Място за боси стоножки - 13

• 93 793
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Как да търся ботуши тип апрески?

# 466
Скрит текст:
Момичета, искам да си поръчам snow boots на Crocs, 38 номер съм, тесен крак. UK5 ли да поръчам?  Thinking Според размерите на Crocs UK5 e 37-38 номер и мисля, че ще са ми малки. newsm78 Моля за отзиви, относно номерацията на бранда.
Аз съм 40,5 и сандали взимам 7UK(39-40EU), но ботушките ми са 8UK(41-42EU) и ги нося с памучни чорапи.
Пуснах тези Art в синьо. Много уважавам марката! Красиви, различни, здрави и удобни! Heart Eyes
Благодаря, Бижу  Hug
Да разбирам, че ботушите са умалени и трябва да поръчам по-голям размер.  Thinking
Не смятам, че са умалени, просто имат подплата, която ги смалява. А гумата или както се казва материята на Crocs, не се отпуска.

Snow  boots

# 467
Скрит текст:
Момичета, искам да си поръчам snow boots на Crocs, 38 номер съм, тесен крак. UK5 ли да поръчам?  Thinking Според размерите на Crocs UK5 e 37-38 номер и мисля, че ще са ми малки. newsm78 Моля за отзиви, относно номерацията на бранда.
Аз съм 40,5 и сандали взимам 7UK(39-40EU), но ботушките ми са 8UK(41-42EU) и ги нося с памучни чорапи.
Пуснах тези Art в синьо. Много уважавам марката! Красиви, различни, здрави и удобни! Heart Eyes
Благодаря, Бижу  Hug
Да разбирам, че ботушите са умалени и трябва да поръчам по-голям размер.  Thinking
Не смятам, че са умалени, просто имат подплата, която ги смалява. А гумата или както се казва материята на Crocs, не се отпуска.

Snow  boots
Ето това е са ботушите Crocs
http://www.crocs.co.uk/on/demandware.store/Sites-crocs_gb-Site/e … 9ECFQQz0wod-5QLuQ

# 468
Виж в упътването за размери има подробна таблица с дължина на ходилото.

# 469
В отзивите препоръчват +1 размер. Ти си прецени.

# 470
Момичета, имам къс и пълен крак, каква марка обувки пролет-есен ще ми препоръчате? 39 номер. Благодаряя!

# 471
  • София
Момичета, имам къс и пълен крак, каква марка обувки пролет-есен ще ми препоръчате? 39 номер. Благодаряя!
JANA, Caprice, Comfortabel, Rohde, Jenny, Jomos, Gabor-сериите с ширина G и H, pikolinos -за съжаление още нямам техен модел, fly london - не всичко, но чети коментарите. В общи линии харесваш си модел, четеш коментарите, питаш тук и ще уцелиш. Обувките, които са означени с ширина G и H са за щирок крак.

# 472
  • гр. София

Clark's, Rieker, Padders също имат за широк крак обувки. Също и Art мисля..... Peace

# 473
  • Варна
Получих тези боти Geox https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01FWXR0IY/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1.
Уникални са, страхотна скъпарска гладка кожа, удобна височина, но ... са ми тесни. За пръв път съжалявам за обувка. Ще ги връщам сигурно другата седмица.

# 474
Тези бонбончета в бледорозово и черно, размер 3UK са на £28.20
https://www.amazon.co.uk/Art-Womens-Travel-Chelsea-Ankle/dp/B01E … mp;th=1&psc=1

# 475
В отзивите препоръчват +1 размер. Ти си прецени.
Благодаря. Hug
Поръчах точен размер, ще видим дали ще са ОК. Peace

# 476
# 477
Може ли отзиви относно Тамарис - дали са уголемени newsm78 Миналата седмица получих едни моя номер - големи са ми. Сега ми попадат един номер по-малки и се чудя дали ще ми станат.

# 478
Всички Тамарис, които имам, са точни или уголемени, но са боти и ботуши. Едни балеринки имах, умалени с номер.

# 479
  • гр. София
Може ли отзиви относно Тамарис - дали са уголемени newsm78 Миналата седмица получих едни моя номер - големи са ми. Сега ми попадат един номер по-малки и се чудя дали ще ми станат.

Ако са същият модел вероятно ще ти станат. Относно Тамарис, получавала съм 1-2 чифта уголемени и 1 чифт точни - боти и тип кубинки бяха. Ако искаш покажи модела - може някой да го има.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт