Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 495
  • 717
  •   1
Отговори
# 600
  • В сърцето на любимия човек
Както и Герда писа - неинвазивните тестове не обхващат всичко, а само основните тризомии.

# 601
  • София
Предишната бременност избрах Хармони тест (като Прената) от страх,а и мъжа ми настоя.Сега вече през толкова неща минах,че нито от хорионбиопсията ме е страх,нито от амнио.Бих направила тях,защото обхващат повече неща,а и има една форма на Даун,която е страшно рядка,но пък съществува и тези кръвни тестове не я хващат.А и ако кръвния е положителен пак се стига до амнио,което губи ценно време.

Исках аз обаче да ви питам,като искам да ми вземат само микробиология,без преглед как се процедира?Записвам ли час изобщо?

# 602
Ниа, не стигнах до Михова, нито до Георгиев - преди седмица ми казаха, че най- ранния час за тях е на 23-ти. Аз може и да съм родила до тогава Crazy
Оставих си часа при Панайотова. Този път нямаше стажантка, която да ме гледа като лабораторна мишка и си казах всички притеснения. Доплерът беше добре, аспиринът бил си свършил работата и не ми трябвал повече. Каза да не се притеснявам, нищо, че върви малък. Важното е да расте. Миналият път растежът отговаряше на 13 персентил, сега беше 10,8. Не трябва да пада повече. Ако падне на 6-7 трябва да го извадят, защото това щяло да значи, че не се храни достатъчно и не му е добре. Но вече не е страшно, над 2 кила е и бързо щял да си навакса Simple Smile Всяка седмица на доплер, за да се следи положението.

Та това е, по-спокойно ми е вече, благодаря, че питаш bouquet

# 603
Браво Електра, радвам се за вас! Над 2 кила е супер, а и нали терминът ти е в края на месеца май си спомням- има време да хапне още. Успех! А за наваксването на по-дребните бебенца и хапването- потвърждавам, не можем да и смогнем с манджа на госпожицата вкъщи.

Bubble- на мен ми е взимал дежурния в спешното без час след като мина през регистратура.

# 604
Терминът ми е точно след 4 седмици, ако издържим до тогава Simple Smile
Тя и плацентата е калцифицирана - вече. Та не знам дали ще е до термин, но поне още две седмици мисля да устискам Praynig
Браво на малката, все така да папка и да расте Heart Eyes

# 605
Електра- успех, стискаме палци с Матеа младежът да почака и да наддава Simple Smile

Някой знае ли в Надежда какво АМ дават? Аз тотално си шашнах бебето с дохранването май, пробвахме 2 марки за 12 дни и нещо не е както трябва.

# 606
  • София
Дават АМ на Хип,поне така беше през м.септември...

# 607
Дават АМ на Хип,поне така беше през м.септември...
Благодаря!

# 608
Хип Комбиотик, информация от октомври.

# 609
  • София
NiaV, какви марки си давала и защо се е наложило да сменяш? Избери едната и я давай поне 2-3 седмици, за да може детето да свикне с нея.

# 610
NiaV, какви марки си давала и защо се е наложило да сменяш? Избери едната и я давай поне 2-3 седмици, за да може детето да свикне с нея.
Missence, направих тотален мазаляк! От изписването имах малко кърма и дохранвах с Аптамил 1. Обаче Матеа имаше много кофти запек, изхожда се на 2 дни, боли я явно, свива се и плаче много. Минах на Аптамил комфорт и нищо не стана. Вчера реших, че ще пробвам Лактана био, четох доста добри отзиви- е повръщаше по време на всяко хранене (не да връща малко, а фонтан като в 'Екзорсиста') и плака цяла нощ. Сетих се, че в Надежда си акаше и затова ви попитах. Слез като ми писахте тичах до Хит за Хип Комбиотик, храних я вече 3 пъти с него, спи си, пръцка и се надявам и да успее да се изака. Супер оф-топик и не съм си представяла, че най-голямото ми притеснение ще е някой дали ака, та се извинявам за спам-а и ви благодаря за бързите отговори!

# 611
  • София
Missence, направих тотален мазаляк!
Скрит текст:
От изписването имах малко кърма и дохранвах с Аптамил 1. Обаче Матеа имаше много кофти запек, изхожда се на 2 дни, боли я явно, свива се и плаче много. Минах на Аптамил комфорт и нищо не стана. Вчера реших, че ще пробвам Лактана био, четох доста добри отзиви- е повръщаше по време на всяко хранене (не да връща малко, а фонтан като в 'Екзорсиста') и плака цяла нощ. Сетих се, че в Надежда си акаше и затова ви попитах. Слез като ми писахте тичах до Хит за Хип Комбиотик, храних я вече 3 пъти с него, спи си, пръцка и се надявам и да успее да се изака. Супер оф-топик и не съм си представяла, че най-голямото ми притеснение ще е някой дали ака, та се извинявам за спам-а и ви благодаря за бързите отговори!
Пиша ЛС, за да не спамя тук.

# 612
Здравейте момичета,
В 13 г.с. съм и се бях насочила към друга болница и АГ, но нещо не съм доволнна, а и съм с рискови мутации тромбофилия и реших да се преместя. Тъй като ходя и при Сигридов и знам, че той препоръчва Ташко реших да се преместя при него, а и като цяло да сменя болницата с Надежда. Има ли момичета, които са се следили при него да ми разяснят малко къде да го потърся и да се регистрирам за ЖК при него. До колкото виждам тук, той не прави ЖК в Надежка, а къде тогава  newsm78

# 613
  • София
Здравейте момичета,
В 13 г.с. съм и се бях насочила към друга болница и АГ, но нещо не съм доволнна, а и съм с рискови мутации тромбофилия и реших да се преместя. Тъй като ходя и при Сигридов и знам, че той препоръчва Ташко реших да се преместя при него, а и като цяло да сменя болницата с Надежда. Има ли момичета, които са се следили при него да ми разяснят малко къде да го потърся и да се регистрирам за ЖК при него. До колкото виждам тук, той не прави ЖК в Надежка, а къде тогава  newsm78
Скрит текст:
Здравей,др Ташков води ЖК в болница Сердика.
http://www.mbalserdika.com/site/
Обаждаш се на телефона и казваш че искаш да се запишеш на женска консултация при др Ташков,ще получиш час за след около месец.Като цяло недей да очакваш много от женската консултация при Ташков и се приготви да чакаш.
В Надежда мога да препоръчам др Христов,той ми прави серклаж и е много отговорен към пациентите си и с добро отношене.Но идея нямам как е женската консултация при него.
Мен също ме следи др Сигридов,моята бременност е много рискова ,букета тромбофилии ми е най-малкия проблем,но благодарение на Сигридов съм в 7-ми месец.  

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 09:25 от *Bubble*

# 614
Аз ходех в кабинета на Ташков, но не по ЗК и бях много доволна. ЖК в Надежда не води както си видяла и сама, там дава дежурства и изражда. Пращам ти неговия тел на лични.

Общи условия

Активация на акаунт