Медицината не е точна наука, където 2 + 2 винаги е 4. Това, че някой е изказал мнение гледайки на ехограф не е доказателство на 100%, че е така. Така че, аз не мога да отида при Стаменов и да му кажа "еди кой си ми каза това, т.е. има проблем с вашата работа", всеки може да каже каквото си иска. Да не говорим, че работата на Стаменов не е да огрее навсякъде, има си началници на отделения за това. Белкин вероятно прави по около 1 секцио на ден, ако имаше сериозни пропуски в работата му вероятно отдавна да са взели мерки.
Това, което исках да кажа е, че ние останахме със сериозни съмнения доколко нещата са направени на добро ниво, нещо което за мен е задължително в тази болница. Доказателства би имало едва при ново раждане.
Аз лично познавам жена, която при секцио в Надежда получава сериозен кръвоизлив и накрая й отсраняват матката. И жената и бебето са ок. Дали е било лекарска грешка? Дали всички са направили максимума, но просто такива са били обстоятелствата и това е най-доброто, което е можело да се направи? Ние никога няма да разберем, надяваме се, че е второто.
Без значение от мястото. И eia, моля да ме извиниш, но всъщност каква е целта на постовете? Казваш, че не сте доволни поради лошо направено секцио, обаче не искате да занимавате Стаменов и не сте сигурни дали изобщо е лошо направено секциото
Но аз лично в един момент се "загубих" в постовете, защото вие от една страна не сте доволни, ама не сте и сигурни, че лекарят е сгрешил. Затова и попитах какво се цели в случая. Моля, да не се обиждаш