smile

Кукнах преди малко и аз наспана, та сега имам цял ден да оползотворя. Имам да чистя, но ме мързи... Ще видим като си изпия кафето какво ще стане Simple Smile

# 455
Наспана Sad. аз бях на парти и не спах, а и ми се тръснаха три "деца". Ходих  и за боровинки, но бяха зелени. Сега се чудя какво да правя. Ще дам колата на децата и ще поплувам, а после едно телешко варено ще врътна.

Алечка, видя ли, че съм се "подкъсила" Simple Smile.

# 456
Даунче, видях и си прекрасна! Ама ти по принцип си момиченце и късата коса съвсем го подчертава  Heart Eyes Завиждам за плуването.
Тук пак е мръсен студ и не мога да си ида на къщата. Макар, че в стаята, която съм си отредила за работилница имам печка на дърва... Имам нужда да избия малко стрес, освен да прескоча до там  newsm78

# 457
Аз загубих ентусиазма си Simple Smile. Много, ама много мързелива съм станала. Чакат ме 100 неща, а аз се подмодквам. Да избутам и тази седмица и ще се запретна.

# 458
Даунче, прекрасна си, като момиченце Heart Eyes

Снощи някой ми звъня по телефона в 2.20, аз затворих, след 1 минута отново, но от друг номер.Направо изключих звука на телефона.Същото ми се случи и в четвъртък, два различни номера, в две поредни минути.Само, че в четвъртъка вдигнах на 2-рия номер, мислейки, че е родител на мой ученик.Никой не отговори.Това някаква измама ли е?На друг да му се е случвало?
Мусака ще правя аз, сега варя макарони.

# 459
Току що ставам. Изморих се от тези всичките  празнични ангажименти, а има още толкова много... Нямам време за кухнята, правя разни бързи неща, колкото да има нещо в хладилника, и това е.
Коледни сладки си купувам от Хит - тази година още не съм ходила, защото като отида пълня една огромна торба, уж до Коледа, а свършват за два дни. Ако няма сладко у дома, мога да не ям с месеци. Но като напълня кутиите преди празниците, ме привличат като магнит  Mr. Green

Сега си пия кафето с форума, и после ще обърна малко внимание на дома, че вечерта пак сме на културно мероприятие.

Много съм далече от модата, и съм супер консервативна в облеклото си - нося едни и същи модели от години, също така не се вторачвам много-много в това как са облечени другите. Но щом и на мен ми прави впечатление колко неуместно се обличат хората по разни събития, значи положението е наистина критично. Да не говорим колко малко родители обличат момчетата си с ризи, панталони и сака. А после се чудим защо младите мъже не умеят да избират хубави костюми (и по мярка!) за бала си. Ми как да избират, като обикновено това им е първият костюм в живота Simple Smile Както всяко нещо в този живот, и с елегантото облекло трябва да се свиква от малък.

Лек неделен ден на всички, и ако някой се престраши, може заедно с рецептата за коледни вкусотии да качи и някоя снимка - понякога снимките са доста по-убедителни от описанията  Wink

# 460
  • Ямбол
На мен ми се е прияла сладка каша от препечено брашно. Мама правеше преди за брат ми като бебе и аз все я дояждах. Много приятно мирише. Взех си прясно мляко и като се прибера на обяд, ще си направя. Ако и домашните я харесат, може и на тях да дам.
От Предела си взех сладко от диви ягоди или горски бяха и за тях съм замислила гофрети. Та днес ми е едно кашесто такова, млечно-брашнено ще ми е яденето с добавка сиренце.

# 461
Току-що видях, че големият сняг, който се чакаше за Коледа, е "отменен" и така ме хвана яд! Егати зимите, ако още една Коледа е суха и слънчева, не знам. Зимите трябва да са снежни, не такива... Confounded

# 462
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Титина, нали ще се прибирате в България? Тук ще го усъвършенства, децата са много адаптивни.
Той всяко лято си е в България, но английският му е основен език, мисли на него...а и като се върнем няма да е в българско училище.
Ако е чул цялото словосъчетания го запомня, но ако е да състави той изречението .... Мисия невъзможна. Не схваща, че структурата на изреченията е съвсем различна.
Това моя и твоя, вчера и утре. А не като да не говорим на български, вкл английски едва като видя, че не ме е разбрал.
Държи се като американец, и то реднек... да отбележа и как светва, ако види англоговорящи в България.

Ей сега е момента да се похваля, че моето дете се научи да чете гладко на български за 2 месеца. Говори по-добре на български и...... mай е време да се връщаме.  В колата пускам българска музика и той е в екстаз. Не дава да му говоря, че се разсейвал и не чувал песните добре.Най-любима песен - Моя страна, моя България Crazy Дойде на 2 год и 3 месеца и изобщо не помни времето, когато живеехме в БГ.

Май е време, да. Joy Joy
Аз съм под пара, че чакам децата. И само за минутка седнах, да глътна малко кафе.

# 463
Здравейте и от мен
Къде виждате Даун-чето...аз нищо не виждам!?
Ние сме си по родните места, те са съвсем наблизо, слава Богу и снощи празнувахме РД на сестра ми. Бяхме се засилили към някакъв пиано бар.., в който нямаше места, както винаги, та се прибрахме към 2. Хич не ми се занимаваше да обикалям..на мен рано ми се доспива.
Сега главата ми е камбана, пия кафе и се чудя как от няколко бели вина ми е едно...мях!

# 464
Във фейса е Даунчето.

Бърдс, тоз' Хит в София ли е? В Бургас има ли такъв магазин?

Общи условия

Активация на акаунт