Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 466
  • 717
  •   1
Отговори
# 120
Винаги по телефона записвам часове за жк Crazy
Винаги ме теглят и ми мерят кръвното. Отговарят ми и на всички въпроси ако имам такива.
При първото дълго чакане аз исках да претупаме прегледа, защото бях уморена, беше късно вечерта, но док не позволи това да стане.
Аз се преместих на жк там в 5-ти месец, защото така се стекоха обстоятелствата. Преместих се от жк по зк и има голяяяма разлика между другото.
Ивелина, защо не презаписа при друг лекар щом си недоволна? Аз така бих направила.

Изрично е упоменато в сайта на болницата , както и ако успеете да се свържете с регистратура, че часове за ЖК по телефона не се дават. Друг е въпросът , ако се разберете лино , на мобилния с вашия лекар. Но с моята и това е невъзможно. Предплатих пакет, заради което не беше възможно да сменя лекаря. А вие про кого сте там , че не чакате и има такова внимание?

# 121
  • София

аз се следях при Димова и няма шанс да претупа нещата, да не мери, а за кръвното следи много, макар че аз винаги бях с ниско и нямах грам проблем с кръвно и кг винаги ме проверяваше. Да не говорим че не успеех ли да запиша час си ме викаше и прегеждаше без час. Силно ме съмнпва всичкото това за Димова  newsm78

# 122
Аз винаги съм си записвала час по телефона, изключение бяха случаите, в които са ме викали ФМ извънредно за следващия ден. Никога не съм записвала час на място. Дори и да предплатиш пакет пак можеш да смениш лекаря, броят се посещенията, а не при кого си. И може да не съм видяла нещо, но в сайта в Графа ЖК фигурира номерът за записване на час. Аз не съм фен на Димова, но това е защото просто не меля с нея, много динамична и бързаща ми е, но е въпрос на лично усещане.

# 123
И аз все по телефона успявах да запазя час  newsm78 Относно смяна на лекар няма да имаш проблем, просто казваш на регистратура. Димова и мен ме мереше редовно, така че не знам защо те е неглижирала така.

# 124

Изрично е упоменато в сайта на болницата , както и ако успеете да се свържете с регистратура, че часове за ЖК по телефона не се дават. Друг е въпросът , ако се разберете лино , на мобилния с вашия лекар. Но с моята и това е невъзможно. Предплатих пакет, заради което не беше възможно да сменя лекаря. А вие про кого сте там , че не чакате и има такова внимание?

Това не е така, не си дочела нещо. В сайта пише, че за жк не се записват часове онлайн. Ти пробвала ли си изобщо да запишеш чрез телефонно обаждане до регистратура?
Освен това аз не съм казала, че не чакам, напротив. Понякога и по два часа, както каза ти. И на мен не ми е много приятно. Само че на жк по зк е още по-гадно, да знаеш.
Иначе съм при Кръстев и съм доволна от начина, по който ме следи. Взела съм му телефона, но не ми се е налагало да му звъня досега.

# 125
  • София
Аз се следя в болницата. Часове винаги успявам да си запиша по телефона, като започвам да звъня от 9-то число на месеца и до към 12-ти съм записала. Не е имало проблем и със свързването ми, освен един път, когато нещо им беше станало с централата.
Всеки път ми мерят кръвно, тегло, ехограф имам. Да, прегледът е кратък, но и всичко ми е наред и няма какво да обсъждаме. Най-много съм чакала 15 минути, винаги си влизам на часа. Резултати коментирам с д-р Арабаджикова по вайбър, мога за я търся там за каквото имам нужда.  И съм много, много доволна от ЖК там.
Явно има разлика при кой лекар си, но аз дълго следях темата и си формирах мнение за кой искам, и си поставих нещата така. Сигурна съм, че и с раждането всичко ще ми е наред и съм спокойна.
Странно ми е това мнение за д-р Димова, до сега съм чела само хубави неща за нея.  newsm78

# 126
Аз например от Кръстев не съм доволна, ето пък че има доволни от него.  От Ташков също не съм. Така че, не се учудвам на нищо вече. Няма и да коментирам, че просто някои лекари не знам дали знаят къде е границата и къде е допустимото.

# 127
Симба, затова и аз писах, че е и въпрос на лична нагласа и 'кликване' с твоя си лекар. Аз например много харесвам Ташков, имаме сходно виждане за раждането и следенето ми и ми вдъхва спокойствие и увереност. Но идеята е, че можеш винаги да си смениш лекаря ако не ти допада- просто записваш следващия си час при друг.

# 128
Да, всеки си прави избор. Слава на бога не съм била на ЖК и при двамата. Просто имах досег с тях и не съм впечатлена, нито очарована на фона на хвалбите за тях.

# 129
  • София
Чак толкова да са се променили нещата за 2м, не ми се вярва.

Час винаги съм записвала по телефона. Нямало е никакъв проблем. Час за ЖК не може да се записва онлайн, но не виждам проблем да се звънне на телефона. Моята ЖК винаги беше около 15-то число и след това съм записвала за другия месец. Да, няма много свободни часове, но пък никога не съм оставала без час.

Винаги в темата сме казвали, че всеки има различно разбиране за д-р и не всеки д-р се харесва на всеки пациент. Не, че сме там, за да се харесваме, но е важно да ти вдъхва спокойствие.

Аз напр. съм с особено мнение за Кръстев и Белкин, а и за Атанасова и Христов, но това не означава, че не са добри доктори. Просто не са моите д-ри. За Ташков, Кайрякова и Стоянова мога да кажа само добри думи напр. Всичко е до усещане. Знам, че пънче ражда при Христов и е много доволна. Затова е важното да си намериш "твоя" д-р. В б-цата поне има избор.

# 130
  • София

Винаги в темата сме казвали, че всеки има различно разбиране за д-р и не всеки д-р се харесва на всеки пациент. Не, че сме там, за да се харесваме, но е важно да ти вдъхва спокойствие.

Аз напр. съм с особено мнение за Кръстев и Белкин, а и за Атанасова и Христов, но това не означава, че не са добри доктори. Просто не са моите д-ри. За Ташков, Кайрякова и Стоянова мога да кажа само добри думи напр. Всичко е до усещане. Знам, че пънче ражда при Христов и е много доволна. Затова е важното да си намериш "твоя" д-р. В б-цата поне има избор.

+1, според мен много добре си го казала/ написала, в болницата има избор на лекари. Хора сме, всяка една от нас е различна, както и подхода и излъчването и.......на лекарите.
Важен е крайния резултат, друго всичко се забравя

# 131
Момичета, вчера родих в Надежда, предполагам, че ще ви е интересно да чуете мнението ми.
През цялото време можех да се разхождам, да чета, да си взема душ-каквото ме кара да се чувствам добре.
И всичко вървеше добре, но се оказа, че шийката на матката ми е много тясна- бебето тръгва, но не успява да излезе. С акушерките се разбрахме да чакаме да последно преди да включат окситоцина. Лежах, ходих, на топката сядах, най-накрая след няколко часа и много болки успях да родя здраво и хубаво момиченце, след като се видя, че няма друг начин и ми пуснаха една банка окситоцин. Благодарна съм много на всичките акушерки, които бяха 4-5 на брой (толкова ме болеше и толкова бях уморена, че нито имена помня, нито брой), които бяха до мен през цялото време, помагаха ми и уважиха всяко мое решение. Не ми направиха епизиотомия, не ме шиха после, както помолих. Съвсем малко разкъсване имам, разбрахме се, че ще зарастне без проблем, но ще щипе 😀
Относно отношението после-всички са много мили, обясняват ми всичко, което искам да знам. Като цяло много бързат насам-натам, защото знаете... Празници са, много хора са в отпуск. Но не мога да се оплача за сега. Единствено още не мога да се ориентирам кога да взимам бебка да я кърмя, аз ли да я взема или да чакам да я донесат когато огладнее и т.н, но скоро ще се приспособя.
Това е накратко от мен, весели празници ви желая ^^

# 132
  • В сърцето на любимия човек
В болницата спазват 3 часов режим - ако бебето е при акушерките за през нощта, водят децата в 7ч и ги взимат в 8ч за преглед от педиатър и да могат майките да закусят. В 9ч започват визитациите, в 10ч водят бебетата отново при майките (или си взимаш сама детето). През деня си водиш и взимаш детето сама. В 3ч ги къпят, в 5ч са свижданията в стаите.

# 133
  • София
Водят ги чак в 7 сутринта?
По мое време в 6 без нещо връхлиташе акушерка с двама ревящи за храна, светваше и ни казваше бодро "добро утро" преди да изчезне  Mr. Green

# 134
  • В сърцето на любимия човек
Бамба - последен бонус преди купона вкъщи  Mr. Green
Иначе акушерките минават малко преди това да мерят кръвно и температура. Даже не светват цялото осветление, а само една лампа, та може и да дремнеш още малко.

Общи условия

Активация на акаунт