Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 561
  • 717
  •   1
Отговори
# 285
вели, и аз исках всеки месец, но и при мен се получи един по-дълъг период между втората и третата ФМ, питах Михова за един междинен преглед, но тя ми каза, че при мен не е необходим. Попитай Георгиев на предстоящата ти ФМ за един междинен преглед за твое успокоение.  Peace

# 286
Какво да пита, то ако няма нищо и на нея така ще й кажат, а тя просто си иска преглед ей така. Да записва за доплер и толкова, няма да я върнат Wink

# 287
Скъпи дами, знаете ли в колко застъпва сутрешния дежурен в спешното? Знам, че е Ташков тази сутрин и ми се иска той да ме поеме като влизам защото си е моят док.

# 288
  • В сърцето на любимия човек
Мисля, че в 8ч застъпва новата смяна.

# 289
Мерси пънче. Аз още не съм родила, прибрах се вкъщи да поспя, контракциите ми спряха и решихме да не спешваме момата. За сметка на това снощи са се родили 12 бебета в Надежда и е лудница!

# 290
  • София
NiaV, стискам палци! Ще стане. След като са решили да не бързате, значи така трябва. Още едно доказателство, че не се бърза в "Надежда" с раждането и не се форсират нещата, за да финишира родилката със секцио за по-лесно.

# 291
Така е и докторът наистина е свестен, можеше отдавна да ме отвори, към 4.30 бях особено навита, но ми обясни как това не е болка, деца по 5кг се раждат нормално, разсмиваше ме и ми обяснява, че я чакаме да си е готова да се появи и не ме съветва да предизвикваме преди да пренося сериозно. Това на фона на толкова работа в болницата и фактът, че ако всички бяха секцио щеше да си е по-организирано за тях. Наистина е много свестен както и повечето от персонала в болницата, много съм доволна.
И благодаря Missence и другите надежденски мацки, наистина оценявам подкрепата!

# 292
Ниа ,стискам ти палци Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 293
И на мен ми предстои раждане и обмислям надежда. Но това с многото пациенти ме притеснява. Възножно ли е като тръгна да раждам да няма свободна родилна зала и екип? И какво се случва тогава?

# 294
  • София
И на мен ми предстои раждане и обмислям надежда. Но това с многото пациенти ме притеснява. Възножно ли е като тръгна да раждам да няма свободна родилна зала и екип? И какво се случва тогава?
Досега не съм чула за такъв вариант. Огранизацията е на ниво. Едва ли някоя бременна ще роди в коридора.

# 295
  • Sofia
Ако няма свободна зала, ще те настанят в стая, докато правиш разкритие. Като се освободи, ще те преместят.

# 296
NiaV, успех! Стиснати палчета от мен! Hug

# 297
Beby, Carrie, благодаря! Изкарах и Банго Василий, Василка Simple Smile си стоя на топло, така че явно няма да е и днес, кьорава контракция нямам, само е толкова ниско, че ходя като пингвин Simple Smile.

# 298
  • София
Beby, Carrie, благодаря! Изкарах и Банго Василий, Василка Simple Smile си стоя на топло, така че явно няма да е и днес, кьорава контракция нямам, само е толкова ниско, че ходя като пингвин Simple Smile.
Знае си работата детето. Wink Иначе теб прие ли те Ташков или само те прегледа и те пусна?

В "Надежда" няма ли актуализация на цените? Доста от частните б-ци увеличиха цените в последните месеци, затова питам.

# 299
Знае си, чакам я когато реши Simple Smile
Ташков прекара доста време с мен, прегледа ме, обясни ми опциите, почака ме, каза, че не ме съветва да предизвикваме, нищо че е тръгнала- когато реши тя тогава. Прегледа ме супер внимателно, аз очаквах, че ще даде малко начална скорост, но не. Много ми допада подходът му и съм доволна и доста ме успокоява. Алтернативата е окситоцин и да и дадем малко зор, но той прецени, че така е по-добре.
А за цените- остават такива, даже от Януари преподписаха със ЗАД България за осигуряване и ми покриват почти половината за раждане. Те покриват и в Токуда, но там не ми допада конвейер атмосферата и цените след обновяването са  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт