Място за боси стоножки - 13

• 93 793
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Получих си вчера ботите Геокс.Идеални са за широк крак с кокалче Simple Smile Обаче според мен са мааалко уголемени Thinking или аз не съм точен 38.

# 481
Друг модел са Тамариса, но мисля да рискувам за 26лв, а и връщането е безплатно /за един бг магазин става въпрос/.
Скрит текст:

Скрит текст:

Двата чифта са един и същ номер, а каква разлика в см. на стелките.

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 11:00 от Ая

# 482
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B012ANO3X4&cAsin=B008USV44A&fc=1
Сега ги получих на живо са хубави но 44 определено отговаря на 43

# 483
  • Пловдив
Получих си вчера ботите Геокс.Идеални са за широк крак с кокалче Simple Smile Обаче според мен са мааалко уголемени Thinking или аз не съм точен 38.

И аз ги получих, много хубави, но наистина са уголемени - на мен са ми леко широки и малко дълги и още им се чудя... 39 са моите.  Peace

# 484
И според мен са уголемени и широчки, но ги носих тези дни в снега с памучен и над него вълнен чорап и ми бяха перфектно. Никак не се пързалят и не пропускат сняг.

# 485
  • Бургас
И според мен са уголемени и широчки, но ги носих тези дни в снега с памучен и над него вълнен чорап и ми бяха перфектно. Никак не се пързалят и не пропускат сняг.

Това звучи добре. Grinning
А топлят ли или са по-скоро за пролет/есен.

# 486
  • София
Мойте всички Geox са уголемени,затова и то форумските поръчах номер надолу и са ми ок.

# 487

Това звучи добре. Grinning
А топлят ли или са по-скоро за пролет/есен.

Аз очаквах, че са пролет/есен, но са добре подплатени и стабилни. И понеже си бях прала апреските, тези спасиха положението. Уикенда се разхождахме няколко часа в снега и ми бяха сухи краката.

# 488
  • София
моите са 36, нося 36 и според мен специално номер 36 си отговаря, нито са ми широки, нито дълги...
Да, топли са... днес съм с тях и грам не ми беше студено на краката, не се пързалят, въпреки, че днес е само лед навън...

# 489
  • Варна
И аз ги взех днес, 38 номер. Харесват ми, очаквах широки, груби, големи обувки след отзивите тук. Като изключа, че няколко мм по-къси щяха пак да ми стават, останалото не е вярно, изобщо не са широки.
Бях се настроила да ги връщам но ще си ги задържа.

# 490
На каква цена бяха, че от телефона ми е трудно да търся?

# 491
  • Пловдив
А преди да ги поръчаме казаха момичетата точен номер...явно си е до крак Peace
Ама верно ли не се пързалят newsm78 Аз не посмях днес да ги сложа именно заради леда...

# 492
  • София, Манастирски ливади
На каква цена бяха, че от телефона ми е трудно да търся?

37.50 евро

# 493
Взех и аз "форумните" Geox, за съжаление са ми категорично тесни дотам, че не успях да си напъхам крака отзад в петата, иначе според мен са уголемени. Пратих да ги пробва друга дама с по-изящно краче от моето, което не е баш лопатар... 41 съм си взела, може би в 42 щях да се събера, но аз си вярвам, че са уголемени Geox. Иначе са чудесни като качество и вид.
Взех и "форумните" Бугати с трите токи - червени - невероятно са красиви, идеално ми стават (отговарят си на номера), на тях пък петата им е невероятно твърда... Ще ги помисля малко - чудно красиви са - но или ще си търсят нов дом (42 номер), или ще си ходят за Германия, тази твърда пета ако не се разноси до 5 минути проба, хич няма да й бера грижа...
Някой с някакви отзиви за Yellow Cab? Харесах си едни кубинки... https://www.amazon.de/gp/product/B01F43YPFS/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 ... и ми се ще да ги видя и на живо.
Отделно докарах и два чифта мъжки маратонки за приятели (Geox) - уголемени са си с номер и си пасват екстра.

# 494
Имам едни кецки Yellow Cab, теснеят ми... На дължина 41 отговаря, защото имам малко аванс пред пръстите. Кожата е дебела и трудно се отпуска и сякаш моделът е за по-нисък свод и въобще, за по-фино стъпало.

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 20:19 от Бижy

Общи условия

Активация на акаунт