Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква глазура да използвам за шоколадови кугели?
Меденките на Джема стават ли за декорация, въпреки че не запазват формата си?
Къде мога да намеря бои и маркери за мед, тъй като в Метро не ги открих?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква глазура да използвам за шоколадови кугели?
-
Меденките на Джема стават ли за декорация, въпреки че не запазват формата си?
-
Къде мога да намеря бои и маркери за мед, тъй като в Метро не ги открих?
-
Как да избегна изгарянето на бисквитките, след като последната тава изгори?
-
Как да избегна залепването на тестото за шотландски коледен сладкиш по време на разточване?


Препоръчвам ти я с две ръце.
Не знаех дали ще се справя, малко го работих на честна дума" дето се казва и имам грешка , разбира се, че го оставих малко повече на котлона и няма много сок. Догодина ще го направя още по-добро. Не е сложно, но ми трябваха около 2 дни и нещо да се мотам около него. На вкус е фантастично, когато отхапеш от мандарина се чува едно пукане и се разлика сок и аромат.