Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 476
  • 717
  •   1
Отговори
# 135
Водят ги чак в 7 сутринта?
По мое време в 6 без нещо връхлиташе акушерка с двама ревящи за храна, светваше и ни казваше бодро "добро утро" преди да изчезне  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 136
  • София
Ето, подобрило се е обслужването за 3-4г значи.  Mr. Green

# 137
Iff_19, честита радост- да е много здрава и щастлива!
Аз в момента съм в Надежда, по кабинетите също се чака, но не съм очаквала друго по празниците. Би ли споделила моля не ти ли дадоха упойка- стана ми интересно тъй като се настройвам за естествено раждане с епидурална упойка и мислех да не ме боли много много... Друг е въпросът, че имам някаква инфекция накрая след 8 месеца и нещо чиста МБ и може и бързо секцио да стане.

# 138
NiaV, какво показа МБ? Или как установихте инфекция?

Бамба
, това е щото знаят, че скоро ти пак ще раждаш, та се подготвят отсега хората Simple Smile

# 139
  • София
Ето, подобрило се е обслужването за 3-4г значи.  Mr. Green

Joy

Според мен е време да изпробваш и тази екстра в б-цата. Wink Peace

Iff_19, честито! Да сте живи и здрави!

# 140
NiaV, какво показа МБ? Или как установихте инфекция?

Бамба
, това е щото знаят, че скоро ти пак ще раждаш, та се подготвят отсега хората Simple Smile
Излязоха ми последните кръвни и урина, които др Ташков искаше в 36та гс и се оказва, че в урината имам разни неща, които не трябва- уробилиноген, левкоцити и нитрити. Днес пуснах МБ, която ще излезе следващия Петък. Ташков каза да не се филмирам защото и той иска да си раждам нормално, бебка върви напред с 11 дни от термин, 3кг е почти, нямам си тапа вече, така че когато тогава, може и да не дочакам МБ си мисля аз. Филмът обаче за мен е пълен, много съм изперкала тези дни. На всички вас желая прекрасно, спокойно и щастливо посрещане на 2017-та!

# 141
По мое време в 6 без нещо връхлиташе акушерка с двама ревящи за храна, светваше и ни казваше бодро "добро утро" преди да изчезне  Mr. Green

и по мое време беше така  Mr. Green

# 142
  • София

и по мое време беше така  Mr. Green
Значи ви е време за повторно влизане в родилно. Wink

NiaV, слушай Ташков и не се притеснявай! Peace

# 143
  • В сърцето на любимия човек
Аз да не съм случила на някаква промоция  newsm78
Нека някоя мама, родила ноември-декември да пише как е било.

# 144
NiaV, ще се наредят нещата, в сигурни ръце си Hug

# 145
  • Blondeville
Аз родих началото на декември, и ги водят към 7 децата, ама моето си беше с мен от първата вечер след реанимация, та аз им го водех по-скоро понякога  Mr. Green Преди 7 идват за кръвно, температура и ако имат нещо да те бодат.

Иначе точно деня преди да ни изпишат нещо промениха часовете за свиждане, и вече не са три пъти на ден, а има следобяд един по-голям интервал, в който могат да идват хора, не помня от колко до колко. За посетител в стаята май пак си е от 5 до 6. И временно изписват на нивото пред спешния, някакъв ремонт правели.

# 146
  • София
Аз да не съм случила на някаква промоция  newsm78
Нека някоя мама, родила ноември-декември да пише как е било.
Не, не е било промоция. Явно са променили часовете. И при нас ги носеха в 7ч. Преди това минават за температура, кръвно и т.н.

# 147
Казвам ви аз, че се подготвят за Бамба  Grinning

# 148
NiaV, предложиха ми епидурална още в началото, но аз отказах. Странно звучи, но повече ме е страх от боцкане в гръбнака, отколкото от раждане. Няма да се лъжем-болеше много. Нямам думи в речника си да го опиша, но ако се върна назад във времето, пак ще откажа упойката. Пуснаха ми Но Шпа на системата, но това не помага при менструални болки, та камо ли при такива 😀
Но не искам да се плашиш от това. С или без упойка-всичко минава и се забравя.  В момента, в който малкото излезе, ще бъдеш единствено радостна от факта, че най-накрая можеш да го гушнеш и горда, че си успяла да се справиш.

Последна редакция: сб, 31 дек 2016, 12:22 от Iff_19

# 149
Благодаря за поста и благодаря на всички за окуражителните думи, до сега бях на тонове, всичко е бомба и просто ще чакам бебезанка когато реши. Весело посрещане на 2017 , да сме живи и здрави и да пълним България с деца!

Общи условия

Активация на акаунт