Място за боси стоножки - 13

• 93 799
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Факт  Mr. Green, една идея по-скъпи ги взех. Хубави обувки са Art, малко нестандартни идват  Simple Smile.

# 451
  • Варна
Последен въпрос - нали не са много груби и тежки?

# 452
  • София
Груби и тежки в никакъв случай не са  Naughty. Нищо, че не са за мен - аз ги разходих насам-натам в домашна обстановка  Simple Smile. И определено не стоят грубо на крака, нищо че имитират кубинка. Могат да се носят и с пола  Grinning.

# 453
  • гр. София
На мен лично високите Art много ми харесват, но са ми скъпи цветните, сиви не искам....  Peace

# 454
  • Варна
magina, благодаря ти!

# 455
  • София
Момичета, някой с мнение за тези ECCO https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00RYBH07O/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Отзивите са повече от добри (но с номерацията нещо не се разбрахме  Crazy, едните пишат уголемени, други точни, други за тесен крак, други за широк...) трагедия.
Изпуснах ги вчера за 88 е  #Cussing out, днес ги пуснах на празна карта на 86 паунда   Crazy Чудя се, има ли надежда да паднат още... newsm78 (исках ги кафяви, но днес, сивите са на по - добра цена  Cry
Четох няколко страници назад, че ECCO не стават за широк крак, така ли е? Аз съм 36,5 с леко широк крак, поръчах 4 УК (но и 4 1/2 УК пак отговаря на 37)... чудя се, дали няма да са ми големи.. мъка изписах роман..Моля за мнения  Praynig
Иначе получих ботуши за 12 паунда на Lotus https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0159BHP16/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1. Не са нищо особено, но за тези пари стават... Wink

# 456
Момичета помагайте Praynig искам да взема на малката ботушки за следващата зима, но тя е с широко и пухкаво краче ( не само самото стъпало , а и глезенчето и прасеца) . Моля, ориентирайте ме кои марки да гледам за пухкавите ѝ крачета  Hug , а ако пуснете и конкретни моделчета ще съм много благодарна  bouquet р-р28.

# 457
Момичета, искам да си поръчам snow boots на Crocs, 38 номер съм, тесен крак. UK5 ли да поръчам?  Thinking Според размерите на Crocs UK5 e 37-38 номер и мисля, че ще са ми малки. newsm78 Моля за отзиви, относно номерацията на бранда.

# 458
  • на малък остров в океана
Момичета, някой с мнение за тези ECCO https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00RYBH07O/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Отзивите са повече от добри (но с номерацията нещо не се разбрахме  Crazy, едните пишат уголемени, други точни, други за тесен крак, други за широк...) трагедия.
Изпуснах ги вчера за 88 е  #Cussing out, днес ги пуснах на празна карта на 86 паунда   Crazy Чудя се, има ли надежда да паднат още... newsm78 (исках ги кафяви, но днес, сивите са на по - добра цена  Cry
Четох няколко страници назад, че ECCO не стават за широк крак, така ли е? Аз съм 36,5 с леко широк крак, поръчах 4 УК (но и 4 1/2 УК пак отговаря на 37)... чудя се, дали няма да са ми големи.. мъка изписах роман..Моля за мнения  Praynig
Иначе получих ботуши за 12 паунда на Lotus https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0159BHP16/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1. Не са нищо особено, но за тези пари стават... Wink
За конкретния модел не знам, но Ессо имат модели и за широк крак. Има ботуши, обувки и сандали на Ессо и само едни от сандалите са за нормален до тесен крак.

# 459
Много красив модел на Еко Heart Eyes. Много харесвам марката и имам няколко модела. С по-скоро нормален към широк крак съм, не съм имала проблеми. Peace

# 460
  • София
Ujasia, Лято Благодаря за включването.  bouquet

Мислите ли, че има шанс да падне още цената или тази, според вас, е достатъчно добра?
Сега намалиха малко кафявите, но ще са ми пак с 10 паунда отгоре  newsm78  ...по красиви са според мен... от 3 дни ги мисля...толкова се влюбих в модела...само цената малко ме спира...още държа сивите на празна карта.. Embarassed И все още се чудя дали да не взема 36 номер  newsm78 ooooh!

# 461
Това са все пак есенно-зимни обувки, по-добре е да са леко големи, за да могат да се обуват и с по-плътен чорап, отколкото да са ти на границата.  Аз съм с леко широк крак, имам едни маратонки на Еко, които са ми много, много удобни. Взех си номера, който поръчвам по принцип.  Peace

# 462
Аз съм писала и преди, не искам да се повтарям, но всичките ми Еко са купувани в БГ и 90% са ми широки или големи - може би тук внасят само за широк крак, не знам. Въпреки всичко си вземам моя номер, който нося по принцип - по-добре да са леко свободни, отколкото тесни. 

# 463
Момичета, искам да си поръчам snow boots на Crocs, 38 номер съм, тесен крак. UK5 ли да поръчам?  Thinking Според размерите на Crocs UK5 e 37-38 номер и мисля, че ще са ми малки. newsm78 Моля за отзиви, относно номерацията на бранда.
Аз съм 40,5 и сандали взимам 7UK(39-40EU), но ботушките ми са 8UK(41-42EU) и ги нося с памучни чорапи.
Пуснах тези Art в синьо. Много уважавам марката! Красиви, различни, здрави и удобни! Heart Eyes

# 464
Аз съм 40,5 и сандали взимам 7UK(39-40EU), но ботушките ми са 8UK(41-42EU) и ги нося с памучни чорапи.
Пуснах тези Art в синьо. Много уважавам марката! Красиви, различни, здрави и удобни! Heart Eyes
Благодаря, Бижу  Hug
Да разбирам, че ботушите са умалени и трябва да поръчам по-голям размер.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт